evo jedne igrao sam s burazom nogomet i kako sam ja za njega ronaldinho on je mene gurnuo i razrezao sam si usnicu i pravac klaičeva
Printable View
evo jedne igrao sam s burazom nogomet i kako sam ja za njega ronaldinho on je mene gurnuo i razrezao sam si usnicu i pravac klaičeva
jednom sam bio u tramvaju i nisam ima kartu. I baš uđe kondukter i ide prema meni. a ja ni 5 ni 6 ni 7, a niti 8.
U bokte, velja, super si se i snašao. Ja ne znam kaj bih...
;D
je grdi je to osječaj,oblije te hladan znoj! zato si ja kupim pokaz i bez brige sam!!:spin:
velja , cast mi je sto sam isao u srednju sa tako pustolovni mmomkom.
imas li jos koju pricu iz svoje zbirke sabranih djela?
:):):):) .....nesmije ti reći jer će knjigu objaviti,pa se boji da je masa ne bi čitala kad bi saznali šta je unutra napisano i narisano
ja bio u gradu u nekom kaficu, dosla racija i sve koji nemaju osobnu u maricu i na stanicu... posto mi nije bilo staraca doma moro sam ostat u stanici, dosla neka cura i izvadla me van........
Slicno i ja... Ali ja sam je bas probio. Strava :). Ali sve je proslo.= Citat =:
Izvorno postao goce
Meni je bila avantura kad smo autom bjezali od policije prije cca. pola godine :)
Bila potjera za nama, ali nas nisu uhvatili.
bježali od murije na bajkovima
kroz par uličica i izgubili su nas, ali sam dušu ispustio od straha i napora
ali onaj osjećaj ad smo im pobjegli se ne da opisat
ja sam bijezo od murje, al pijeske... crto sam grafite na nekoj zgradi... uspio sam im zbrisat...
Iako je svakodnevica da bježimo na motorima murjacima ovaj put smo htjeli nešto divljije!Pobjegli mo dobro poznatom murjaku na KLE500(motor) a mi u rešoli! lol! Fala Bogu Dubrovnik!umjesto da smo pošli na uzbrdici ljevo ili na uzbrdici još gore prema magistarli..mi pobjegli u sljepu uliculolčina!!!
Poršetali do tog raskršća..i vidimo murjaka ispituju malu djecu bandite di smo pošli..a klinci svi odjednom GOREE GOOREEE! lolčina!!! i kreten je stvarno pošo na magistralu!Nisam mogao vjerovat!
4 godine se vozio bez dozvole, a prvi murjak koji me zaustavio, je na dan kad sam dobio dozvolu...
aj dobro, bilo je prije izbjegavanja murjaka, pa zato me nebi ni mogo zaustaviti, no i ovaj mi je to nenadano učinio i baš sam u sebi bio sretno dijete
bio ja u gradu navecer, bilo je jako kasno, mozda cak i 1 i zaustavili me murijaci i trazili osobnu, ja se zasro ko grlica jer sam je zaboravio doma
...prije 3-4 god. - padanje sa bicikla na kamenjaru, kotrljanje kojih 3-4 puta i na kraju samo razlupano lijevo koljeno...i da, taman sam bio uzeo N3310 i na sreću osto čitav... eto, jedna od brojnih avanturica...
mislim ono .. avanture .. di da počnem?svako malo mi se nes dogodi .. ove godine an moru naprimjer , bili ja I frend , on se upucavo nekoj plavusi koja je imala decka .Ona ga je zicala broj , I da skratim , jedan dan smo bili sami navecer doma ja I on, I zvali smo tu I jos jednu curu , da dodu , je li.Privatan bal I to ;) decko od te glupacice je procito poruku , I drugi dan se skupilo 20 likova od 15-22 godine)na nas dvojicu!!!kao mi smo njemu prjetili !!!
srecom, pocela je ksia drugi dan pa smo zbrisali u zg :D
onda ono sa ciganima kad su me napali .. to sam vec napiso negdje .. ulovila ih policija fala bogu
onda opet ovo ljeto , vozim se laganina po zelenom valu , kozica ispred mene naglo zakoci , ja uspijem stat , lik iza mene ne , pukne mene , I ja (moj auto) od siline udarca puknem ovu ispred!e koji je to šok bio , moj prvi unfal.fakat sam bio šokiran , nisam se mogo sjetit broja mobitela od tate :retard
mislim ono .. autu manja steta , par sati lakiranja I ispravljanja lima , naravno lik iza (pežo 307sw ) sve kriv , iako da se mene pita kriva je ova glupaca ispred (to joj je 5a prometna u 2 godine pa s ti misli!!) koaj je stala naglo bez razloga (15 metara NAKON semafora – kakav razlog je mogla imat??I da uz to bosanka je – zove se Edina :retard da je neko izlazio van – da –al nije to!) . Tip koji me puknuo je dktor , ima oko 45 godina , mislim , ono , kaj nebi doktori trebali bit jos pazljiviji?zivi negdje na srebrnjaku lik … ono kaj mu priznajem je to da je keep-ao coolness , odmaje sve prizno , smirivo je mene I tu curu , govorio nam kaj treba pisat u Europsko I sl. (nevjerovatno je da u tom fakin izvješću o nezgodi nisu predvidjeli mogucnost treceg auta odn lančanog sudara.mislim ono )
nadalje … od povreda imam , bio sam u osnovnjaku , igrali nogomet , skocio , lik me puknuo glavom u arkadu , I ne , nije mi pukla arkada(neznam jel to arkada – malo iznad desneobrve ) nek mi je izrasla fakin šljiva!!iz koze je izasla sljiva , velika ko jaje kokošje!neres vjerovat!bio u bolnici 7 dana ,iso narazna slikanja, nisu vjerovali kad su me vidli ljudi , kao neki unikat sam bio J
Meni je upravo pukao nokat. :panika:
kaj nisi ti muško;);)
pa kaj ne vidis da je iz kutine ... sječaš se maslenice
:kitty: Pošto sam par godina išla sa susjedom po robu (za štand) u Austriju,tak kada mi je istekla putovnica ona mi je dala pola love za novu(kao zbog nje idem i bla bla)Kao što znate one starije su imale malo tvđe korice od ovih novih.Zove ona mene ajde idemo i ja automatski uzimam putovnicu gdje mi stoje dokumenti i ode ja.Došle smo na Slovensku granicu i ona veli daj putovnicu i ja njoj dam,a ona veli joj kak ti je debela putovnica,kaj nisu ove nove tanje? A smrzle se ko dr.. jedna i druga.Ona samo pokaže obje onak mahajuči i prošle mi,do austrijanaca koji sva sreća (valjda su nas poznali)=nisu išli van iz kućice!ah..a treba se vratit!Uglavnom imale smo sreće nije nas niko gledal(+kaj smo šverali kavu i 6 boxaMIlki)Drugi put sa novom putovnicom su nam zaštambiljali 2 put.Sad mi veli da smo (sam)mogla završit u zatvoru i kazne neznam koliko! Ba kad se toga sjetim...:spin:
Muško, žensko... what's the difference? http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/pickme.gif= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Huh?! Jesam li ja nešto propustio? Koju epizodu o mojem životu...= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
zaustavi me policija, i kaze da sam napravio taj i taj i taj prekrsaj i da mi je to toliko i toliko i toliko kuna, a ja mu kazem NEMOS TI MENI NAPISAT KAZNA KOLIKO IH JA MOGU PLATIT!!!
Ts, jebote. http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/growup.gif Kaj ste svi s divljeg zapada da se non-faking-stop kačite sa murijom? A i ta spika... strašno...
zakacio sam se s murijom dvaput i to mi je dost.....= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
jučer, vraćamo se s tekme i u tramvaju urnebes
pjeva se, skače i zabavlja
taman pored nas prolazi kombi sa specijalcima, a cijeli tramvaj počne pjevat ubi drotove
do sljedeće stanice tramvaj su pratili taj kombi, džip sa specijalcima i jedan auto
adrenalin raste jer tramvaj staje, a staju i murjaci
svi iz tramvaja odlučuju ostati u tramvaju da ne bi bilo šore
no nije bilo ništa i tak je i ta avantura završila
Ubil bum se, majke mi... ;D
.............= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
ja bila na krku di je nego ljekovito blato, i kako nisam imala kupaci samo sam malo zavrnila nogavice, jer je bilo plitko i guess what upala do vrata u neku j... rupu u blatu:retard: