Kakav MP3 player imate u svojem vlasništvu.
Printable View
Kakav MP3 player imate u svojem vlasništvu.
Nikakav ! :D
Nemaš MP3 player. Koristiš li barem onaj na mobu?
Ne koristim ! Nokia 6600 ima mono zvuk,šta mi jako smeta i ne slušam !
Mp3 već jedno vrijeme namjeravam kupit ali...
sonyev minidisc mz-n707 koji ne koristim, uskoro dolazi mp3/wma/ogg/fm discman ;)
Ja imam Canyon 256 MB, bez radia!!!! Kad sam dobio 6600 obečao sam sestri da ču joj dati MP3, a kad sam čuo kakav je zvuk na 6600, ne želi mi ga više vratiti.
Imam iriver ifp-795, a stari ima creative muvo v200.
Strava! Koliko memorije ti ima iriver?
512MB kod irivera i 256 kod creativa.
samsung mp3 discman iz yepp serije. i dalje odlicno radi, iako je proslo 3 godine svakodnevnog drndanja :)/:(
Creative Zen Touch od 20 giga.
iRiver H340
na njemu je modano gotovo sve, firmware je 1.27k (korejska verzija), promjenjena je standardna tema playera, i so called in skin što se može vidjeti
original:
http://lib1.store.vip.sc5.yahoo.com/...ctron/H320.jpg
danas: :spin:
http://img.photobucket.com/albums/v7...406/iriver.jpg
Prava stvar sodom. Koliko si to čudo platio i zašto baš na korejski?
što se tiče jezika na engleskom je a korejski firmware je trenutno najbolji i daje najbolju podršku avi datotekama,kažu znalci na iriverovom forumu,možeš ga nač za cca 2900kn po online shopovima.
možeš gledati filmove? Koliko ima memorije? Ajde nam se pridruži u prevođenju vBulletina ako imaš vremena, jer vidim da stalno visiš na ovom forumu.
može,40gb,ideš offtopic ;D
@sega daj molim te podrobnije opiši svoj player.
OK, neću više. Ajde živnite malo!
imam ipod 20g 4G + in ear headphones
Iriver je za svaku pohvalu, dobije se sve sto ocekujes. Uvijek je dovoljno glasan, kvalitetno je izraden. Najveci plus je to sto ima super zvuk,dobar equalizer i super meni koji je isprva bio prilicno kompliciran. Minusi su mu to da mena ugraden usb i nema akomulator(ja sam ga naknadno kupio i sada mi iriver izdrzi daleko vise od 40h bez punjenja).(koristenje iriver manengera sam zanemario jer nakon promjene firmwarea iriver je kao flash disk)= Citat =:
@sega daj molim te podrobnije opiši svoj player.
Sto se tice creative muvo-a v200, njega bih preporucio svakome kome je puno izdvojiti 200 kn vise za iriver jer je zvuk solidan kada se sve namjesti na equalizeru( bolji je od vecine mp3 playera) i nije previse skup. Naravno i creative ima svoje nedostatke i pluseve.
:wstupid: zanima me na kojem to principu radi?Kako staviš film dali preko BT ili kak?:wstupid:
preko usb-a se povezuju skoro svi mp3 playeri,bt je puno prespor za prijenos velikih količina podataka
Da,zbunilo me to kaj Sega veli da nema USB.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Btw kak si tu masku(jel je?)ludo napravil?Svaka čast!!:thumbup:
ustvari je vrlo jednostavno,potrebno je po mjeri "iskrojiti" sliku i pažljivo rastaviti player da ne popuca plastika
...da jednostavno...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sodom
imam za 350 kn neki kineski 128 mb. u hgspotu kupio u 11mj/2004 i jucer mi kihnuo, a ja sav sretan jer mozda ce mi dat neki bolji:)
Ja imam iRiver ifp 799 od 1Gige i također sam skinuo najnoviji firmware pa ga komp prepoznaje ko flash disc. Uglavnom radi ko urica jedino mi je žao što nisam tražio neku drugu boju (sad je sivo srebrni)
pa sivo srebrna je sasvim ok,a što biš ti crvenu???;D ;D
Pa više mi se dopada crveni ili plavi, neko sivi, al što je tu je.
ja imam discman,bez mp3-a,sa tipkom koja ne radi..bahaha...
ali bi htjela kupit mp3 player,neki jeftin....
pa da ne otvaram novu temu,pitam vas tu da mi neki predlozite....
u mp3 playere nisam uopce upucena(poznat mi je ipod..hehe)...
p.s.ako sam fulala post(zbog pitanja da mi predlozite),onda se ispricavam!
Imam Creative MuVo N200 256mb i zasad sam zadovoljan s njime...kupio sam ga početkom 6mj. u HgSpotu i radi ko beba...imao sam i iPod Shuffle, al on niš ne valja...
= Citat =:
Izvorno postao dj_velja
Evo prije 3 dana sam dobio novi. Tip mi je dao nalog za zamjenu, a ja sav sretan dodao još 450 kn pa uzeo neki pošteni. Uzeo sam iaudio g3 za 809 kn i ima 256mb, radio, super kvalitetan zvuk i cita ogg, mp3,asf, waw, wma sto znaci gotovo sve. i sto je najbitnije napaja se na AA baterije i ima 50h reprodukcije.
do jaja
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=43 i tamo 15753
Samo Nokia 6680 ;D
Koliko izdrži baterija na tom mobu sa reprodukcijom MP3-ca? Znam da na Samsungu D500 ždere bateriju ko blesavo, dok sam čuo da na SE W800 možeš slušati MP3-ce do 30h ako je mob ugašen...= Citat =:
Izvorno postao Dark
Nekih 26 sati,meni...= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
Nisam probao slušati samo mp3-ce, ali najmanje 10h
Kod W800 je to prednost što može reproducirati mp3-ce kada je ugašen.
Nekakav Omysis, standarni mp3 player, oko 300 kn 128 MB.
ja tu ne vidim bas neku prednost, mislim kolko cesto ti je mobitel ugasen uopce? nekima samo po noci, a sumnjam da ce bas po noci slusati mp3ce :)= Citat =:
Izvorno postao Dark
...a i kog će ti vraga mob ak je stalno ugašen da bi mogao slušat pjesme :) ...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
SONY NW-E505/S MP3 player s FM tunerom 512 MB, srebrni
...od sutra ponovno u mom vlasništvu mp3 player - Creative MuVo N200 256mb black :) ...
...edit: evo, stigao je :)...
imam schneider nadam se da sam dobro napisao ima 256 mb i prosirivu memoriju radio snimanje radia itd... ali je dozivio brzu starost tipke su neke propale otpale ... heheh ispado , ja malo bio grub prema njemu sada mi je tata otisao na put pa ce mi kupit neki rekao sam mu nek kupi bilo sta
m:robe mr100:)
Ja sada imam Hyundai od 1 gb,radio,snimanje radia,diktatofon,punjiva lionska baterija,usb 2.0.
Kolko vi platite te mp3 playerere
Ja sam platila 850 kuna
...300kn :) ...= Citat =:
Izvorno postao blazzer
Oko 760kn, ne sjećam se točno...
150 eura stari (a ovaj sto cu dobit neznam kolko je bio neznam cak ni koji cu dobit samo nek pjeva i ja zadovoljan)
Ja sam svoj platio 1500kn.
nw-505 srebrni 512 mb baterija drzi ko luda al mi se neda prebacivat stvari pa bih ga se htio rijesiti :creep:
Ja imam Omisys od 128MB radi super, ja zadovoljan :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Bronth
ja imam lobox od 512mb...i do sad je radio super...danas je krepao... :(
jednostavno se smrzne kad ga upalim... sve sam kombinacije isprobala ali nista...umro je... :( srecom,ima garanciju pa ce se valjda nesto dat sredit... :(
Omisys 3D (512 MB),FM, hakirani firmware( startup i shutdown logo,dulje trajanje baterija),zvuk je IMHO odličan za cijenu koju sam ga platio,veoma je glasan,ok izrada, dobro trajanje baterija(pogotovo s ovim hakiranim firmware-om)
ja sam zadovoljan sa njim...
Evo kako mi izgleda start up animacija(nije mi se dalo radit .gif za shutdown...)
http://img425.imageshack.us/img425/260/ps28hl.gif
Ja imam neki obični 256mb ima radio oko 300kn.