Prognozirajte rezultat, ko će biti strijelac, a poslije utakmice komentari kako je
ko igrao!!
3-1:thumbup: N.Kovac,Olić,Srna,
Adriano
Printable View
Prognozirajte rezultat, ko će biti strijelac, a poslije utakmice komentari kako je
ko igrao!!
3-1:thumbup: N.Kovac,Olić,Srna,
Adriano
10:0 za Brazil...
lol....3:2 za Brazil....
kaka će zabit jedan gol,a ronaldo 2...
od naših olić i niko kovač.....
šala, 2:1 Brazil
Kaka 2 Kovač 1
ma kaj će nama brazil, pa mi ćemo njih razbit? kaj može adriano kranjčaru? ;D
10:0 za brazil;D
ono pa imamo ih u šaci njihova igra( od brazila ) niš posebno
nikakve atrakcije NIŠTA
...hr ...br 1:1
oduševljen sam igrom naših
ako tako nastavimo, smiješi nam se pobjeda
pinokio, ovo je euro brazil, a ne oni tvoji
uživaj u pravom nogometu
Eduardo Da Silva ušao umjesto Ivice Olića- još da im njihov zabije gol!!!!! LOLnakvadrat
...uopće ne gledam...
ni ja, neda mi se :)
ja gledam sa mučenjem!!! ;D ;D
vatromet je najbolji!!:)
dobra mi je ona kad je ćiro rekao da cico kranjčar nema pametnijeg posla nego izvlačit tamo neke lutrije da se mora otić posavjetovat sa ekipom!! lol!!!;D ;D
žao mi je kaj nismo pobijedili, zaslužili smo
Pa yebate koliko je ono sanader visok sad kad ga gledam uz ove!!! lolčina!!;D ;D
uzivao sam gledajuci, i malo se zivcirao, pogotovo kad je balaban fulao onaj stopostotni gol koji nas je trebao odvest do pobjede. al dobro, ronaldo i adriano su isto promasili slicne zicere pa... mislim da je rezultat realan odnos jacine ove dvije reprezentacije. ipak brazil nije vise ono sta je nekad bio.
možda se brazil nije forso
ja sam zadovoljan kako su naši jučer igrali, ali mislim da se Brazilci nisu previše forsali da dođu do pobjede, ovo im je bio ko neki trening...
kako god, vidi se da naša reprezentacija nakon dugo vremena ima tehniku... svaka čast!
ja zadovoljan igrom naših, mada je Brazil trećinom snage odradio statistiku koja pokazuje našu nemoć....samo da spomenem da nismo u 92minute imali niti jedan korner ;D prestrašno.
ok smo igrali , ali da je brazil ubacio u visu pobjedili bi nas 3 - 1
brazil je igrao ko u kolicima ronaldo i adriano kao da su zaboravili kopacke. Uglavnom nasi su bili dobri sto je najvaznije!!= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
= Citat =:
Izvorno postao tomo
Cestitam!!!! :spin:
A da ti promjenis nick iz Pinocio u Provokator?isto ti na p počinje .
ja mislim da će biti 1:1!!!
Koji je tebi sada????= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Jesam li vam lepo cestitao na 1:1 sa Brazilom?
Kad ste vi meni nesto cestitali (sem,jednog clana foruma)???
i ja isto... :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Bronth
nasi su dobro igrali svaka im cast... :thumbup:
šta god vi rekli,odigrali smo vrlo dobru tekmu...Brazil da je mogao, pobijedio bi, svaka čast našima,remi je jednak pobijedi!a znajući nas da smo pobijedili rekli bi:a da je igrao ronaldinjo izgubili bi;brazil je igrao sa pola snage;vjetar je ipak puhao za nas itd..uglavnom Hrv. nogomet bar na reprezentativnom planu ide naprijed...
Na terenu dobro, na tribini ko da je bila parada maškara a ne nogometna utakmica. Bar kolko sam ja s tv-a vidio.
...pa naravno, jer da je igrao kak spada,naši nebi prošli bez min. 3 lopte u mreži...= Citat =:
Izvorno postao kinfa
da je igro, ali nije.... ko mu kriv.... bilo 1:1 to se nemoze promjenit....
Točno! Ko mu kriv! Možda nisu forsali ali se nisu baš ni ovak iskazali!
protivnik igra onoliko dobro koliko mu suparnik dopusti,ja jed. mislim da smo mi bili dobri i to pokazuje službeni rezultat
LOL
pa ludi to je bila prijateljaska utakmica. Svi dobro zante da je netko uzeo koncesiju na taj događaj. normalno je da se mora završit nerješeno ili s jednim golom razlike u takkvim situacijama. savtko ko misli da se HR repka odhrvala brazilskoj repki može od mene kupit ajfelov toranj i ostatke čelenđera.
stvar je jasna ; spektakl se dogodio, lova se okrenula i to je to.
IMHO: jadna smo mi zemlja kad priredimo vatromet za takvu priliku. stvarno je bio spektakl ali na tu razinu se spuštat nije nam baš neki plus?
Seronje smo kako god da okreneš. Slavili smo sirotinjski rođendan.
aha nered ziher bi Brazil jednoj Hrvatskoj dao da imamo neriješeno...likovi imaju para ko blata,i sad če si oni renome rušiti zbog par tisuča eura više....ma i neka je tako,neka ronaldo od zarade kupi trebici bundu ,ali uvijek će ostati da je Hrv sa Brazilom igrala neriješeno...pa nije to Hrv. liga da se tekma sam tak može namijestiti,a i čemu namještavanje,karte i sve oko toga je prodano prije tekme a ne poslije...da je bar svaki narod kao Brazilci da ugađaju jadnim Hrvatima...
pa kakvo rušenje renomea ??? zna se što su exibicije u tenisu kao i u nogometu ovo što se dogodilu u ST. jednostavno predstava za raju.
Koliko znam u HR lizi se igra za bodove (koji puta i za opstanak) tako da su tu namještaljke neminovne pogotovo tu kod nas na Balkanu.
Dečki iz Brazila su došli zakupili čitav hotel i podjelili dresove odigrali nerješeno i svi sretni i zadovoljni. A to kaj veliš par tisuča eura , ja bih vrlo rado uzeo 1% od razlike tih par tisuća eura.
ti bi..ali njima to nije potrebno...kaj nasši nisu nadoplatili nešto više pa da dobijemo...šteta
Ovo se u svijetu tretirala ko normalna prijateljska tekma, ko i ono kad smo pobijedili u švedskoj, danskoj i ostalim zemljama pa smo i zaradili koji bod više na ljestvici najbolje plasiranih reprezentacija.
A ako naš jadni narod i još jadniji hns dočekuje brazilce ko neke bogove pa od obične prijateljske tekme misle radit show to ja druga stvar... Ali svugdje u svijetu je to normalna tekma, pa tako i za brazil. Jel da su sudjelovali u showu onda se nebi zbuksali u hotel i tamo bili sve do tekme, nego bi i sudjelovali u nečemu prije i poslje tekme!
dobro smo igrali
potpis. (10znakova)