Evo da se i ja potužim :retard:
Ima li netko iskustva s tim?
Radio sam po uputama sa www.motox.us i sa motomodders foruma, i sve napravio kako treba (ono, imam nekog iskustva ;)), ali NIKAKO dobit VideoRecording.
Printable View
Evo da se i ja potužim :retard:
Ima li netko iskustva s tim?
Radio sam po uputama sa www.motox.us i sa motomodders foruma, i sve napravio kako treba (ono, imam nekog iskustva ;)), ali NIKAKO dobit VideoRecording.
moja preporuka, odi na www.motox.us, vidi jel ima njegov mail jer ti ga nebi smio dat ako tamo nije objavljan. Opisi koji soft si koristio, koji si imao orginalni soft i u cem je problem. Siguran sam da ce ti pomoc ako mu spomenes da sam te ja poslao.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I obavezno pogledaj sta pise o tome na njegovim threadovima na motomodders.net
sretno
ne da mi se čitat te upute sad, a jesi li stavio monster pack 98R? s njim se to rješava= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Riješih stvar. Nije htjelo s 98R, nemam pojma zašto, ali sam uspio sa onim najnovijim reflashem (41.C01).
Thanx anyway! :Beer:
ma hoće s 98R, treba još samo seemove izmjenit, ali vjerujem da si to znao...valjda nije sjeo, znaš i sam kako su to čudne pojave. nek si rješio, živio= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Da, zato sam i izludio.. Cijelo jutro se s tim gnjavim, provjerio seemove milijardu puta, mma fileove, ovo, ono... Nikako. I onda opalim reflash i stvar proradi samo tako.
Da, kako veliš, bitno da je proradilo...
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Sad ja, mozda malo off....
Treba li mi sta drugo za flash-anje v3, osim alata koje sam koristio za V....500,525,...?
Nikako da se usudim to da porbam, .....ma da je posjedujem probao bih, pa nek leti glava!...al tudje.......
HELP....
A gde je tacna adresa za to upustvo?
= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
lijepo imaš link http://www.motox.us/, tamo iskoristi opciju search i eto ga!!
A jel to radi samo na v3 ili jos nekim verzijama?
kako vidim u profilu, ti imaš V550 i samim time imaš video recording i ovo zbilja nema veze s tobom. ovo je za one koji su kupili V3, a poželili su imati tu opciju, jer ona tvornički nije uključena, kao i mnogo toga na Motorolama= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Znam da imam V550:thumbup: Ali moj brat ima v525 pa sam zato pitao.
:-) nisam ti ja govorio što imaš, samo sam time otpočeo rečenicu, kao valjana pretpostavka. na V525 koje nemaju serijski broj SJUG nije moguće snimati video, samo reprodukcija. o tome imaš podosta na forumu, ionako smo sad u offtopicu= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
@Start Member: ista identična stvar ko za v300/v500/v525/v600. Isti software (MultiFlashFlex), sve isto.
Hvala covjek!!!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ma samo udri' po v3, sve je to isti čušpajž ;)
Može li se možda na E398 uključiti video recording kao na V3 a da TRANSFLASH kartica ostane uporabljiva?
Dobro mozda sam ja lud ili glup, ali kakvog efekta ima video na Vxxx ili V3 seriji kad imaju tako malo memorije, to bi bilo efikasnije na E398 kao sto covjek pita da li je moguce...
Neka se niko ne uvrijedi zbog ovoga ali stvarno ne vidim smisla snimati filmic koji traje pola minute...
A čuj, nisu to neka komercijalna filmska ostvarenja, možda recimo nemaš kameru uz sebe, a baš ti se žena porađa i želiš snimit najvažniji dio djetetova života... U svakom slučaju, ne smatram video opciju suvišnom, jest da je krnjava, ali ne smeta= Citat =:
Izvorno postao Moonwalker
Hehehehe, a ali si me nasmijao, svaka ti cast, ma da kvaliteta je nikakva i sve tako to, ali da se nadovezem na gore navedeno pitanje da li je to moguce na E398 je planiram si je kupit pa malo gledam po netu i tako to...
Hvalla
Čuo sam da su neki likovi stavljali flash od V600 na E398 i da su normalno snimali video filmić, ali s V600 flashom se gubi TransFlash opcija...postoji li koji način da se zadrže obadvije opcije?
Možda bi išlo sa editiranjem seemova... Ko zna!
Eh... to mi prije liči na nešto što nije implementirano u softu... A treba probat, tek onda ćemo znat sigurno. Mada mi ovaqko, na prvi pogled, djeluje da neće ići oboje zajedno...
Da treba si dat truda i pokušati...
Ljudi help jucer sam flexso od susjedA motorolu v3 najprije sa gorenAavedenim reflashom (2 puta)i tipkovnica ne reagira tj ni jedna tipka ne radi osim crvene . isto tako i sa 98R upalim sve normalno nemam pina tak da udje i nece dalje stisnem tipku za meni nista samo ga mogu zagasit . ziher nekaj u seemovima? help!!!1
E rijesilo se sve od sebe neznam kak al nema veze. nego za hrvatski jezik ide koji lang pack
0037 za hrv jezik
002F je za v3
a gdje se taj lang. pack može skinut... Za Motorolu V3 ?!!?!?!?
Fala stari imas pivu :)
002F nije 0037(Vxxx)
ista stvar, flexsao sam i tipkovnica ne reagira tj ni jedna tipka ne radi osim crvene .
ima ko kakav flex???
H E L P!!!
Hvala!
Nisam pitao jel ga možeš upaliti?!?!? Ako ne možeš, kad ga pališ, stisni crvenu tipku i drži. To bi trebalo pomoći.
@zeljkodj: koji si flex stavio gore, s kojim programom, jel' javio kakve greške.... Malo više informacija, pa ćemo ga već popravit
Da kao što kaže kolega, više informacija i pomoć je tu!
flexo sam sa PST-om, R374_G_0E.41.C0R, sve proslo bez problema;
neznam kak al rijesio sam problem (u biti sam se rijesio:)) tipkovnica proradila!!!
al postoji jos jedan problem blootooth, nigdje u meniu nemam da ga aktiviram, jednostavno kao da ne postoji;
ima tu neka caka????
Hvala!
brobaj Bluetooth ukljucit u seemovima, mozda je iskljucen.
Editiraj seem 0032_0001 u nekom programu i imaš bluetooth...
Ako neznaš kako to izvest, ja ti pošaljem svoj!
molim te ajd mi ga posalji na mail zeljkodj@vip.hr, nebi htio nesto sj. tek sam uso u to:)
(ako imas jos nesto zanimljivoga za mob, dobro doslo...)
thx
Čekaj, jel znaš prebaciti 0032_0001 u mobitel??
to znam; ubacivao sam za videokameru i sve je bilo OK;
Čekaj malo da ga editiram pa ti pošaljem...
hvala, dobio sam mail
cim dodem doma i probam, javljam dal je sve ok
Čudno. Trebao bi BT raditi - ja sam isti flash koristio i nije bilo problema.
evo, naisao sam na jos jedan problem, ne mogu nigdje nac da mogu mjenjat soft tipke na ekranu, dal se i to treba aktivirat sa seemom; kojim??
Reci, a koji flex imaš?
Jel ti sad radi bluetooth?
sve sad radi OK, nije mi bilo druge nego da ponovno stavim monster pack, je uz blootooth su se pocele desavati i druge gluposti, tipa, da mi uopce ne otvara imenik i sl. nakon tog sve je proradilo;
sad imam:
flex verzija: GSMV3xxT674TA09E
soft: R374_G_0E.40.9CR
DSP: 62303000
jezik: 0037
jel to sve OK? ili se moze poboljsat
thx svima
Ima noviji soft. Imaš 41.C3R (post ovdje . Za flex ne znam jer moj totalno drugačije ime ima: SE8615BxxH1097, i za njega se veli da je zadnji (najnoviji).
Ali - ako ti sve radi kako treba, nije obavezno da mijenjaš... Ako ipak hoćeš - imaš nešto softa kod mene na stranici, a nešto kod Motoxa.
jel mi moze netko reci sta trebam napraviti da mi proradi tipkovnica sad sam flashao mob v3 sa 41.cor sa multiflashflex-om i sve prode bez problema a tipkovnica ne radi!Vidim tu svi pisu proradila sama od sebe ali moja nece!
Evo radi stavio sam monster pack 40.98R i sve 5