Ovo sam slučajno našao prije 3 minute.SP3 preview
Printable View
Ovo sam slučajno našao prije 3 minute.SP3 preview
dobro stvar, ali ne znam ..
ja nemam ni SP2
samo SP1, SP2 mi tolko uspori sustav da to nije za ljude. pokretanje mi je oko 10ak sekuundi sporije, uzas...
Bumo vidili taj SP3
ja isto nemam sp2 jer mi je zadavao vise problema nego sto je bio od koristi, pogotovo sa directX-om
uh o tome da i ne govorim...
khideg ja ti umjesto SP2 preporučujem Autopatcher XP.Skineš zadnju verziju(155.56MB) ili ako koristiš modem na zadnjem pc chip DVDu ga ima pa posudiš od nekoga i instaliraj ga.Meni radi savršeno.
Sto radi to cudo? treba li origigi win da bi radio?= Citat =:
Izvorno postao sms freak
ja imam origigi WIN.
imam sve PC novine i DVDove
to besplatno? a po cem je on bolji od SP2
Najsigurniji nacin (isprobano na vise racunala) je instalacija windowsa xp koji u sebi vec imaju sp2 (i to ne beta verziju, jer bi inace mogli imati probleme sa directx-om kao vandal, been there, done that...), sve radi tip-top...
gdje da nabavitm takav XP.-
A u pravilu si ga i sam složiš, doma. Treba ti WinXP instalacioni CD, treba ti SP2 i pržilica. I onda proguglaš za "slipstream" i točno ti veli kak to odradiš. U pravilu se kopira instalacioni CD na hard disk, raspakira se SP2, kopira se na određeno mjesto, i onda se sve to skupa preprži nazad na novi CD.
Pretty simple, actually.
;)
excellant...
a kako moze onda bit takav WIN bolje kad je to prakticki ista stvar ko sam sam iinstaliro SP2?
= Citat =:
Izvorno postao gog
istina potpisujem,i ja sam imao problema dok nisam instalirao xp sa sp2
Tko to zna ;D Mozda zato sto se ne instalirava prvo sp1, pa nadograduje sa sp2, vec odmah instaliras sve sp2, ne znam kako bih drukcije objasnio... Ali kao sto vidis nisam jedini kojem takva kombinacija radi odlicno...= Citat =:
Izvorno postao khideg
BTW, da se ne mucis skini si program nlite, pogledaj ovdje -> http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=172419&postcount=4
program je mali, mislim ispod megabajta...
Ma baca s jedne stranice na drugu neda mi se trazit jel moze direkt link.
use the google ;D -> http://www.nliteos.com/
ista je stvar jel ga instaliraš slipstreamanog i ako instaliraš sp2 na svježe-ne sp1 windoze. ja sam tako instalirao i radi bez problema. sraanje kod sp2 je što ga ljudi instaliraju preko sp1,a onda ne radi kako spada.
A moze li se kako skinuti sp1, gledao sam u add remove prog. tamo ga nema, meni su sp1 bili na cd-u od win xp, ja sam snimio samo sp1a?
Fino je meni i sa SP1 ;D
Nema vise sp1 nigde da se skine samo sp1a ali nemas tu nikakve razlike cak bi sp1a treba da bude bolji.I negleda se dali imas sp u add remove nego u my computer/properties= Citat =:
Izvorno postao VandaL
ma ne, mislim da nije mislio da skine da si instalira, vec da makne s kompjutera (deinstalira) jer vec ima instalirano.
Ima na mojem cd-u od windowsa...= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
da deinstalirati?
mam je*** sp2 samo me je usra pa sam vratio na sp1 a mislio sam i uzet linux ali dosta programa ne podržava linux
Hehe, bas si pravi haxor ;D
Ovde bi trebao da se nalazi uninstall= Citat =:
Izvorno postao VandaL
c:\Windows\$NtService Pack Uninstall$
ali to je samo ako si ubacio sp1 posle instalacije windows-a,ako si ga ubacio zajedno sa windows-om(tj. ako ti je na cd-u od windows-a) onda ga nemozes obrisati.
uzmes linux i sretan si ..
ja imam isto ovaj xp sa sp2 i radi sve top tip
Ja imam windows Xp SP2,ponekad imam problema,to je da se nekada ne može kretati mišem.Imala sam SP1.Sp1 je bolji od SP2.Jedan dan cu staviti SP1
Internet se rijetko zablokira onda nakon nekoliko seknudi se vrati normalno,to je sa SP2,imam ga sada
Da frend mi ga je intalirao da proba pa je bacio monitor na pod od zivcanosti...= Citat =:
Izvorno postao potaj@co
ha...linux je stabilan ali je meni nepotreban....
Ajde nemoj pisati gluposti ;D
gde su gluposti? linux je super .. meni je windows pravio probleme redovno .. te zakrpa ova , te zakrpa ona ...
sada windows drzim na racunaru samo zbog posla, potrebne su mi neke aplikacije dok na linuxu radim apsolutno sve i drzim ga na svim serverima ..
sa windowsom nisam krocio na net ima mnogoo vremena :)
Ja na linuxu imam puno više problema, od komplikacija pri instalaciji instalacije zbog shebane podrške za nforce3 kontrolere u FC 4, problemi sa SuSe Live-om o kojem sam pisao nešto na http://gog.info-mob.com/index.php?p=11, do X drugih stvari.
Serveri nisu tema...
Što se mene tiče, ako nekome win ne rade kak spada ili je do hardvera ili je do korisnika...
sto se mene tice tako je i kod linuxa ... uostalom od live cd ne mozes ocekivat mnogo .. instaliras si suse 9.3 pro na 5 cd-ova pa ces vidjeti kako radi ...
P.S.
izvinjavam se sto idem off topic.. nemojte mi zamjerit
Instalirao sam SuSe Professional, koji btw košta AFAIK?? i bolje ga je nabaviti na DVD-u, ipak imam 64-bitni proc ;D Ne znam samo zašto sada izlazi 10-tka kada je tako dobar ;)
i ja msilim da je LINUX puno sigurniji i stabilniji, samo ja nisma imao zivce radit s njim, nije mi se dalo nanovo prilagodjavat na novo sucelje. ali koliko sam shvatio, nemo's pokupit virus s neta ako surfas preko linuxa, jelda? i svidja mi se sto ima sve sto ti treba, nema naknadnog instaliranja, trazenja programa, zakrpa, itditd...
Pa nije to baš tako...= Citat =:
Izvorno postao igl
barem mi je tako izgledalo nakon mjesec dana koristenja linuxa... mozda grijesim, neznam!= Citat =:
Izvorno postao gog
sve zavisi koju distribuciju si koristio ... neke dodju totalno ogoljene .. skoro bez icega dok neke imaju sve sto je potrebno ...... i da . ne mozes pokupiti virus sa njim .. :)
Nego vratimo se temi! Evo o čemu sam postao na početku: Potvrđen SP3 za Windows XP
Izvor: VIP portal
ima li netko link za download?pomogučnosti torrent
edit:linkovi
ActiveFileRecovery
al zasto??
ja sam imao SP1, skinuo sam SP2 i bez problema ga instalirao, nisam radio ni backup pc-a, jer imam ActiveFileRecovery.../vraca sve sto se U POTPUNOSTI izbrise s kompa!/
pa da je "okino" sistem, samo bi vratio sve...
a evo skinuo sam SP3 pa ne znam da li da ga instaliram...
Ja sam na laptopu imao Windows XP SP2, i to 2 godine isti sustav, do nedavno, jednostavno sam pokupio neku "bolestinu", sada sam ponovo instalirao XP pro SP2 koji je dosao uz laptop, ne razmisljam o SP3, ako ga povuce Automatski update windowsa onda ok, ako ne, onda ko ga sljivi :).
i ja sam ga install... al nisam bas previse odusevljen... vracam se na SP2
A sto si ti ocekivao? Vistino graf. sucelje?
Po meni je SP 3 sasvim u redu, to jest niti se ne primijeti neka velika razlika... Kao sto sam gore napisao najbolje ga je skinuti sa Microsoftove stranice instalirati preko slipstreama i sve ce biti u redu. ;)
mada sp3 ja kada sam install stoji mi u add remove... vjerovatno zato sto je naknadno instaliran...= Citat =:
Nema vise sp1 nigde da se skine samo sp1a ali nemas tu nikakve razlike cak bi sp1a treba da bude bolji.I negleda se dali imas sp u add remove nego u my computer/properties
ne nisam to ocekivao to mogu samo nobovi ocekivati razumijes... nisam radi toga instalirao... nego sam nezadovoljan sto se tice brzine racunara... kada sam vratio ponovo na sp2 vidio sam koliko zaista usporava!= Citat =:
A sto si ti ocekivao? Vistino graf. sucelje?
JA SAM INSTALIRAO SERVICE PACK 3 I ZASADA MI RADI BEZ PROBLEMA :hrv:
ma zadovoljan sam i ja... nakon sto sam dobio neke dodatne informacije!