Da li znate di ima u Zagrebu za kupiti Motorole Mpx200?
Printable View
Da li znate di ima u Zagrebu za kupiti Motorole Mpx200?
probaj oglasnik, nađeš ih s garancijom bez beda= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
imaš u europatradeu u maksimirskoj...u king crossu i tak...
U Europatradeu nema,pogledala sam,imaju mobitele marke Samsung.
Nikada ne kupujem mobitele preko oglasnika,ne vjerujem u njih
Neznam da li ima u Zagrebu Frigo tamo ih je bilo.
Hvala ti!Ako jos netko zna di ima,neka kaže,bilo kakva informacija bi mi pomogla
Nema u Frigo-u,pitala sam
Eh sada imam 300 postova,jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
ako nadjes di, javi.... ja san isto u potrazi vec 4-5 dana, al samo izgrebane
polovnjace nalazin.... btw. igraju i polovni al u izvrsnom stanju...
thx...;)
Ne znam da li u zg ima Handy Centar; U Rijeci ih oni imaju. Sretno
Hg-spot ja sam ga tamo kupio.
U HgSpotu ga vise nema.
Ima kod mene u sl. brodu, u najmanje 3 trgovine, ako trebas javi.
a cisto sumnjam da onda nema u zg.
Okej,hvala ti!!!Imat cu to na umu!:kiss:
Jedan lik ce mi pomoci,pa ako uspijem javim ti.Milsim da cu uspjeti.:kiss:
Naravno,jednog dana cu kupiti mpx220,kada se cijena malo spusti,pa cu imati dva mpx-ica :)
Našla sam i danas idem po njega.Hvala svima na pomoći
Koja je cijena.
Cijena mu je 1300 kuna
cjena mu nist nije pala vec 3 mjeseca
Bolje da košta 1300 nego 2000 kn,je li tako? :)
Pa naravno. zasto odma ne uzmes mpx220, imas ga na crno mislim da je oko 2400kn
manje je...2100kn prosječno i nitko je neće kupiti,isti br je već mj. dana u oglasu
Kupit cu mpx220 jednog dana,i to u trgovini.Zelim imati mpx200 i 220 da imam,samo ti mobiteli me zanimaju,fenomenalni su
a irena jesi razmislila o motoroli mpx-tj. mpx300,ima je u oglasniku za 2300,taj mob ti je stroj!!!pogledaj malo na netu...
;D ali ona je odlučila!!!!!! :spin:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
pokušavam je odg. u zadnji čas i da ima mpx,plakala bi ziher....
mpx je zakon al ni mpx200/220 nisu losi.
:cry: :cry: :cry:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Motorola Mpx300 mi nije baš ok,ima pocket,ne svidja mi se.
Imam Motorolu Mpx200,kupila sam je,morala sam ici u Koprivnicu,tamo cu imali jedan,cijena je 1300 kn,novcati,hvala Bogu da ga imam,sada sam sretna.Hvala svima na trudu i pomoći :kiss: :)
Možemo ovu temu :close:
šta ima pocket?misliš ima touch screen,mp kameru ,bluetooth...ne sviđa ti se...?!
uglavno,pazi na mob....
Smogovče,da,ne svidja mi se,znam koji je to,Naravno jako dobro cu paziti na mpx200,sada je doma,puni se,mora se dobro puniti.Kada se napuni,odmah idem staviti wm2003 :)
košto vidite , ja sam iz triplets bratstva , a tu je i najbolje počet vježbat !!!!!!
e sad , dost tu čitam i taj mpx-200-220 mi se čini jeben mobitel , samo me zanima , koja je razlika između 200-220 , ak bi se nekom dalo u par crta to objasnit , koje su cijene , isključivo me zanimaju novi , ono, iz dućana , i kakve su cijene tak da vidim kaj bi sve moro prodat da se dokopam jednog , kak to funkcionira s kompom , di bi mogo nabavljat novi softver , odnosno , kolko je velik , jer imam modem 56konja pa me i to zeza , i koje su njjegove stvarne prednosti pred ostalim mobitelim!
NADAM se da ne tražim previše , samo sam užasno znatiželjan , HVALA unaprijed!!!!! :thumbup:
mpx200 cijena oko 1300 kn a mpx220 nema ga jos u prodaji (novog) treba doc u ram3 svaki tren.
sa mob se spaja preko obicnog usb kabla, treba ti program microsoft activesync i vidis sve u folderima.
za software pogledaj pod linkovi.
mobiteli su stvarno do jaja.
mpx200-e , daj sam reci, nisam nigdje u specifikacijama našo da podržava mp3 , i kolko se kreću cijene sd kartica , i dost mi je ovo novo jer se još nisam susreto sa ovakvim mobitelima , ne kužim se niš , i zanima jel svakojake aplikacije moraju bit posebno kreirane za mob , ili mogu stavljat i one koje su baš za komp?
di ima kakvav cjenik , općenito za mobitele , ram3 ga nema , zanima me i ta 220 , jer mi se ,bar po specifikacijama čini bolja , a ima i kameru i više interne memorije!!!! pošto vam nova mpx220?
mp3 podrzava ja ga koristim kao mp3 player(ogg,wav, avi mpg.....nisam naiso ni najedan file koji nisam mogo pokrenit). 512Mb 300-350kn
ja sam 1GB za 600kn u hg-spotu prije 5mj.
aplikacija imas milijun ak zans programirat mos si ih sam pravit u c++.
onda je ful kul mob , al me nekak malo smeta kaj nema kameru , čudno mi je to za takav mob!
onda bi mi bilo najbolje čopit ovaj od irene , al ga sa takvom ponudom neće dugo zadržat , zato što prije ja moram prodat svoju bebu!
ma sta ce ti kamera to je meni skroz bezveze(kupi si digitalac) uslikat ces 5 slika i gotovo.
kaj je najbolje , i jesam!!! ;D= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
pa sta ce ti onda kamera ak bas oces imas dodatnu kameru prikljucuje se u SD slot.
al to je jos tupavije. a mpx220 ima kameru al je slika na displeyu losija nego u mpx200
ej..pa nebre se raditi aplikacije i u vb.net-u!!??!
evo sad čitam , i negdje piše , da zna bit spor užasno , da je dosta bugovit , a vi ga tu hvalite , nemojte me zeznut! :king:
a možda je imo takav windows , il kaj već , zna se i na vxxx dogodit da krivo sjedne flash,pa ga neš hebe , !!!!
e , a kaj je sa garancijom , ak si ja stavim noviji operativni sustav , ,jel gubim garanciju il ne?????
ako stavis novi soft gubis garanciju a sto se tice bugova nema ih.
a spor je jedino ako ne izlazis iz aplikacija, a imas programe koji ti ubrzaju rad.
Imam ja garanciju do 2mjeseca 2006 godine ,unutra je stavljen wm2003,sve je super.Ne gubis,možeš vratiti wm2002
Wm 2003 je bolji do 2002
a slušalice , dal podržavaju stereo!!!!
jel bi mogo stavit memorijsku karticu iz fotića? :king:
podrzavaju stereo. mozes ako je SD ili MMC= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
fora!!!!!!SD je , 128 , al poslužit će privremeno!!!!!!ako odma neku novu ne čopim u nekom dućanu!!!!!!!= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
Ekipa, ovo je tema o tome gdje ima za kupit MPX200, a ne prodajem-kupujem. Nemojte zachatavat, ako se radi o kupoprodaji odite to u Oglasnik obavit, ili na PM.
Ha ha dosta je bilo ljudi moji.Što mislite da zatvorimo ovu temu?:kiss:
:closed:
mislim da se ne treba zatvorit jer mpx200 tesko je sad nac za kupit u trgovinama npr. vuki trazi trgovinu gdje se moze kupit.
a ako neko oce novu ne polovnu!
e,a ne kužim zašt je teško nać novu , kaj više ne dobavljaju il kaj???????
Ne više ne prodaju,povukli su ga,jer dolazi mpx220 ovaj mjesec pa zato.
VUKI kupi od kako lako,on ti prodaje mobitel
Dvoumim se! Iz njegovih prijašnjih postova se vidi da nije baš zadovoljan njegovim aparatom; a zašto bi bio ja!= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
http://www.cosgan.de/smiliegenerator/vorschau/68221.png
Da vas obavijestim, ako niste primijetili: kako_lako je dobio ban zbog prodavanja aparata izvan Oglasnika. Dobiop je javnu opomenu (kao, uostalom, i svi ostali) pa je i dalje oglašavao prodaju.
Molio bih još jednom sve forumaše da se drže teme ("Gdje ima još za kupiti Motorole MPx200"), prodaju da rade u Oglasniku, a za nova pitanja da otvore nove teme.
Stvarno n izgleda lijepo da čovjek dođe na forum, želeći kupiti MPx200, nađe thread koji se zove "Gdje ima još za kupiti Motorole MPx200", a onda mora preko pola threada čitati kako ovaj ili onaj prodaje mob, ili da li rade .OGG na MPx200 ili ne.
Hvala!
ja se onda ljepo ispričavam! :-/= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
al pošto je ovdje bilo svega o mpx200 , nisam htio bezveze otvarat novu temu radi par pitanja , al možda sam trebo , još jednom, PARDON!! :)