ha ha ........
evo što moj tel kaže a vi probajte nevjerovati. Lokaciju vam necu reci.
http://web.vip.hr/marko.r.vip/3operater/3_mreza.jpg
Printable View
ha ha ........
evo što moj tel kaže a vi probajte nevjerovati. Lokaciju vam necu reci.
http://web.vip.hr/marko.r.vip/3operater/3_mreza.jpg
da.................
co to je
IDEŠ!!! To se traži neredu!
Kvragu, zakaj si tako tajanstven... kaj nema nikakav kolačić bar za nas forumaše?? PLIIIIZZZZ! Give us a hint!
malo sumnjam da je to tvoj mob, kaj si ga odma slikao? u mraku...
To su neke smicalice...
Sumnjam da bi nam Nered muljao! Uopče ne sumnjam da je istina! Nered ajd reci lokaciju (bar private) da potvrdimo...:angel:
a zašto ne kažeš lokaciju? pa ko da je to neka tajna...
KONACNO NADAM SE DA CE IM CIJENE BITI NISKE!
A što će im krenut'... ;D
pa cak i da nije moj mob kakve veze to ima signal je signal na bilo kojem mobu.= Citat =:
Poslao: flOorKilla
malo sumnjam da je to tvoj mob, kaj si ga odma slikao? u mraku...
pa daj reci lokaciju kako da ti inace vjerujemo
Lokaciju PLIIZZ!
A-HA!!! Što sam vam govorio,nadam se da ste sada zadovoljni,ipak nije nikakva aprilska šala. Nažalost ruta kojom je mi bus prolazio kroz ZG jučer nije bila u dometu HR-20 mreže pa vam neznam lokaciju.Malo po malo...:cool:
= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa daj reci lokaciju kako da ti inace vjerujemo
pa nitko ne traži da vjerujete u ono što vidite:)
Ali ja VJERUJEM! I zato jer sam vjernik bi kao nagradu mogao saznati lokaciju;D
Uostalom ovdje si napisao ovo::D= Citat =:
KaKaV NeReD: mi smo svoje primjerke dobili prije neki dan ali stvar radi samo u nekim djelovima ZG-a. ukoliko nekog zanim da vidi gdje je postavljen jedan od BTSova javit ču mu lokaciju pa neka se sam uvjeri da je testni BTS tamo.
zato ocemo lokaciju, barem na private
Čega? Antene ili...
poslat cu vam sutra sliku BTS-a na kotacima ali vam nazalost nesmijem javiti lokaciju. Malo sam se zaletio u onom postu pa su mi ljudi iz "............net-a" rakli da malo smanjim doživljaje. (sorry moja greska)
dakle danas cu slikati BTS pa cu postati sliku.
Na toj NeReD-ovoj slici se vidi, koliko se ja razumijem u sex, da je njemu ta HR 20 home network, a VIP ili CRONET ne može izabrati niti da želi, jesam u pravu?
:zbunj:
pa kad je kartica od te mreze u tom telefonu!
A zašto onda svi ovdje traže lokaciju gdje se ta nova mreža može pronaći kad ionako bez njihove kartice ne mogu na nju otići??
da to je tocno a moglo se zakljuciti iz ranijih postova= Citat =:
Poslao: coma_zgb
pa kad je kartica od te mreze u tom telefonu!
Nema veze što se oni nemogu prijaviti na tu mrežu,bitan je doživljaj samog saznanja da se nalazi u području pokrivanja još jedne( treće) mreže.:D :D :cool: :D :D
Eh da,Neredu pazi na kut snimanja BTS-a da se ne skuži koji je dio grada u pozadini(nikad neznaš koji forumaš živi jako blizu).:-X
tako je i mozes provjerit jacinu signala!
u zurbi sam pa nisam uspio naci neki adekvatan server da postavim slike, ali ovdje mozete pogledati koje sam ja mreze "nasao" na svom mobtelu. slike su slikane sa na brzinu sa 7650 pa su malo mutne zbog slikanja izbliza.
i šta to sad znači hr03 hr67...
Da se može po želji manipulirati mobitelima.
Uz odgovarajuću opremu. :)
Nered slikaj širokokutno da se vidi npr. ime ulice;D;D;D i registraciju kamiona! Bar malo kolača za forumaše!
Ja sam jednom negdje čitao ili čuo da će eventualni treći operater morati raditi na frekvenciji 1800 Mhz, a ne kao dosadašnji na 900 Mhz, a to konkretno znači dvostruko veći broj baznih stanica na terenu, jer jedna BS koja radi na 1800 Mhz pokriva upola manju površinu nego jedna BS koja "titra" na 900 Mhz.
Dvostruko veći broj baznih stanica predstavlja dvostruko veći trošak za operatera u odnosu na operatera koji ih treba upola manje.
Svemu tome treba nadodati činjenicu da je penetracija mobilne tehnologije u hrvatsko pučanstvo veća od 50% što je jako puno, a primjeri iz ostalih zemalja pokazuju da mobilni operater koji pokušava prodor na terenu sa situacijom koja je takva kao kod nas i to po uvjetima koje ima taj naš eventualni treći operater (1800 Mhz) u pravilu propada vrlo brzo.
Ne znam nadaju li se, u toj novoj mreži, preoteti korisnike nekim jakim forama koje će nuditi, ili možda je pričam gluposti u svemu ovome što sam rekao,zna li tko???
U pravilu sve to stoji ali može se (ako se hoče) "ugurati" i treći na 900 Mhz...
Ili može u roaming kod nekog od postoječih operatera... ;D
Aha, ono kao-virtualni operater koji je zapravo na resursima nekog od postojećih, interesantno.
Tu meni nešto jako "smrdi" , ali ovog puta ću se suzdržat od komentara.
stvarno smrdi kao po govnu
nije se zdravo suzdržavat sljaka...
ako nas ovi mobilovci zajebu necemo im vise dolazit na forum pa cemo mi njih zajebat!
A jest...
Vidim ih da suze rone... :D
:lol:
Činjenice:
Desetogodišnji koncesijski ugovor s Hrvatskom Vladom, koji su 1998. potpisali CRONET i VIPNET, njima jamči nedolazak trećeg mobilnog operatera najranije do 31. listopada 2003. a i taj koji bi došao mora postaviti mrežu koja radi na 1800 Mhz.
U tom ugovoru također stoji da bi tek 2005. smio biti raspisan, eventualno, još jedan natječaj za operatera na 900 Mhz.
Ova koncesija za operatera na 1800 Mhz je zamišljena također da bude raspisana u kombinaciji sa koncesijom za UMTS mrežu, tako da bi taj operater dakle imao DUAL MODE koncesiju, za GSM 1800 Mhz i UMTS (3G).
Najozbiljnijim kandidatom unutar države se smatra HEP koji ima razvijenu vlastitu infrastrukturu koju bi oplemenio, dakle, još jednom djelatnošću.
Jedina vatra je u tom slučaju što bi tada HEP tu koncesiju dobio bez raspisivanja valjanog međunarodnog natječaja, time bi Hrvatska Vlada po ne znam koji put ispala vrlo smiješna, i mislim da će naši današnji operateri uložiti žestoku prosvjednu notu protiv takvog poteza.
Možda je to ono što smrdi i zbog čega se šuti!?
Za slučaj da se radi o virtualnom operateru situacija je slijedeća:
Mi forumaši se skupimo, napravimo firmu koja se zove
CHEAP NET, dođemo u VIPNET ili CRONET i kažemo im: slušajte majstori, mi smo došli kod vas da u veleprodaji kupimo vaše resurse koje ćemo onda mi prodavati u maloprodaji, ali dajte nam dobru cijenu tako da i mi uzmemo neku pinku.
Onda oni nama prodaju minutu razgovora za 20 lipa, tako da je mi možemo prodavati za 30 lipa, a SMS nam prodaju za 15 lipa tako da ga mi možemo prodavati za 20 lipa.
Oni znaju da im mi ne možemo uzeti sve njihove korisnike jel' se ljudima neće dati maltretirati se za tako male novce i mjenjati broj.
Marketinški će uvijek biti jači od nas tako da se ni zbog toga ne boje.
Mrežu im naši korisnici neće zagušiti zato što i sad rade s tek 15% kapaciteta.
Tako dakle to njih ne košta ništa, a neku lovu ipak dobiju na način da ožive kapacitete koji im ionako stoje neiskorišteni.
VIPNET-u bi bilo baš interesantno da oni budu naša majka firma i da oni zarade, a CRONET-u isto tako, pa bi onda mi tu licitirali do najbolje ponude.
E onda bi samo na nama bilo da riješimo sitnice oko uposlenika, kvalitetne službe za korisnike, razvijanja prodajne mreže za naše SIM kartice i Pre-paid bonove, razvijanje strategije za Post-paid, dakle pretplatnike, jakog marketinga i novih usluga koje postojeći operateri nemaju.
...i naravno "oponašamo" starije bratace po cijenama kako bi se i mi obogatili...
Zanimljiv scenarij ali prejednostavno pa ovo je Hrvatska tu što smisle ne bi mogao ni jedan Robert Ludlum.
Evo ljudi, majstor whiteboy ima nove spoznaje, a sve vam piše
OVDJE.
a sta mislis kakav bi forum bio da nas 15-tak koji su jedini stalno na forumu odu?!?!= Citat =:
Poslao: dmi
A jest...
Vidim ih da suze rone... :D
Došlo bi 15 novih... nažalost tako ti svijet funkcionira. Nitko nije nezamjenjiv.
Osim mene, naravno ;D;D;D
Gdje je slika???= Citat =:
Poslao: KaKaV NeReD
poslat cu vam sutra sliku BTS-a na kotacima ali vam nazalost nesmijem javiti lokaciju. Malo sam se zaletio u onom postu pa su mi ljudi iz "............net-a" rakli da malo smanjim doživljaje. (sorry moja greska)
dakle danas cu slikati BTS pa cu postati sliku.
Da se nije nered opet malo zaletil :D ?
ljudi iz "............net-a" su skužili ovaj post pa su sakrili BTS od nereda jer znaju da bi on to stvarno napravio, a riječ je ipak o poslovnoj tajni :)
ah dobro... mislim da je vrjeme da ne gnjavimo više stim...
kad dođe dođe ionak ču ostat na vipu
Znači imaju svoju krticu na forumu,svaka čast.Za razliku od HTmobilea i VIPneta u tome su napredniji ;D
možda nočas puknem fotku
Pošalji nam link na private :D tako da ostane tajno nekima.
Ili je stavi u "moderators forum".
:nono: :nono: nek stavi ovdje nek svi znaju= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ili je stavi u "moderators forum".
:angel: nou hard filings :beer:
vi 'moderatori' ste stvarno postali sebični...
:tomato: :retard: :zzz: :bunny: :argue: :fried:
Pri tome sam mislio da nama,koji smo postali na ovu temu,pošalje sliku na prajvet mesidž. :D
EVO SLIKE!!! www.info-mob.com/
ne mogu vjerovati koliko vas je bilo umiješano u ovo...
ali ipak ste na nekim mjestima bili provaljeni...
provaljeni - neprovaljeni svjedno ima ljudi koji su "znali" da je to fora i da koncesija nije niti na tragu ali su ipak bili danas u novom zagrebu i slučajno pili kavu :)= Citat =:
Poslao: karaman
ne mogu vjerovati koliko vas je bilo umiješano u ovo...
ali ipak ste na nekim mjestima bili provaljeni...
Nije loše ali od večine forumaša ste bili skuženi! http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1209