Sijever-250 kn
Jug-450 kn
Istok-650kn
Zapad-750 kn
Vip lože 500€
Previše stvarno previše mislio sam ići ali sad odustajem
Printable View
Sijever-250 kn
Jug-450 kn
Istok-650kn
Zapad-750 kn
Vip lože 500€
Previše stvarno previše mislio sam ići ali sad odustajem
Vip loza od 150 do 500 eura.
Nisu normalni...
Zaboli me za taj brazil na kojem si marković puni đepove. Ne treba meni šou da idem na utakmicu!
Tako ti je to kad se vidi prilika za zaradom. Pohlepa majku im!= Citat =:
Izvorno postao gog
Usporedi s ovim npr: cijene za hr-island 15 kn i hr-malta 10 kn Čovječe odeš na 2 tekme za 25 kn. Ništa!
A kad nekom kvartovskom klubu dođe dinamo odigrat prijateljsku odma uvale cijenu od 20-30 kn. Ko da bu im to neko plačal hahaha.
Tako je to...profit i samo profit.
Sta ja znam te cijene i nisu tako velike, ovdje u toronto igra dinamo i rangersi, cijene su od $45 pa nadalje... tj CAD 45 = 220 kn ... vi gledate brazil a ja ako odem dinamo i rangerse
Znam za to. Svugdje su takve cijene pogotovo u boljim europskim ligama, ali nemožemo uspoređivat džep prosječnog Hrvata i s nekim od njih...
mozda i spuste cijene do utakmice, jer bi bila bruka da igra Hrvatska - Brazil na polupraznom stadionu... moj frend je platio ulaznicu 650 kuna da bude 16 redova iza Srpske klupe, kada su igrali Italija - SCG u Torontu
heh, jedan poznanik se baš vratio iz brazila čini mi se... veli da je uredno gledao za $20 brazil - argentina, s tim da je to zbog organiziranog prijevoza za strance zbog sigurnosti. cijena same ulaznice je bila $4. brazil - argentina.. dovoljno rečeno...
Dobro zappane, oni možda igraju dobar nogomet ali životni standard im baš i nije na nekom nivou. Vjerojatno je zato i takva cijena. Osim toga oni nemoraju stavit visoke cijene da zarade na jednoj važnijoj tekmi, kad su im ionako većinom puni stadioni.
viš viš... možda bi i nama bili puni stadioni da cijene nisu toliko paprene, atmosfera bi bila bolja a zarada ista... kad sam zadnji put vidio maksimir pun? ne sjećam se..
Istina da lubenice ne prodaju po 4kn/kg nego odmah 2kn/kg sve bi se prodalo i ništ nebi bacili + možda i više zaradili ;D >>poredba<<= Citat =:
viš viš... možda bi i nama bili puni stadioni da cijene nisu toliko paprene, atmosfera bi bila bolja a zarada ista... kad sam zadnji put vidio maksimir pun? ne sjećam se..
I jos vam dodje Brazil bez 5-6 prvotimaca... nego,kada se to igra?Jel to prijateljska?
17.kolovoza a za ulaznice ako kupiš LG art cool (5.500kn) dobiješ dvije ulaznice gratis (kod ecosa)
kaj? platim 2 karte svaku 2.750 kuna i dobim klimu? ajd, brate, ipak su mi preskupe to cijene karata unatoč bonusu ;D ;D ;D
Ma perverzno!! Koje cijene, pa da je Bog golman tom Brazilu nebi platio..
Na TVu ću bar vidjet replay :D
Dobro kaj si sad s tim htio reč? Kaj uspoređuješ ti, kvalitetu nogometa, veličinu gradova, broj navijača, cijene? O čemu pričaš u tom postu punom ironije? :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao zappan
Na "Bijelom dugmu", maybe? :)= Citat =:
Izvorno postao zappan
ni tada...sjever je bio poluprazan... :)
To mene uvijek sjebe kada odem na tekmu (a to je full rijetko ;D) taman se zapričam s nekim i odjednom cijela tribina skače, a ja naravno nisam vidio gol ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
;D;D ;D ;D ;D ;D ;D :retard: :))))hahhaha dobar= Citat =:
Izvorno postao gog
Ma daj ajde,a pazi ovo,cijela organizacija puta brazila je dva puta jeftinija od onoga što će ovi zaradit na ulaznicama,i sad se izvlače kao da su digli cijene samo da se vidi za ovo prvenstvo koje će bit (možda) za 7 godina u hrvatskoj da li će ljudi kupovat karte koje su skuplje !
Ja sam inače veliki fan nogometa,na svakoj sam utakmici rijeke i nije mi teško dat svaki put za kartu,ali šta je previše,je previše !:-/
ma doma cu se zezat uz kokice , ionak sam nizak i nis nebi vidio :rolleyes:
jeste čitali u novinama da Bad Blue Boysi najavljuju nerede zbog visokih cijena ulaznica na spomenutu utakmicu?
kao rekli su da je cijena prava sramota i da su spremni se borit protiv nepravde... :)
bit će zanimljivo...
E to je stvarno jadno....= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
...znam kako si se osjećao ;D ...= Citat =:
Izvorno postao gog
Još bolje mi je bio kada sam otišao na prvu tekmu u životu ;D Dinamo-Milan prije par godina i uletim na sjever sa ekipom koja je inače brijala po tekmama, a svi skaču k'o majmuni, a ja umoooooran, a nemreš sjesti jer niš ne vidiš. Drugo poluvrijeme smo otišli do frenda pogledati, nikome se više nije dalo ;D
Ma nisam ja za te utakmice ;D Eh da, još mi je bolje kada čitava tribina oponaša majmune misleći da će time uvrijediti crnce u protivničkoj momčadi, LOL ;D
A jesi ti kad čuo da su novinari govna koja izmišljaju da bi prodali priču??= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
E to je bilo navijanje i pol...urnebes!= Citat =:
Izvorno postao gog
...a misliš da se crnci ne uvrijede? Čemu onda žalbe i kazne za klub nakon toga?
Nije da novinari ne izmišljaju, ali ukoliko se dobro sjećam čovjek je bio citiran, a pisalo je i njegovo ime i prezime...
Žalbe i kazne su tu da se pokaže primitivcima da je vrijeme da siđu s drveta i ponašaju se kao normalni ljudi...
eto smanjili su malo cijene karata
http://www.vip.hr/sp/d_show?idc=2356625&idnews=8168530
Za 50 kn...
još uvijek je to bezobrazno preskupo......
za sjever uopće nije puno za gledat jedan brazil ko u vaterpolu SiCG-Mađarska cijene su bile 490kn najjeftinija karta a to je vaterpolo a ne tako popularni nogomet
:rolleyes: To bude kao sa onim Bečkim balom.Samo da se ljudi pokažu koliko imaju love,da budu viđeni ,koji nogomet,koji Brazil,kakvi bakrači. :chef: