Koja vam je najbolja i najdraža europska nogometna ekipa?
Meni je osobno najdraža Barcelona,njezin stil igre i igrači najbolji su na svijetu........
Printable View
Koja vam je najbolja i najdraža europska nogometna ekipa?
Meni je osobno najdraža Barcelona,njezin stil igre i igrači najbolji su na svijetu........
Barca i juve
1.barcelona
2.inter Milano
3.bayern
Vidim da Ciro u zadnje vrijeme na Tv-u tvrdi da je to Debrecen, pa zasto mu ne vjerovati! ;D;D;D
Za mene je Chelsea! ;)
arsenal i inter!! :thumbup: :thumbup:
:) Liverpool i Juventus ;D
Borussia Dortmund !!!
Dortmund sam oduvijek volio, iako su sada u financiskoj krizi i nece moci nista prakticki osvojit jedno 3-4 godine ja i dalje navijam za njih...A nekako nevolim taj chelsi, abramovic upropastuje nogomet sa svojim milionima... ja bih reko da ce se uvest limit u engleskom nogometu koliko para mozes potrosit za jednu sezonu...
Dinamo Zagreb. ostali me ne zanimaju.
jel im sad onaj Koler otišao?= Citat =:
Izvorno postao Player 4 ever
Hajduk!
Kao što znate,pod ćirinom kapom upravo dobio tri lagana u hungariji
Ne, Otiso je Ewerthon... Nakon ove sezone vjerovatno i rosicky i dede... kriza kriza
da... negdje sam čitao da im netko odlazi zato jer nisu dogurali u LP... al šta ćeš
Dinamo Zagreb i Hrvatska repka.
Borussia Dortmund+barxca,oduvijek....
Evo onako iz dosade da kazem tko ce osvojit koju ligu...
Engleska - Chelsea ja vise volim arsenal ali jebi ga...
Spanjolska - Real Madrid ako ne daju Samuela Interu na pozajmicu i ako se rjese nekih napadaca
Francuska - Lyon ako proda essiena chelseu moze kupit igrace koji ce im donijet francusko prventsvo
Italija - Juentus po mom misljenu ima najjci tim... ali inter ako dovede smauela, da zaustavi kojeg napadaca a Adriano ce obavit svoje u napadu, dat ce 25 najmanje golova
Njemacka - Bayern
F.c.Barcelona.Najviše zbog Ronaldihna(valjda sam dobro napisal) :thumbup: :) :closed:
Ronaldinho je najbolji!!!!!!!!
Ako kome trebaju video snimci njegovih brilijantnih poteza ima
ih na www.ronaldinho10.com
Tu baš nisam ziher, jesi vidio superkup (ili kup)... izgubili su 2:1 od stuttgarta:-/= Citat =:
nogomet ne pratim skoro uopce..(osim kad igra hrvatska)....ali nekak mi je uvjek bil najbolji ARSENAL...
uvijek i samo ona ekipa u kojoj igra zinedine zidane..mljac:))))
a woman's view on football. :D= Citat =:
Izvorno postao erika
OT: premda u zadnjih par sezona igraju odvratan nogomet,AC Milan. Počeo sam navijati za njih još kad je Boban počeo igrao za njih i tako je ostalo do danas.
:) ja volim engleski nogomet,a talijani su mi zgodni(totti-Roma,Del Piero-juve). :spin:
a woman's view on football returns:D
:thumbup: jeeeeee :spin:= Citat =:
Izvorno postao niten
Dinamo Zagreb i nitko više!!!
A.C. MILAN!!!!
hahahah evo da te razuvjerim da ne gledam euro nogomet samo zbog zidane-a...mogu ti cak vrlo precizno objasniti sto je ofsajd....hehehehe aj razmisli kolko zena znas koje bi znale sto je to:p:))= Citat =:
Izvorno postao niten
erika erika she's our man, if she can't do it noone can!!!! ;D ;D ;D
heheheheehheheh dobro ti jutro zapp..nego zasto nisi napisao kako se zoves ha?= Citat =:
Izvorno postao zappan
ajd ishhhh tamo odgovori na pitanje:)))));D
zbog kojeg još para nogu i frizure gledaš nogomet? :D= Citat =:
Izvorno postao erika
volim kako igra ronaldigno))) leti ko leptiric...= Citat =:
Izvorno postao niten
morrientes:)))..ma mljac:)
ruud van nistelrooy:)-dobra guza:p
I ja letim kao leptiric,imam guzu kao Ruud,a bodem kao Morijentes... ;)
Barsa je definitivno IN!!!!!
a lolllll aj da te prodamo u barcu...biche para ko blata:))):p= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Zar... za pare??? :(
Dala bi me za pare,u tamo neku... Barcelonu? :(
a cuj posao je posao..;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Ali... ovakva guza... ;)
Jbg,mislio sam da je Barca najbolja,ali sad mi se nesto i ne ide tamo :)
bezveze upropastena tema
...mrzim nogomet - jedan od najgorih sportova na planetu...
----------------- Manchester United ----------
Joj ja nikad nisam volio Manchester a sada ga jos vise nevolim zbog rooneya... lik je sada dobar, mozda bude i bolji igrac ali njegovo ponasanje je odvratno
:rolleyes: pa neznam kako bi se čovjek ponašao sa svojih 16-17god.da te kupi tvoj omiljeni klub za nekoliko milijuna funti!!!!:spin:
arsenal zauvijek
dal je 2 gola našima a može se porkit po glavi s tim kravljim ušima rooooney rooooney, taj može samo karat one grde engleske prostitutke...roooooney:-/ :rolleyes: :-/ :evil:
tako je sipe,nadjačali smo ih!!! :)= Citat =:
Izvorno postao sipe
jeste culi da ballack iduce sezone prelazi u man utd
Nisam čul...pa još im nije ni ova sezona 05/06 počela a čime se oni bave već hehe.
Da vjerovatno prelazi... ima ugovor sa bayernom jos godinu dana, man utd ne zeli placat odstetu kada zna da ballack nece produzit ugovor sa bayernom tako da ce ga dobit za free za sezonu 06/07
ma ja bi da ostane to mu je i najbolje
dinamo, chelsea repka i niko više
a navijo si za chelsea prije mourinha i abramovicha ?
hehe nisko,nisko
C.Ronaldo rules
Velik dio BBB su oduvijek simpatizirali Chelsea, prvenstveno zbog plave boje (logično) a ništa manji razlog je i huliganska reputacija chelseovih navijača.
Pokusavas reci da BBB vole svaki klub koji ima plave dresove ?
da, i prije sam navijao za chelsea
Ne, reko sam upravo ono gore, a ti pokušaj shvatit... Jer ispada da si samo ovaj dio za dresove izvuko iz konteksta.= Citat =:
Najbolja europska nogometna ekipa?
NK HAJDUK SPLIT - zna se!!!!!! :klap:
Vid isad njega...:rolleyes:
Pričekaj 11.8. možda zvezda prođe još bolje...
= Citat =:
Izvorno postao member
pokusavo sam i mucio se da shvatim da ti hoces reci klub koji ima klubsku boju plavu i navijace koje prati huliganska reputacija, njih ce BBB simpatizirat...= Citat =:
Velik dio BBB su oduvijek simpatizirali Chelsea, prvenstveno zbog plave boje (logično) a ništa manji razlog je i huliganska reputacija chelseovih navijača.
pa npr. Boca Juniors ima plavu boju, navijace koji su jedni od najludjih u juznoj americi, dali BBB simpatiziraju i njih ?
Ja nikad nisam cuo prije da navijaci Dinama vole chelsea zbog gore navedenih razloga sto bi moglo znacit da vole i druge klubove sa plavom bojom i divljim navijacima....
dinamo zg i bayer l.
= Citat =:
Izvorno postao EliteSecurity
Manchester United - Red Devil until I die :)
Engleska je koljevka nogometa, Chelsea je slavan euro klub s navijačima koji imaju zna se kakvu reputaciju.= Citat =:
A ovdje ljudi ni nemogu pratit tu Bocu koju ti spominješ, kad niti igraju u europi niti ima na tv. Osim toga argentinci su kreteni koji na utakmice odlaze s noževima i pištoljima, i svako malo neko završi mrtav od metka. Pa niko normalan valjda neće njuh simpatizirat, pa nek imaju i 10 plavih boja...:rolleyes:
Nadam se da ti je sad jasniji moj prijašnji post.
Jeste li vidjeli nova Interova pojačanja?
Taj inter uvijek ima neka pojačanja a kad su uzeli zadnji trofej...
Za mene je najbolja Roma i DINAMO
= Citat =:
Izvorno postao member
istina
MAN UTD RULES!!
www.manutd.com
pa sta nisu uzeli kup italije zadnje sezone... nije nesto veliko ali je trofej...= Citat =:
Izvorno postao member
ove sezone i nemaju tako los tim, onaj pizzaro im je najbolje pojacanje dosad, covjek dribla ko lud, pravi playmaker... u zadnjoj prijateljskoj utakmici protiv juventusa vieira mu nije mogo uzet loptu bez prekrsaja... od nove godine pa do zavrsetka 04/05 sezone inter je bio najbolji tim u italij... nemoj ih otpisat samo tako
Ne otpisujem ja nikoga, nemam ni razloga. A talijanima je najvažniji scudetto, važniji čak i od lige prvaka! Zato taj kup nema neko značenje, može se reč da je to utješna nagrada.= Citat =:
ma nemože ništa inter u milanu ima mjesta samo za jednog -------MILANO!
shevchenko vieri kaka sedorf rui costa gatuso nesta maldini stam kaladze...koja ekipa;D
Koji je novi došo, iz južne amerike?
barcelona!!
koja mrtva barcelona.
štaje smogovac, bed ti je napisat koji mob imas uz k750i:)
nije mrtva,jer nije živa....
sagem?
danas se nadam da Inter nebu zgubil-
siemens s65....
a evo 2:1 gubi
:rolleyes: ;D :king:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
ma koji maldini i rui costa-stari su -prestari a recimo da si zaboravio gilardhino-a= Citat =:
Izvorno postao member
i costacurtu:)
E pa na njega sam i mislil kad sam pital ovo za južnu ameriku...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
Možda su ovi stari ali obavljaju posao!
barca i inter su solidno krenuli u novu sezonu
obadvoje po suprkup
ja sam u trenutno u barceloni pa se pitam dal se isplati za sutra kupiti kartu za tekmu (barca i juve) ... ;)
Najjeftijija je 25 eura (stajanje), sljedeca je 35, a najskuplja je 65...
Uhhhh, pa kako se ne bi isplatlo ;-)
sad sam gledao olympic marseille-deportivo la coruna, kako su razbili spanjolce na kraju strasno igraju bas mi se svidja njihova igra. marseille mi je kandidat za najbolju ekipu
daj daj ne lupetaj prije dvije sezone zamalo ispali u drugu ligu ali sječam se još onog u zagrebu
a ti bi mogo prvo pogledat kako igraju pa onda suditi. to je bilo davno, pa dinamo je prosle sezone bio los a sad su dobri, dakle stvari se mjenjaju razmes...
ma kako mi je inter startao hattrick adriano , barcelona 0 a bayern uvjerljiv ko i dinamo