...slike: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11246 ...
...svoje komentare pišite ovdje...
Printable View
...slike: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=11246 ...
...svoje komentare pišite ovdje...
:spin: Dobre su slike!
Opa! Dobro je, dobro.
hmmmmmmmmmmm.......super slike,dobra je kamer na 6230i izgleda,jako dobra
imajte na umu da je slikana u idealnim uvjetima za takav tip kamere,zato se i svaka travka vidi
Nije baš idealno vrijeme bilo... najbolje je kad je sunčano... ona su boje još izraženije... pokušat ću to dočarat sutra ak bu dobro vrijeme. Inače ja sam poprilično zadovoljan s kamericom ;-)
...po mojem su slike veoma dobre (za mob)... dobra rezolucija sa dosta dobrim kontrastom boja...
dobro dobro jako dobro
Odlicno, moj stari ima 6230 i bitno se razlikuju
predobre su slike!
OT->gdje i za koliko si kupio mob? i ja se interesiram ovih dana pa da me negdje preporucis?!...
Slažem se, slike su stvarno dobre! Još par njih u različitim uvjetima, pa da vidimo..
dobre su!
ko radi bolje slike N6630 ili N6230i??
pa jednostavno ih usporedi,imas i jedne i druge na forumu,a mislim i da je kamera na 6630 i 6230i indenticna...........
radujem se kupnji tog mobitela, definitivno! po meni ovi mobiteli s 2 mpix kamerom su i više no super, ako je ovo s 1.3 ovakvo. Uzevši u činjenicu da je to na kraju ipak "samo" mobitel ovo je super.
inovator? kupujes 6230i?
Slike su super. Ipak to je kameru u mobilnom telefonu :)
Iako mu je kamera super procitao sam da se zvona slabo cuju kada vas neko zove...
Dobro, ali to sad nije tema. BTW, LaMpiR, koristi "edit" opciju ako što zaboraviš napisati ili ako trebaš nešto izmijeniti u svom postu da se ne postaju poruke jedna za drugom od istog usera.
Neznam stari moj, meni kad zasvira od Kreatora The Patriarch ima da ti uši opadnu... ja ga imam na 3 i još mi je nekad preglasan... na 5 nije za nosit ;-)= Citat =:
Izvorno postao LaMpiR
Kaj se tiče nabavke i cjene, kupljen u Mobisu za 3200 kn, još sam ga uzeo prek firme :-)
ti si moje sorte,svaka čast, obožavam kreator :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Nikola H
:spin: Da mi je to čut!= Citat =:
Izvorno postao sodom
Oni imaj u dosta dobrih stvari,ali sumnjam da bi lili to voljela ;D= Citat =:
Izvorno postao lili
:rolleyes: Iznenadio bi se kaj ja sve slušam! :headbang:= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
koliko god bi volio nastavit ovu diskusiju moram zamolit da se vratite na temu,daljnje offove brišem.
slike...prekrasne:)))
nemogu da verujem pa slike su 5 puta bolje nego na 6600 ali ja bi za te pare radije kupio digitalac
Pa kad je na 6600 obična VGA kamera, a na ovoj Nokiji 1.3 megapixelna. Nije pet, ali je četiri puta bolja. ;)
pa dobro znao sam to ali opet...
Pa, nije ti usporedba. Dovoljno je velika razlika.
poredim ih samo zato sto su oba mobilni telefoni ali ok nije bitno
...sve je to lijepo, ali ni jedan ne može zamijenit digitalac...
Ima jedan samsung mob koji ima kameru od 11 mpx, bio je na cebit-u u hanoveru.:wstupid:
koji model?= Citat =:
Izvorno postao The_PREZ_Force
to je neki garant nakaradni prototip
...čekaj, sad smo već zadrli dublje u offtopic...
Kvaliteta me stvarno iznenadila. Dakako, sa optimalnim svjetlom...