Projekt Motorolasoft- upload i download softwarea
Ponajprije pozdrav svima na forumu! Iskoristio bih priliku da obavijestim sve zainteresirane o pokretanju projekta "Motorolasoft". Cilj ovog projekta sličan je onom na adresi motocafe@gmail.com samo s jednom razlikom. Ovdje će se skupljati softver vezan za rad sa Motorolinim mobitelima, a ne Java igre i programi. Dakle u obzir dolaze FLASH, FLEX fileovi za SVE modele mobitela dostupnih kod nas i sav PC softver koji je potreban za ubacivanje i/ili obradu istih. Dakle npr. PST sa patchem, RSD Lite, Mobile Phone Tools, P2k Tools, TTC i sav ostali softver koji je potreban za rad. Bilo kao pomoćini programi npr. MP3 Direct Cut, WinLame, RazorLame, IrfanView, Xvi32 itd...
Više o ovom projektu možete pronaći na slijedećoj adresi: http://motorola.i8.com
Da bi projekt zaživio u punoj snazi potrebna nam je suradnja nekih od Vas članova ovdje na forumu. Naime trenutno u ponudi ima malo softvera jer su npr. Monsterpackovi veliki za upload putem 56k veze. I tu dolazimo do glavnog problema, Naime trenutno tražimo ljude dobre volje koji imaju ADSL za upload fileova. Više detalja i informacija na gore navedenoj adresi. Kontakt E-mailovi također su tamo.
Nadamo se Vašem odazivu da ovaj projekt dignemo visoko i razvijemo na dobrobit svih!
Srdačan pozdrav !!!
- Inovator
- merlin10
- Bluedevil
Poklanjam Rapidshare PREMIUM Account !!!
Štovana Motonacijo; pošto već duuuuuuuuuže vrijeme nisam u mogućnosti osvježavati svoju stranicu (pogledajte datum) pokušao sam osmisliti način kako da zahvalim svima koju su posjetili moju stranicu i nadam se nešto naučili.
Dakle kao što u subjektu piše, poklanjam password za Rapidshare PREMIUM Account. Password važi do 07.11.2006.
E sad kako da ga koriste mnogi? Pa iskreno, nemam pojma. Znam da će uvijek biti likova koji kad se jednom logiraju neće odlogirati možda do kraja roka. Stoga apeliram na sve koji će koristiti ovo, da kada nešto skinu da se odlogiraju i tako omoguće ostalima da koriste dalje.
Evo i podataka konačno:
==============================
Login page: http://www.rapidshare.de/index.html?
Username: motorola10@gmail.com
Password: 786657060
==============================
Uživajte ljudi i pozdrav!!!