...ili nešto slično jer vidim da ima podosta tema u vezi igara većinom sa PS2 (+ Xbox itd. ) ...a i uskoro će nam doći nove konzole i rewiews pa mislim da ovo ne bi bilo loše...
...što vi mislite...
Printable View
...ili nešto slično jer vidim da ima podosta tema u vezi igara većinom sa PS2 (+ Xbox itd. ) ...a i uskoro će nam doći nove konzole i rewiews pa mislim da ovo ne bi bilo loše...
...što vi mislite...
...ja mislim da sistemska podjela foruma to nalaže. podržavam.
odlicno...bravo em...imam 5 konzola doma,veliki sam ovisnik,o igranju i opcim specifikacijam,njihovom slaganju,doradivanju i hardwareu koji oni koriste,jednostavno ih obozavam,apsolutno podrzavam :thumbup:
Pa nije loša ideja ! Slažem se !
molio bih moderatora za mišljenje - ima li uistinu dovoljno tema u igrama da bi bile potrebne konzole kao odvojen forum, obzirom da niti igre niti igraće konzole baš i nisu primarna tematika ovog foruma....
iskreno, radije bih neko saznanje da postoji kvalitetan hrvatski forum o igrama i igraćim konzolama, pa u dogovoru s administratorom takvog jednog dogovoriti linkanje ili cross-linkanje, obzirom na nepreklapanje tematike.
podrzavam, onda bi se tamo otvarali topici za sve sto je vezano uz konzole ukljucujuci i igre. podforum igre nije bas nesto previse aktivan, al mislim da ce biti aktiviniji svremenom, sada dolazi kraj skole i to...
a foruma o igrama u hr zbilja ima vise nego foruma o mobitelima :D ali nasi useri zele ovdje stvarat topice o igrama pa mi bas nije najjasnije ovo zadnje zapp
stvarno ima PUNO foruma i stranica o igrama i to,ali bi bilo super da na ovaom forumu gdje smo se udomacili,imamo isto to
meni se nekak čini da ćemo previše rasjeckat forum tako...
= Citat =:
Izvorno postao zappan
isto mislim= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kaj ti nije jasno? jednostavno ne želim širiti pretjerano tematiku foruma na ono što ovaj forum nije. odnosno što nije zamišljen da bude... razmislit ću još o tome, no iskreno ideja se meni osobno ne sviđa pretjerano, mislim da tema konzola i igara može uredno pripadati u forum 'igre', mislim da još uvijek forum 'igre' nije preopterećen i da je moguće snaći se u tome.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ideja je dobra,no potpuno se slažem da je tematika prvenstveno mobiteli,i ako je moguce bilo bi dobro kada bi se za budučnost na tome i zadržala,mislim da se time doprinosi kvaliteti samog forumaa to je ono što je najbitnije.
podrzavam!
Ali kad vec postoji i za racunala i sve vezano uz njih,ne vidim razlog zasto nebi bio i podforum konzole???????= Citat =:
Izvorno postao sodom
ja bih samo želio znati gdje je problem da se teme o konzolama i igrama za konzole stavljaju u forum 'igre'? to je i tako forum predviđen za igrice, a konzole su samo platforma za igre. stvarno ne možete reći da je stanje takvo da je gužva pa da se ne bi snašli.
me moglo bi i tak,ali kad bi bio ko "konzole" moglo bi se razgovarat i o hardwareu za konzole,igrama,dodatnoj opremi i to,nemremo to sve nagurat u igre
mogu predložiti ovo - da igre izvučemo iz računala i stavimo ih kao podforum kafića i proširimo im tematiku na konzole, igre za konzole, plus igre za PC što su i sada. ne posebnim podforumima, nego jednostavno da nema to ograničenje 'računala' koje sada kao ima jer se nalaze kao podforum računalima. tako bi postojalo mjesto za razgovor o igricama na svim platformama kao jedan vid druženja u kafiću...
to je otprilike što mogu ponuditi, stvarno kad gledam tamo teme, nije da je forum toliko krcat novim temama da bi postojala potreba za daljnjom podjelom i sjeckanjem.
pa i to je ok,bolje ista nego nista..........taj podforum ima moju podrsku :thumbup:
posto sam ja moderator podforuma igre naravno da sam htio podrzati ovo, ali nadalje podrzavam sve sto zappan kaze, ipak je on tu big boss
...ne znam, ja sam mislio na da će to biti dio *Računala # Gadgets* (ipak je to gadget), jer ipak pretrpavanje igara nije baš najbolja stvar... ali ako imaš ovakav prijedlog, a moj ti se čini neprihvatljivim, "ivlajec" kaže - bolje išta nego ništa , a ja podržavam ako nema drugog načina da se to riješi...= Citat =:
Izvorno postao zappan
pa baš i nije gadget... gadget je nešto što strpaš u jedan od džepova i nosiš okolo sa sobom... a 'pretrpavanje igara' je upitno, nisu igre baš pretrpane :)
to bih ja radije kao nekakav hobi shvatio, igre i konzole (ili PC), a za hobije je zgodnije otvoriti podforume u kafiću jer bi kao kafić trebao služiti razgovorima o netematskim stvarima za forum, tako i hobijima... a za ono za što se pokaže da ima dovoljno interesa gomilom tema, može se otvoriti forum, kao npr. za igre.
I,onda se otvara ili ne??
...dobro, razumijem... znači, ako možeš napravi onako kao što si rekao - igre vadi van i šalji ih u kafić...= Citat =:
Izvorno postao zappan
@ivlajec - igre postoje i u njih se smiju postati teme i o konzolama i igrama za konzole. u međuvremenu možemo diskutirati o prijedlozima kako je najpogodnije to riješiti... ne žuri nam se da napravimo nešto odmah, možda još netko naleti s kakvom idejom ili prijedlogom koju vrijedi razmotriti, zato je još stanje kakvo je i bilo prije ove teme.
Ja mislim da nije potrebno dodatno komplicirati stvari. Pa i ovako ima pre više pod foruma. Da se uvaže sve želje o otvaranju novih podforuma ovo bi postao novi forum.hr
joj ne sviđa mi se nikako ideja o tom podforumu, a pogotovo to ne bi gurao u cafe, nejde mi to tamo...
stvarno ne vidim razloga za novi forum, u igrama ionako nema opterećenja, a pogotovo ne od strane igara za konzole. po meni to sve može tamo i ostati. a što se tiće opreme to ionako ide u cafe, svaka tema za sebe, jer tih tema ima stvarno premalo za poseban novi podforum.
ne znam, IMO nekako mi konzole i ovaj forum općenito nejdu preveć zajedno... no to je samo moje mišljenje..
mobil casopis i forum odavno vec nisu samo o mobitelima, puno paznje se posvecuje drugim gadgetima, kucna kina, hi-fi, fotoaparati, koliko samo ima podforuma o fotoaparatima tj digitalnoj fotografiji. negdje bi svakako trebalo ubaciti konzole
ne radi se o podforumu tipa 'usamljena srca', 'religija', 'gospodarstvo' itd itd vec o crnoj tehnici, a takvima se ovaj forum i bavi= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
e tu se ja potpuno slazem sa killom
ovom 'crnom tehnikom' se mobil ne bavi, btw, to je prepušteno nekim drugim časopisima poput hackera ili PC play-a....
ako cemo tako onda se mobil ne bavi niti tezinom i izgledom,domačim životinjama,nogometnim ligama,vremenom,autima i sličnim stvarima koje bi ja osobno volio ne vidjeti ovdje ali šta se može, zato dogovorite nekakv kompromis.
Pa sad,za to je chataonica-tak da forum moze sluzit i za opustanje :)= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ali "konzole" se bitno razlikuju od svega sto si ti naveo
To sve spada u cafe i četaonicu, koja je iz tog razloga i otvorena, da bi se tamo mogli družiti i van tehnikalija i strogog on topica, jer je uočeno da članovi imaju tendenciju odlaska u off upravo radi takvih trivijalnih tema (tipa: 'seem xyz moraš prebaciti u direktorij abc, btw di ti živiš u kanadi, u kojem gradu?...'). Da ne navodim dalje, očita je potreba članova za tako nečim i svima nam je drago i korisno da to postoji. Uostalom zato su se i brojna prijateljstva između članova ovog foruma i stvorila off line.= Citat =:
Izvorno postao sodom
A što se konzola tiče, moje je mišljenje, dakle da ponovim MOJE je MIŠLJENJE, da to nema što raditi u posebnom podforumu, cafe je po meni čisto dostatan za takvo što, vidjeviš kakav je interes za to ovdje. Tako je bar bilo do sada. A nisam primjetio neki trend rasta interesa za tom tematikom...
@wb - nemam namjeru otvarati konzole posebno od igara, tražim mišljenja je li potrebno mijenjati raspored foruma i igre izvlačiti izvan računala radi toga što konzole kao ne pripadaju u račnuala:
a) skroz posebno negdje (meni najmanje draga ideja, obzirom da nam to nije tematika foruma)
b) kao podforum kafića pa kome se sviđa nek se vrti po tome, kome ne - ne treba. kao, hobiji kojima se bavi više članova bi trebali imati posebno mjesto ako zatrpavaju kafić s puno postova, što se svojedobno desilo s igrama i zato su igre otvorene kao poseban podforum.
c) ostaviti kako je sada i dozvoliti postanje u igre o konzolama (što formalno i nije zabranjeno).
rado bih čuo još i goga što misli o tome, a i tebe wb oko ove tri solucije. to je ono što dolazi u obzir, nikakvo jače naglašavanje igara ne bih radio, a kamoli razdvajanje konzola od igara...
ako cemo tako, zasto se onda mobil bavi fotoaparatima... i za to postoje casopisi. meni je svejedno di ce bit smjestene konzole= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ovo...= Citat =:
Izvorno postao zappan
al gdje su ti threadovi zbog kojih bi se trebao otvorit novi podforum==??==
ja vidio samo jedan...
:bunny:
...pa čuj, vidim da je su "skoro" svi glavni ljudi protiv toga pa mislim da bi ovo trebalo ostat kak je...= Citat =:
c) ostaviti kako je sada i dozvoliti postanje u igre o konzolama (što formalno i nije zabranjeno).
= Citat =:
Izvorno postao kinfa
Evo ih jos nekoliko:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=177738#post177738
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=177742#post177742
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=177744#post177744
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?p=177746#post177746
Eminem moja podrska mislim da se treba pripremit za nadolazecu navalu na vrijeme a ti si se toga na vrijeme sjetio. :thumbup:
potpisujem :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao zappan
@zappan: u kafiću ne bi otvarao taj podforum jer nam prijeti navala takvih zahtjeva sa svih strana - tipa nađe se par tema o sportu i evo ti zahtjeva za poseban forum unutar kafića... ja bi to ostavio još unutar igara, ali da je član koji otvara temu dužan napisati u naslovu teme da se radi o nekoj konzoli (npr. GTA na PS2).
@Šile: ovi tvoji linkovi ti baš i nisu neka fora, dapače, jer su te teme otvorene od tebe i to danas, dakle tek nakon što si vidio ovu temu. Prije ovog prijedloga nije na forumu bilo niti 10 tema o konzolama (ispravite me ako griješim) od početka rada ovog foruma. Nije ti baš fora.... Kao da ja sad predložim da se otvori podforum o jadranskim muzgavcima i na brzinu otvorim 10 tema da bi podržao teoriju kako postoji potreba za takvim podforumom.
i ne samo to nego umjesto da otvori jednu temu npr. "nove konzole"
on ih je otvorio 3,4 mislim stvarno nepotrebno....
Znam da sam novi na ovom forumu ali forumi se nepotrebno ne razdvajaju tj ne stvaraju se nepotrebni podforumi jer dolazi do razvodnjavanja samog foruma i kak da to kazem tipizacije istog tj da npr "konzole" odvojite od recimo kompjutora opcenito dobivate to da manje ljudi zalazi u druge podforume koji su koliko toliko vezani uz Igre , programe isl . Jer opcenito korisnici foruma zalaze tamo gdje im je nesto zanimljivo ili im nesto treba a vise manje ostalo preskacu tj ne citaju . Moglo bi se cak reci da je bolje imat pretjerano zgusnuti forum nego obrnuto (vise clanova koji citaju i pisu) . Pod forum ili forum se otvara kad se ukaze velika tj stvarna potreba za njim , te kad ima npr puno i previse sticky tema recimo (tutorials podforum) - tim ne razvodnjijete forum nego dobivate na preglednosti .
Bilo bi ljepo imati pod forum konzole ali stvarno nema potrebe bar ne za sad .
Pozdrav
@wb
Samo dva puta si napisao "Nije ti baš fora..." hmm postao si njezan prema meni :thumbup:
@nedaš gol
Pa ako je to problem nek mod spoji teme ali mislim da su teme otvorene skorz o.k. naslov odgovara i tocno govori o tematici a vidim da se rasprava fino razvija e sad da sam sve strpo u jedan topic jako bi se zbrljala tema i postovi u njoj jel bi se raspravljalo o cetri uredaja a ne o jednom po jednom.
Iskreno razmisljo sam o tome ali upravo zbog ovoga gore nisam to uradio.
Zbog ovog sam još više protiv jel kao što wb kaže svatko može otvoriti 4-5-6 tema o nekoj temi i odma išao predložiti otvaranje novog podforuma. Jadno i bez veze= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ja sam temu o konzolama planirao svakako otvorit bez obzira na raspravu o podforumu konzole.
Jel je ovo prijepis iz CKM (magazin) pa je cista koincidencija sto sam ja otvorio teme za vrijeme ove rasprave, znaci nista ciljano. Sto se mene tice meni je u principu sve jedno oce bit podforum ili ne (ako ga bude, dobro ako ne, pa boze moj nikom oglavu), jel te teme bi ja otvorio bez obzira na podforum.
Uglavno sto se mene tice ja nisam ni bio inicijator podforuma tako sto se mene tice ja sam off iz ove rasprave.
netreba spajat teme, ni netreba bit o svim konzolama u jednom topicu, ni netreba otvarat podforum za konzolu. al nisi trebo otvorit topice za sve konzole, svremenom bi neko otvorio vec, po potrebi. no dobro. sad imamo konzole :)
neozbiljan si Šile...= Citat =:
Izvorno postao Šile
a to da si 'off' iz rasprave također nije u duhu moderatorskog čina...
ne znam zašto je ovo izvučeno glasanjem na anketu.
dogovoreno je da se o konzolama, odnosno igricama za konzole piše u podforumu igre unutar foruma računala. glasovi na ovu anketu neće to promijeniti. tko želi detaljniji i razrađeniji forum o igrama, neka slobodno potraži tematski gamerski forum, pa slobodno može i link ovdje javiti, obzirom da cafe mobil nije zamišljen da pokriva gamersku tematiku.
:closed: