Pohvalno je to što je "brzi odgovor" dobio dodatke i naravno izgubili smo avatare (makar za sada su tu linkovi) - sad ću lagano umrijeti od smijeha kad počne buna...
Printable View
Pohvalno je to što je "brzi odgovor" dobio dodatke i naravno izgubili smo avatare (makar za sada su tu linkovi) - sad ću lagano umrijeti od smijeha kad počne buna...
a neš ti dodataka.
...isuse mislio sam da pišeš disertaciju - 5 minuta pisanje odgovora, ccc... ;D
Vidim da je Zapp u admin control panelu - izgleda da ide još iznenađenja... ;)
to je zato kaj je stavljen vb 3.5 ... ihaaaaa ;D
Nebu dobro, već vidim... Niš dobro od revolucije...
...vidim ja da će morati napraviti i promjene vezane uz bodovanje reputacije - opet se diglo na 100...
A i titra slika - fak ipak je to moj tik... ;D
Baš gledam tko mi je poplašio 2 kockice... Vidim da Zapp ide na more, a nema para. SAd će ucjene past, da izmuze lovu.
DMI - to ti je od nerava. Moraš malo one biljke probat, onaj neki Cannabis, odmah ti sve manje titra :retard:
...fak znao sam da je onaj moj doktor u krivu - prepisao mi je 3 kartice heptanona u kombinaciji sa dvije pive i ne pomaže, s druge strane "ljetina" mi se još nije posušila...
sad me zanima hoće li se u skorijoj budućnosti mortik promjeniti i tema - baš bi odgovarala neka roza - privlaći ženski živalj...
E to! Roza tema! Ko onaj Escada-Siemens. Roza, pa cvjetići, pa ovo, pa ono... Mrak!
Nego, gled ljetine, ako ti zatreba pomoć - tu sam :retard: ;D :D :spin: :licklips:
vB3.5.0 release candidate 1 je eto upravo postao pogonski agregat cafe mobila.... uživajte u njemu i nemojte se bunit na bugove, to nije službeni relase, ispravit će se sve do službene verzije... u biti, bugove možete prijaviti na vbulletin.com forumu u sekciji za prijavu bugova ;D
enjoy...
Evo i mojih kocaka... Vidm da Zapp (naklon, rukoljub) na sve misli ;D
....aaaa, fak vratio je avatare, sredio reputaciju - kako sad offtopičariti... ;D
...ah BD već mi je dosta takvih - ono kakti svi bi pomogli a onda gledaju kako da ti "zapale" ljetinu... ;)
...evo sad je promjenio i naziv teme - Zapp evo buga!!! ;D
(usput kod edit-a posta kada selektiraš neki dio teksta i odeš izvan prozora počne ti razvlačiti prostor za unos)
Ah... ma ja nisam takav - ja to na čaj skuham ;D
Vidim i ja, Zapp nas je (po)vratio. Sad moramo još i debugirat ovaj RC1, dok Zapp trpa lovu i slavu u džep.... Eh, svi zarađuju na nama...
EDIT:Sad sam tek skužio da smo preseljeni, i da sam off-topci. Sorry, won't happen again.
EDIT 2:'bemti kak je dobar ovaj EDIT sad! Editira se unutar posta. Stvarno cool :thumbup:
...a jel' vidite ovu vatricu kaj tinja u čošku kada ne gledate u nju???
NE???
Ni ja... ;D
...sad čini mi se da se bolje nosi sa transparentnom bojom avatara jer kod BD-a nije više tolika nazubljenoast avatara (ili je ovaj heptanon počeo djelovati)...
Istina, manje zuba ima. Nisam ni skužio...
Ali je i puno brže sve - barem meni se čini. Kad odvališ QuickReply, u sekundi je gore
....da evo čak i odgovara umjesto mene...
sve u svemu, dobro dođe malo promjene :thumbup: nego zašto se ne mogu smajlići stavljat? kada klikneš na njih :rolleyes:
Nego, koja je poanta stavljanja RC-ova?!?! OK zapp što imaš viška vremena, ali RC se ne stavlja na production server... :(
Nego, ajmo ni na zanimljive stvari, što ima novoga? Osim što je malo napredniji ovaj quick reply box ja ne vidim ništa novo ili sam čorav? ;D
Auuuu, vidi ludnice, mogu odmah moderirati postove, samo selektiram sve kaj hoću i onda ih šibam uokolo, brišem & stuff... sweet... kaj ima još?
kao moderator imaš padajući izbornik ispod svih postova :)
, dolje lijevo brzi izbornik jezika nego ne radi ni ikone u boxu
ja bi da se doda ovaj gumb sa smajlijima u quick reply box. ima ih dosta,a ja nemrem pamtit tolko. a ima i prostora. :D
@gog - jelsoftovi RC-ovi su prilično stabilne verzije, u biti ono što bi microsoft izbacio van kao release, to je jelsoftu RC... ono što je microsoftu SP2, to je jelsoftu release. u biti je to već 5. verzija vB3.5-ice, bile su 4 bete. kad oni dođu u RC fazu, to je uglavnom stabilan softver. zato sam ga stavio, u biti radi toga da olakšam moderatorima posao jer ima gomilu praktičnih stvari za modove...
@niten - ništa se novo ne stavlja dok ne dođe službeni release. u međuvremenu možeš pogledati na vbulletin.com forumu ima li hack (za verziju 3.5.x obavezno) koji to omogućava i javiš mi link na temu.
Message Editor Interface mi je inače postavljeno na: Poboljšano sučelje-Potpuni WYSIWYG Editing, što mi je prije omogučavalo samo Drag&Drop U postovima sa stranice npr. http://www.cosgan.de/smilie.php ili bilo koji slikovni link.
Dali če to biti tako i ovdje ili the hard way???
http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/c050.gif
vuki, to i dalje kontroliraš preko korisničkih opcija u kontrolnoj ploči. postavi si što želiš. moguće je da je nova verzija resetirala postavke (iako sumnjam), ali to je korisnička preferenca i to si možeš postavit po svom.
Ma evo gore dokaz ja D&D a ono samo link ali ne i smile sa toga servera ili what. Bu se revolucija digla pod mus Šta falilo starom? Ok jednostavnije sad moderatorima ali gdje je litlle me?
http://www.cosgan.de/index/smilie.gif
vuki, ne znam stvarno sada o čemu pričaš, evo samo zbog tebe sam prebacio svoje postavke na WYSIWYG editor, otvorio IE (jer se FF srušio na tom prevlačenju, probat ću još jednom) i sa tvoje spomenute stranice prevukao smajlija i evo čuda - prikazan je! e, sad jel ti mene zajebavaš, ja ne znam, ali to što si rekao da ti je do sada radilo radi i sada
evo stavim još jednog smajlija: http://www.cosgan.de/index/midi.gif
edit: sa FF baš i ne radi, u biti me ne čudi pretjerano, drag&drop i tako nije tehnika na webu... to je vjerojatno neki IE dodatak, a u IE-u radi i dalje kako je radilo i prije...
http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a050.gif
http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a050.gif
Evo probao i ja "prevući" ali evo ti rezultata!
Ma baš me briga ali vam to više ne radi kao prije a baš sam bio ponosan kako ste ga super namjestili.
I nemam namjeru nikoga zajebavat :P
:closed:http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a070.gif
http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a070.gif
P.S. koristim FF i dosada je bilo FANTASTIČNO
e, ne znam kaj bi ti rekao. odi u opcije pa postavi običan editor, pa snimi postavke, pa vrati WYSIWYG editor... i nakon svega lupi CTRL+F5 (na stranici gdje replyjaš, ne u opcijama :) ), možda je stvar u javascriptu ako je mijenjan da imaš stari u cacheu... činjenica je da ta priča radi, barem u IE, dakle problem je negdje u tvom browseru ili tvojim postavkama na forumu. probaj ovo kaj sam ti napisao sve napravit pa bi moglo proradit. :thumbup:
u biti, sad vidim da si napisao da koristiš FF... ne radi u FF-u trenutno. vjerojatno nekaj ne štima ili sa javascriptom koji nije kompatibilan s FF, pričekat ćemo release pa vidjet hoće li to bit sređeno.
E tu je neš sada po novom zez i java mi je javila novi download po otvaranju Cafe Mobil stranice.= Citat =:
Izvorno postao zappan
Izvini ali ove promjene su još neuhodane i nesmjete ovo primiti kao ;D nego korisnički :thumbup: nisu svi na forumu :smart: like you!!
:beer:
hm, tebi možda nekaj drugo nije u redu. forum nigdje nikad ni u kojem trenutku ne koristi javu. java download nema veze s forumom.
forum koristi samo javascript, koji nema veze s javom. za sada u biti radi kak spada s korisničke strane, osim ovakvih egzotika tipa drag'n'drop na webu, što nisam eto niti znao da se na može u vB-u. u biti mi je kompliciranije naštimat prozore za d'n'd nego kopirat url slike i pasteat ga u img kôd ili prek ikone za dodat sliku... :smart: . u biti malo strpljenja do službenog releasea, pogotovo za egzotiku, a ono što je bitno to radi - editiranje postova na brži i lakši način, editiranje tema, naslova i još tko zna kaj još nisam ni otkrio da ima.
...et, samo da pohvalim prelazak na noviju verziju...zasad radi ok, budemo vidli poslije :thumbup: ... :beer: ...
update: mislim da je od ove verzije vB prešao na sistem da u bazi podataka bilježi pročitane i nepročitane teme s novim postovima i tako. moram malo opcije istražit za detalje, ali sam upravo dobio popis novih tema i nakon njih jedna tema iznad koje je stajao poseban naslov:što bi reklo da dok sam bio zadnji put aktivan na forumu tu temu nisam pročitao. a do sada bi forum jednostavno istekom sessiona i tu temu smatrao da sam ju pročitao.= Citat =:
The threads below have not been updated since your last visit but still contain unread posts.
u biti, mislim da sprema zadnji search po novim postovima, dakle što se dogodilo nakon zadnjeg traženja novih postova, a bili ste aktivni na forumu, će vam se prikazati. ono što niste otvorili prilikom otvaranja linka 'novi postovi' mislim da se smatra pročitanim.
nije provjereno..
ZAKON mi je nova verzija!! Baš jučer surfam forumom i čudim se u čudu od kud svi ti čeboxovi i slične novoarije, pitam se jel to nova verzija i onda naletim na ovu temu. Zakon, stvarno je debelo olakšan rad moderatorima!
Super je i quick reply.
Zappane :beer:
Kaj nekome to radi? Meni ne rade te ikone, a bogami nemrem ni smajlija ubaciti, vraćaj nazad staru verziju!!!!!!!!!!!!!
meni isto nije radilo, al onda sam šalto opcije Message Editor Interfacea i zgasio FF i opet upalio i proradilo :)
@gog - CTRL+F5, za sve što ti je u cacheu a mijenjano je, to i sam znaš da je trik koji rješava mnoge probleme kod updatea web aplikacija :)
Posipam se pepelom...
:eek: strahota jedna, da jedan GOG ne zna za forced-refresh! Ajajajaj!!! :nono: :rotfl:
Bit će da ga je komad smotao skroz ;D
:beer:
E zappan našao sam par greškica na forumu. Recimo kad nekom daješ reputaciju a ako ju je već dobio onda napiše ovo:
You must spread some Reputation around before giving it to $userinfo[username] again.
Pa recimo kad napraviš logout linkovi koje pokaže ne rade. Onda recimo kad dolazi obavjest na mail u from polju piše "=?windows-1250?q?Caf=E9_Mobil_Mailer_=?=". Eto to je par stvari koje sam primjetio
izašao je vBulletin 3.5 RC2
@cyber - hvala, pogledat ću to... u templateima ima promjena, moglo bi to biti to.. sutra, preksutra.. sad sam tek dosao s puta.
Meni vise ne pokazuje text PM u e-mailu :(
@pinocio - takodjer template.. a budem i to pogledao i vratio, zaboravih na to skroz pa nisam spremio taj template za pm text...
nije da smeta, ali prije je ljepše bilo kad nisi mogao dat reputaciju nekome, pisalo je ime tog člana, a sad samo piše username
Ne može se pogledati ni ip korisnika, nešto je shebano, umjesto varijable ispisuje se ime varijable...
ovo ćeš mi morat malo detaljnije objasnit, nisam te razumio...= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
riješeno...= Citat =:
Izvorno postao gog
riješeno= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
pošalji mi kompletan header maila na forum mail, ne mogu to napamet pronaći, da mogu pogledat po frazama= Citat =:
Onda recimo kad dolazi obavjest na mail u from polju piše "=?windows-1250?q?Caf=E9_Mobil_Mailer_=?=". Eto to je par stvari koje sam primjetio
@pinocio - ne mogu ti trenutno vratiti tijelo privatne poruke, nešto su mijenjali oko varijabli, a trenitno ne mogu skužit kaj. nadam se sredit najkasnije kad izađe release kad će se moći dobiti i službeno tech support. za sad sam pitao, ne znam hoće li vB team odgovarati prije releasea
evo sad je u redu
prije je bilo:
You must spread some Reputation around before giving it to username again.
sad je sve u redu
...vidim da su sad i godine tu, ispod operatera...
a i slične teme se pojave u dnu ekrana POHVALNO
Kakve slične teme?
BTW, ja sam za micanje godina, čemu to? Ja ljude ne procjenjujem po godinama, već po njihovom nastupu i intelektu...
To i mene zanima..
Gle ti njega, tko je napisao da ne znam za force refresh, nemoj da opet moram vama u firmi sređivati internet web aplikacije ;D SAmo nisam očekivao tako glup propust, da su promijenili barem putanju do datoteka u kojima se nalazi javascript ljdui ne bi imali problema sa tranzicijom.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
našlo se među opcijama pa sam uključio... mislim, možeš ignorirat podatak :) . a i tako tko unese u profilu godinu rođenja, može se vidjeti starost. tko ne unese godinu, taj podatak se i tak ne može izračunat. meni ne smeta da je tu, ali ak još nekom smeta, može se lako maknut= Citat =:
Izvorno postao gog
Evo ima još par nevažnih sitnica ali da napišem :king:
Kada pretražujem forum i ne nađe šta sam tražio ovako dođe:
Sorry - no matches. Please try some different terms. $displayCommon
Ovo nakraju neznam zašto dođe ?
I kada idem na reply nekad mi neželi pisat pa se moram ponovo vratit i kliknut na reply :confused:
meni se svida ovo s godinama novo , sad recmo znam da vuki nije djete nego grdosina od 40 godina
Da, to su sfusali na puno mjesta. umjesto sadrzaja varijable, ispisuje se ime varijable...= Citat =:
Izvorno postao cyber
nisu ništa sfušali, mijenjali su način prikaza varijabli unutar jezičnih datoteka, a obzirom da nam je forum prevođen u prethodnoj varijanti, iz verzije 3.0.x, ta promjena se očituje tako da su hrvatski prijevodi na nekim mjestima popucali pa se vide imena varijabli.= Citat =:
Izvorno postao gog
dakle, tko vidi znak dolara iza kojeg nešto piše, slobodno nek javi. treba samo promijenit u prijevodu, pa kad javite ja to brzo riješim.
$strikes kad se netočno logaš
gog ja o ovome =Similar Threads== Citat =:
Izvorno postao gog
http://img282.imageshack.us/img282/8...rtreads7iq.jpg
Zašto moram čekati 30sec između postanja 2 posta? Mislim da je to bezveze.. :-/
U kud ćeš postati više od jednog posta u manje od pola minute?
recimo kada želiš post podijelit u dva posta napišeš prvi pa moraš čekat...meni je bolje da ostane razmak jer bi onda neki pisali post za postom ali samo obajšnjavam zašto je bad...
To je prvenstveno da nemres floodat Forum= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Nego ima jedna stvar koja me bode u oči a to je da je u smajliće tamo kraj upisa posta stvaljen ovaj smajlić :rotfl: pa mi ovo polje za upis posta iskače iz okvira ! Ako može netko stavit neki drugi smajlić umjesto njega recimo :D jer je ovako ružno...
@XLR - zaštita od floodanja foruma. mogu smanjit na 10 sekundi, obzirom da nije nikad bilo problema s floodanjem. mislim da će ti to biti izdržljivo.
zanima me dali mi možete promjeniti natpis ispod nicka,jer neodgovara istini,forumaš sa stažem (jedino mirovinskim)
fala
To sam si i mislio.. Istina, nema toga ovdje, mene to dosta puta "pogodi" kod puno tabova jer ima i nešto odgovora pa kad se potrefe dva za redom..= Citat =:
Izvorno postao zappan
Al dobro ako samo meni smeta nemoj mjenjati.. Stisnut ću zube ;)
stavio sam na 10, tako da će ti biti lakše.
a ono ispod nicka jer se to može promijeniti ako može recite kako
moze ti promjenit admin ili super moderator, i mislim kad imas vise od 500 postova da si mos sam promjenit.= Citat =:
Izvorno postao sipe
nemozes ti mjenjati...
Možeš mijenjati sa 500 postova i 20 reputacijskih bodova ako se nije ništa mijenjalo od VB3
možeš nakon 500 postova= Citat =:
Izvorno postao VandaL
'ovo ispod nicka' je jedan od bonusa koji se stiče s vremenom, stažem i trudom na forumu. kad zadovoljite uvjete za to, pojavit će vam se u opcijama vašeg korisničkog profila. ne znam sad napamet koliko je postova točno za to. možda 500, ima negdje na forumu napisano, u temi vB3 čini mi se.
Ma samo naprijed, a zanima me sto je ovo s reputacijom kada dobijem sivu kockicku, zelena valjda znaci +reputacija, crvena - reputacija, a siva sto znaci??? Nisam ovo prije vidjao
Use the search young skywalker ;D
Znači da netko nema dosta postova/reputacijskih bodova da bi se njegova reputacija računala... pa tko niti ne znaš kakva je...
vb3.5.0 release je stavljen, RC tema je out of date. selimo se u http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=14072