:kitty: Poslala sam sliku kaj sam danas slikala. :spin:
Printable View
:kitty: Poslala sam sliku kaj sam danas slikala. :spin:
Dobre su ti frednice!!!!!
:) Pa da,nego kaj(slavonke)
eh,, evo i ja sam poslala fotografiju,,, :)
pozdrav-
evo jedna poslastica je gore - panasonic dmc-lc1, onaj s leica objektivom.... malo je velika fotka, ali jako dobro pokazuje kakav je fotić, onak fotkano u sumrak, krupni plan... fotač je oko 10k kuna čini mi se pa eto, procijenite jel vrijedi tih para :)
:thumbup: Super je ispala,pogotovo jer je bez fleša.Valjda vrijedi tih para,ovaj Fuji skojim je snimana ovamoja slika koštal jeprije 3 god.4tisućice(zbog dodatne memorije i sitnica) ali nisam oduševljena slikama.= Citat =:
Izvorno postao zappan
Za takve stvari za koje mislite da su vrijedne pokazivanju javnosti postoji www.deviantart.com, moju možete vidjeti na http://franini.deviantart.com/gallery/
Ova tema je, kako se i u samom imenu upucuje, namjenjena ostavljanju komentara, opaski, misljenja, savjeta ili bilo cega slicnoga, a u vezi sa slikama ili raznim drugim korisnim sitnicama, a koje ce se u buduce (nadam se) moci naci na cafemobil G-mail!
Ovom prilikom molim korisnike da komentari u najmanju ruku budu smisleni (dakle postedite forum komentara "LOL" ili ";D" ili slicno)! Gomilanjem opisanih ili slicnih postova ovu cemo temu samo uciniti zagusenom i nepreglednom!
Zahvaljujem na razumijevanju!
evo poslao sam nekoliko plakata za filmove pa pokušajte odgonetnuti koji su filmovi u pitanju.
:thumbup: Lijepo je na Mrežnici! (dobra fotka)
...1. samo da pitam - nije li mail account namjenjen slikama uhvaćenim fotoaparatima, jer Silvano je poslao fotke slikane mobom, ak se ne varam...
...2. "wb", pauk i osa - stvarno super slika, svaka čast...a ni Mrežnica nije loša :thumbup:...
Namijenjeno je fotoaparatima, ali dok se stvari ne uhodaju možemo tolerirati pogreške.
...dobro, jer se nadam da će osobe prije stavljanja slika pročitati barem ovu temu...
Hvala, hvala... :beer:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
:kitty: dobra je i ova ranojutarnja!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Bimbi sviđaju mi se tvoje(romantične slike) :thumbup:
@Bimbi - odlične fotke, baš kako sam od tebe i očekivao... :thumbup:
@Eminem: dobre fotke, ali za Boga miloga, miči taj datum, samo upropasti fotku...
...ako ti tako kažeš :) ...= Citat =:
ali za Boga miloga, miči taj datum, samo upropasti fotku...
Mislim da se to u PS-u micat, ali čemu se trudit kad fotka od početka može biti lijepa, a datum uvijek možeš vidjeti u windowsima... ;)
:) Super su vam slike!Poslala sam još malo morskog ugođaja.
...ma znam, i razmišljao sam o tome da maknem, tako da si me sada samo uvjerio...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...kako da su tvoje slike tako male veličine, mislim - 591 Kb na 3 MPix sliku :confused: ... a mislim da su i prijašnje bile male veličine...= Citat =:
Izvorno postao lili
:) Na tom fuji-u (sad je u Puli)samo ima za podesit zoom,nočno koliko se sječam.Neznam zakaj su ti male ako klikneš na sliku (pag2)isto će ti biti velika kao i tvoja.Nemam pojma
Ovaj Susak mi je "mrak" :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
..."wb", stvarno super fotke... ali ona slika neba - nešto prelijepo, dobivaš +5...
Imaš pivu Eminem! :beer: Kao i lili za Susak! ;)
To nebo mi je dugo bilo wallpaper... :)
Evo nesto 'novo' sam stavio...
(uh, imam toga na hardu... da bar imam vise vremena za upload... i bržu vezu, naravno... Neka, bolje je ovako, malo-po-malo) ;)
:) tank's za pivce.Imam i ja puno slika,ali nemogu kod svake vidjet sčime je slikano ,Zašto?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...zavisi od toga da li si ju editirala (nešto u paintu ili brisala ili dodavala) ili ne...= Citat =:
Izvorno postao lili
..."wb", imaš i ti jedno hladno :beer: ...
:thumbup: ajmo na pivu! Nisam ništa,imam slike kaj su prebačene na cd isto kao i ove kaj piše .evo poslat ću jednu s cd.Možda samo meni neče.Ništa ne diram :cool:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
:) stalno se motam,cook pa vidiš da imaš slika,i nisu loše. :)
Ma nisu vraga , dok sam pokusavao onu zadnju slikat izgubih zivce s z2 , to je dobar aparat ali nije bio za mene . Pogledaj sliku uvecanu okolina je ok ali kapljice vode nisam moga nikako dobiti ... jednom rjecu popi*dih .
...Bimbi super slike,interesantan kut slikanja.Sutra ja idem u akciju ,fura bratić digitalac na more,valjda ću se snači (ak nije neki kompliciran)Vidit ćemo! :spin:
..."bimbi", not bad at all... slike su veoma dobre, ne znam što te točno muči, ali su inače za 5...
...al ni sam ne kužim zašto i mene samog toliko zanima nebo...
...igra boja i pi......btw tvoju imam na desktopu,ssssssssad ću malo razmislit malo za promjenu sve su tak dobre....= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...ne mjenjat, inače ću :nono: ... ma zezam se ;) , stvarno ima slika koje su bolje, ali i ja ću poradit ovih dana na svom albumu slika...= Citat =:
Izvorno postao lili
..Možda za dva tjedna ... :)
lili sretan put i dobar odmor i puno dobrih fotki ti želimo. Nabaci koju umjetničku... ;)
@Bimbi: odlične fotke, stvarno zanimljiv onaj kut na drugoj, izgleda kao da je iz svemira slikano... malo zrnata doduše na ful povećanju, ali odlično je ispalo... :thumbup:
..."wb" - jorgovani su ti super ispali, pogotovo slikano iz toga kuta, kak se sunce probija kroz latice :thumbup: , a najbolja je ona zadnja...
...a skok - stvarno uhvaćeno u pravom trenutku...
:) Hvala!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
btw-skok je fora,a jorgovani mirišu ....do simo.
Imam ja divlju trešnju tak snimanu ,ali sa mobom.
..Svima lijep pozdrav i puno :thumbup: slika.Bokač :kiss:
Ste vidjeli muhu kak je dobra .... fakat ok slicica :)
Jedino bi cropo sliku malo jace inace prva liga !!!
Jel mi netko može reć o čem se radi??Svi znate da nisam bio neko vrijeme na forumu.
:) Poslala sam slike na gmail i mogu reči da sam jako zadovoljna.Izradila sam 20-tak od 250.I stvarno su dobre mada su me zezali da kaj su mi dali taj fotić Olympus C-960. da njihov mobač ima više pixela od njega,no nek zezaju glavno da sam ja zadovoljna.!! ;D
...ipak je digitalac - digitalac... a mob ga neće stići bar još nekih 1-2 god. iako je SE k750 blizu... al nećemo off...
@lili
Super ti je slika P7050099.JPG - samo steta kaj nije slikana ujutro dok sunce izlazi . Ovak mi je malo pre tamna ali u svako slucaju je lijepa slika :)
Ides super si pogodila zalazak sunca ... lijepa slika svidaj mi se jer sunce nije skroz u centru a i oblaci i obala su ti super ispali ... jedino kaj je steta sto kod oblaka nije bilo vise sunca . Ugl prva liga :)
@Gruntovčan
Na kaj si stavljao fokus ... malo ti je mutna slika ... msilim da bi bila sasvim ok da ju provuces kroz CS !
Lijep kadar !
.. :thumbup: je Gruntovčan ova Mečka je posebna,bi rekli nestvarna.Sviđa mi se.
Cooki fala!
-Eminem još nisam makla tvoj zalaz!! :rolleyes:
... :) , drago mi je... ni ove tvoje slike nisu loše, dapače, veoma mi se sviđaju...svaka čast...= Citat =:
Izvorno postao lili
:rolleyes: Hvala,trudila sam se,ovi moji su umirali od smjeha,pogotovo kad sam slikala iz auta.Te slike su mi fora.Kaj da pošaljem?
:kitty: pesek dobrica.Suncokret :thumbup: Btw Kad smo se vračali sa crvenih stjena jež prelazio cestu(slow)meni baterije na kraju dok sam ja sve sredila da ga uslikam on lijepo laganica u grmlje,tak da se nevidi,šteta. :spin:
...hvala...= Citat =:
Izvorno postao lili
...a za ježića - a hebiga, što ćeš...takav je život...
...lili, lijep cvijet i ona kućica sa cvijećem...sviđa mi se ;) ...
:rolleyes: je i meni...(da mi se sad malo bacit u moreno...ah Antonijo ..vruće mi je)
Lijepe su slikice!!:)= Citat =:
Izvorno postao Celikkk
@celikkk Zgodni su mi cvijetovi.
vidim nakupilo se slikica od kad me nije bilo... lijepo... :)
Ja s mora samo donio kojih par GB slikica (imao sam laptop pa koji je služio za redovito pražnjenje kartice). Moram to malo srediti pa će biti fotkica i od mene. A baš sam neke fotkao misleći upravo na ovu temu... ;)
A za 3 dana idem u Španjolsku pa će i od tamo biti fotki... eto, samo da najavim... :)
ode ti u espanjolu,baš lijepo se provedi i snimaj za nas:rolleyes: Sretan put!;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...lijepo, lijepo... očekujemo tvoj upload :beer: ...= Citat =:
Izvorno postao WB :)
...pa ti si stvarno pustolovan čovjek, malo na more, pa u inozemstvo na more...sigurno ti je lijepo ;) ...= Citat =:
Izvorno postao isto WB
Bit će svakako fotki... a put mi dođe ko apsolventsko (dar za promociju) a i u školu španjolskog ću tamo, tako da nije samo turistički... ;)= Citat =:
Izvorno postao Eminem
Ajd da ne zaoftopičamo ovo, bude valjda već neka tema i o Španj kad se vratim... :)
...@Eminem ova vatrica je super,onak iskonska!
Btw-WB-gdje su te tvoje slike???http://img302.imageshack.us/img302/696/smily10398sd.gif
Jao sorry, zaboravih na to... morat ću neki probir napraviti... :)
Čak još nisam stigao niti starcima ih pokazati... ;D
...e doktore, doktore... ne smiješ bit tako zaboravan ;) ...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...lijepo, lijepo... pogotovo onima kod kojih još nema snijega :) ...= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Bravo killa!
Nije bacen novac za S2 IS! :D
Lijepe slike...moj glas ide onoj trecoj po redu...kompozicija mi je najuvjerljivija. :thumbup:
Killa super su slike!!!:thumbup:
Ej stvarno ima dobrih slika, skroz sam zaboravio na ovaj projekt s gmailom...
keep goin' :thumbup:
;D je ima lijepih slićica!;D
pa kada nitko ne komentira, a vjerojatno nitko nije niti vidio jer se ljudi rijetko sijete pogledat slike na gmail-u.
bimbi slike su super, one sa naslovom - macro kreativnije. odlican posao.
evo ja da skupim jos par dobrih slika pa cu stavit.
sljaka, sta se desilo sa moja 2 zadnja mejla na gmailu? posto je tvoj email tamo pretpostavljam da ti imas prste u tome :rolleyes:
Doista...sto je bilo?= Citat =:
Idem "baciti oko" malo na fotke koje si postao, kad ono...cuda, nema niti fotki niti mailova.
Sumjam da je Sljaka imao prste u tome, kako kazes killa, ne vjerujem da je ista prckao po mail accountu, vjerujem kako vec neko vrijeme nije otvarao taj mail.
Sto se desila ostaje misterija. Ipak Username i Pass su dostupni svima koji nabasaju na ovaj fprum, tako da je moguce i da je netko slucajno ili namjerno "obradio" tvoje mailove.
Izgleda da je jedini nacin da vidimo tvoje nove foto uratke da ih ponovno posaljes! :thumbup:
Kako reče Bimbi email je javno dostupan. U posljednje vrijeme dolazi dosta spama, pa sam čistio. Ne mogu tvrditi 100%, ali mislim da nisam brisao ništa od poznatih pošiljatelja. Pomoglo bi kad bi znao kojeg datuma su slike poslane. Ako se ovo bude ponavljalo, da slike neobjašnjivo nestaju, promijenit ćemo pravila igre.= Citat =:
hehe... evo, poslao sam slike na gmail 25.4.2006. u 1:02 i u 1:10 (u noci). nakon toga sam isao na gmail pogledat malo sta ima i sve je bilo OK, moji mejlovi su bili tamo. ma, nema veze. sad cu poslati ponovo.
U to vrijeme sam ja duboko spavao ;D, znači da imamo nekog tko se igra gdje ne treba. Za sada, da spriječimo neželjena brisanja, lozinka će biti promijenjena. Samu lozinku, za početak dobit će oni koji su nešto poslali. Kako ćemo s ostalima za sad još moram razmisliti.
Lozinka je poslana većini. Oni koji ju nisu dobili, a spadaju u grupu koja je poslala slike, neka pošalju mali na cafemobil@gmail.com sa svojim nadimkom na forumu. Naravno, mail mora biti poslan sa iste adrese s koje je poslana slika.
@lili, isprazni Inbox, nisam ti mogao poslati poruku
izgleda da se ne radi o osobi... evo opet ista stvar, nakon promjene lozinke.
navodi se email adresa= Citat =:
This is the Postfix program at host smtp1.30gigs.com.
...
hm..... virus?= Citat =:
p.s. nesto o postfixu http://computing.ee.ethz.ch/sepp/pos.../security.html
Nije virus, sve poruke sa cafemobil su preusmjerene na sljaka@30gigs.com, ali moraju ostajati i na cafemobil. Pogledat ću pa javim.
Obrisali su mi račun na 30gigs, pa nije bilo moguće preusmjeriti poruke. Tako ti je sa beta izdanjima :D
@killa znam za Josipa ;), a slike su tamo samo na dnu poruke. Ne znam da li se može obrisati višak teksta.
evo poslao sam ponovo.
Bravo killa! Dobri rezultati kod vecine fotografija.= Citat =:
Iznenadio me macro kod S2...s obzirom na radijus i velicinu, a pogotovo raspon objektiva, posjeduje doista OK macro mode, premda se vidi da gubi detalje, cesto "zapliva" u focusu...sve u svemu dobro, dobro! :klap:
je ljepe slike,al Bimbi kak si uspio uslikat pesa onak...meni uvjek beze.:klap:
da ok su slike... nop ja nemogu previse sudit jer sam pocetnik. i sam znas da aparat imam tek 5 mjeseci.
tako da nemam jos 'oko' za fotografiju ne kazem ni da sam talentiran za to, ali svidja mi se i volim to. nekako me ispunjava.
imam jos mnogo fotografija mozda ima i boljih od ovih koje sam uploadao.. biti ce jos... :klap:
Hmm, pa...godine iskustva...gomila strpljenja... :jump:= Citat =:
Izvorno postao lili
ahh ...svaka cast:klap: gorji su nek deca..
na koje slike tocno mislis= Citat =:
Izvorno postao Bimbi
No comment :thumbup: ful dobrih fotki ima, svaka čast ljudi! Nadam se da killa neće imat ništa protiv da neki njegov cvijet provućem kroz PS :D za wallpaper...
Uploadao sam vam i gore neke pdfove za fotografiju koje imam pa nek se nađe... I spam sam obrisao (provjereno je spam) :D
keep goin'!
hoće mi netko objasniti kako da i ja vidim te fotke :-/ :kitty:
trebas prvo stavit par svojih pa onda mozes vidjet...
:chatter:
..jer je bilo svakakvih upada i virusa i ..pacjenata...:)
a @sljaka kaj si se i ti bacil u cvijece...meni su fuksije super!!:thumbup:
To je moja stara ljubav, samo kaj sam lijen dići slike na gmail.
Pohvale Askaru!
Lijep ugodjaj svjetla na fotografiji...
BTW Psic ima iscjedak iz oka...:nono: drzati ga na propuhu, ili mu dati da mu glava viri iz auta u pokretu :D!
Evo postao tri seta fotografija
Prvi mail je slikan ca C360, drugi sa C500, a u zadnjem mailu je slika komete iz 1997 godine slikane sa Zenithom 12xp
Nadam se da nećete biti (pre)kritični :)
Svaka čast Pepi-ju. Slike su mu stvarno umjetničke i vidi se da čovjek ima stila.
Bez ikakvih predrasuda mogu reći da su to najbolje fotografije koje su uploadane na gmail koliko sam ja vidio. Ljudi provjerite, isplati se!
P.S. pepi_31 kada dignete slike to nam javite na "Gmail account za razmjenu slika!" a komentare koje imate na neke fotografije ostavite na "Komentari na slike i ostalo postano na Cafemobil G-mail!
ma mogu reci da ima prekrasnih slika(bar meni):thumbup: super:thumbup:
Ma dajte ljudi, kakvo je ovo dizanje u nebesa: ja sam tek početnik. Što je vama. Mislim da nisu moje slike TAKO dobre. Inače ja obožavam supermacro mod, mada je on tek sa Olypusom SP 500UZ dobio ono "nešto što sam tražio", a kupio sam i stativ. Što ćete li tek onda reći za te slike, to je svijet za sebe.
I isprika što sam uploadao cijele slike, vidim da ste većinom cropali slike iz originala.
No veliko hvala na lijepim riječima, uvijek je ugodno čuti lijepu riječ!
..."pepi" svaka čast...slike su za +5, jednostavno odlične...
A koji su komentari na moje?
U kojem bi se području mogao još poboljšati?
Nemoj se ljutiti na mene ali ja ti moram kazati: mrzim "dječje sličice"= Citat =:
Izvorno postao observer
Ako već svi imamo "zvjeri" od 5 pa naviše MP, dajmo onda i takvu sliku. Znam da je upload spor, ali ne radimo upload svakih pet minuta pa da igra ulogu. Osobno ne volim kada netko smanji sliku, pa ima neku sitnu rezoluciju. Uživam u detaljima, a detalji se gube kada se slika smanji :(
Dakle uploadaj slike kakvima jesu. Ili cropaj u većoj rezoluciji.
Inače slike aviona (ono je bio neki miting) su ti super, kao i macrosnimke: moj sud: baci se još malo u supermacromod, tjeraj aparat dokle god ide :)
Nema ljutnje naravno.
Samo već sam 400MB preforsirao promet a do kraja mi je još 2 tjedna pa mi se baš i ne dižu cijele fotke (npr. sa S9500 jedna u originalu ispadne od 2 pa do 5,5MB), a i tko bi to sve skidao sebi opet ako je tako veliko.
Evo digao sam preko 30 fotki pa si sračunaj promet onda.
Ono za forsiranje macro-a si u pravu.
A niš, bacam se na posao...bit će fotki :mega:
Eto baš sam digao još 6 fotografija što sam ih napravio ovaj vikend sa S9500.
Jedna ili dvije su cropane zbog lošeg kadriranja.
Na ostalima sam jednostavno napravio resize zbog prometa jer sam spojen preko UMTS-a.
Eto ovaj put sam malo bolje isprobao Macro opcije pa reci pepi kako ti se ove sviđaju?
..@opserver dobre slike...ona s pcelom mi je najs!!
Onaj klas sa nekim sitnim kukcem od Observera je savršena slika. Ne znam što mi se u njoj sviđa, ali ima nešto "ono" :)
evo i ja poslao slike (cak dvije)! a kako ja mogu gledat ostale slike na gmail acc?
tnx
Uobičajeno je da se javiš ili meni ili Bimbiju na privat i dobiješ lozinku.= Citat =:
Izvorno postao Dodo_LoKi
Ili čekaš na netko od nas dva vidi tvoj post.
EDIT: da sam prije znao mogli smo napraviti sastanak forumaša u Njivicama, bili smo tamo u isto vrijeme ;D