Sta je Gmail???:wall:
Printable View
Sta je Gmail???:wall:
Upiši u google "Gmail" pa vidi :thumbup: :D
gmail je google-ov email servis. besplatno dobis email adresu i 2,5gb mjesta na serveru!
:kiss: ......= Citat =:
Izvorno postao Hrc
Da, to sam ja tebi trebao napisati... Pozdrav
hvala.:kiss:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kako se prijavit na Gmail???
trebaš dobit pozivnicu od nekog ko već ima gmail ;)
a jel mi to može neko poslat
napiši svoj mail ja ću ti poslat
Evo ja imam još puno pozivnica, pa neka se zainteresirani jave!
meni je poslo Bimbi
e gogsi gogsi to ti već odavno ne šljaka:bunny:= Citat =:
Izvorno postao gog
Koliko sam upoznat s time,cijeli taj projekt Gmail besplatnog Googleovog servisa još je kako se navodi u 'testnom razdoblju.'
Ali inače,meni se više sviđa Yahoo e-mail pošta,nude 1 GB za e-mail te čitanje e-maila preko POP3-a,znači čitate ga i uz pomoć e-mail programa(outlook express,eudora i sl.)
Vrijedi samo ako otvorite Yahoo račun u Velikoj Britaniji.Osim toga ima i zaštitu protiv virusa(Norton Antivirus).
Gmail isto podrzava POP3, a mene osobno zivcira nemogucnost primanja exe, reg i slicnih fajlova, pa makar i bili zazipani...
Gmail prepoznaje fileove po extenziji pa ga lako zezneš promjenom iz .rar u .ra_= Citat =:
Izvorno postao gog
Što bi bilo da čita "header" filea... :rolleyes:
Ma lako za zeznuti google, ali zasto bih to radio...
Ako je tako,onda bez sumnje,Yahoo Mail je bolji.
Truba, vec imam par tisuca mailova na gmailovi, to mi sluzi kao backup account, sve mail adrese su mi tamo sforwardane tako da di god se nasao imam pristup svim mailovima...
hvala, poslao mi je bimbi= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Ne kužim..? Pa da ti ne prijavljuje ilegal attach. da možeš slati .exe .dll ...= Citat =:
Izvorno postao gog
ja kad šaljem tako nešto, samo maknem ekstenziju a onaj tko prima ju natrag napiše i problem riješen, ali me stvarno to živcira, ipak malo previše pucaju na sigurnost...
Joj, kaj vam je tak problem maknuti ekstenziju i napisati u mjelu primaocu da ju natrag stavi? Ljudi, imate 2 i pol giga prostora na korištenje.
Pa i je, zasto ne bih imao opciju filtriranja zelim li primati take mailoe ili ne, moze biti i po defaultu iskljucena sto se mene tice...
najbolji e-mail servis