evo vam nekoliko slika od mobitela koje je panasonic predstavio na CeBitu
http://www.phonearena.com/images/new...3b23cf8761.jpg
Printable View
evo vam nekoliko slika od mobitela koje je panasonic predstavio na CeBitu
http://www.phonearena.com/images/new...3b23cf8761.jpg
komentari ?!?!
X 70 je bez vanjske antene-to je odlično(ostale stvari se znaju iz GD87 a ima i još novih dodataka)
A GD 60 je jako sličan "starijem bratu",samo veći ekran.
GD50-za ženske prste,sa svojim čevapima nebih pogodio tipke 1,2 i 3.Blizu su ovima iznad,jako.
ja znam samo da u odnosu na GD87, X70 ima bluetooth . . . jos da su mu i javu stavili bilo bi super, ali jos se neznaju tocne specs= Citat =:
Poslao: sms freak
X 70 je bez vanjske antene-to je odlično(ostale stvari se znaju iz GD87 a ima i još novih dodataka)
GD-50 bi bio vrlo zanimljiv šminkerima kada bi imao integriranu antenu.
Osobno mojoj malenkosti, to su premali mobiteli za normalnu upotrebu.
ma nije mi nesto, antena prevelika, nekekao izgleda presirok, i ne svidaju mi se oni brojevi uz ikonice u meniju :(
x70 je LUDNICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KUPUJEM GA.
joj 'killa koliko si ti mobitela nabrojo da ces kupit, a jos uvijek imas 68icu, zato molim te . . .
reci. šta me moliš?
zato molim te . . . ne seri ;) nego vratimo se temi . . . i ja cu kupit X70 ;D
Oduvijek sam jako volio i cijenio Panasonicove mobitele... ovo je melem za moje oči! Mrak!!!
:lol::lol::lol::beer: :jump:= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
joj 'killa koliko si ti mobitela nabrojo da ces kupit, a jos uvijek imas 68icu, zato molim te . . .
ja kao serem. nemoj provocirati.........
imam pravo izrazit svoje mišljenje.
i kupičuga.
Dobar izbor Killa! :thumbup:
ne provociram ja, nego u prvom postu nisam zavrsio recenicu pa si ti trazio da ti je dovrsim . . . pa sam i ja dovrsio svoje misljenje :beer:= Citat =:
Poslao: flOorKilla
ja kao serem. nemoj provocirati.....
btw procitah da je kod x70 pobosljana kamera u odnosu na GD-87 ali jos to nije sigurno :(
zanimljivo... zatvaraj
nezna samo zasto panasonic nema rezoluciju 640x480
?!?!?
Izgleda da se konkurencija zahuktala - svi nešto nude...
General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Introduced 2003, 3Q
Size Dimensions 87 x 47 x 24 mm, 80 cc
Weight 95 g
Display Type TFT 65k colors
Size 132 x 176 pixels
- Second display 96 x 28 pixels
Optional Ringtones
Vibration In phone
Languages
- MMS
- Polyphonic ringtones
- Ringtone composer
Memory Numbers in phone 200
Dialed calls
Received calls
Missed calls
- 4 MB dynamic memory
Features SMS Send/Receive
Clock Yes
Alarm Yes
Data GPRS
Infrared port Yes
Games Yes
Colors
- Build-in digital camera (110K) with flash
- WAP 2.0
- Bluetooth
- Sync ML
- POP3 email access
- T9
- Voice memo
- PIM functions
- Calculator
jos komentara ?!?!
MRAK! Playeru odlično si odabrao stvari koje treba 'boldati' da se vidi da su tu!
to je x70?
Nego!:D
Pa logično, samo on ima ugrađenu kameru!
ajme kako bi ga imao...
možda ga kupim kad dođe... samo da je para...
playeru, jezik za zube
:(= Citat =:
Poslao: sms freak
X 70 je bez vanjske antene-to je odlično. . .
http://www.omportal.com/i/g/panasonic/x70/3.jpg
nazalost ima antenu :angry:
nesvidja mi se jer kada ga zaklopis neizgleda kompaktno,nego su dva dijela odvojena!
meni se baš sviđa.
mislim da ču ga kupit. ako ima javu?
Volim Panasonice. Al ovaj mi je malo prevelik.
to je istina samsung je dokazao da se moze napraviti mali preklopni mobitel sa displayem u boji (s300)
zasto ?!?!? pa nije tako prevelik Size Dimensions 87 x 47 x 24 mm, 80 cc . . . to nije puno, nemojte ga sad usporedivat sa mini samsung preklopnjacima= Citat =:
Poslao: whiteboy
Volim Panasonice. Al ovaj mi je malo prevelik.
ipak ima kameru int. ali čemu antena?
87 je malo previse za preklopni,barem meni!
a jel to dužina sa antenom ili bez?!?! hm...... tu se postavlja pitanje
pa bez,svaka duzina mobitela ti je bez antene
Kad bi to bile dimenzije normalnog, otklopljenog, telefona onda bi to bilo super. Ovako on naraste dvostruko kad ga otvoriš a to ne volim.
I ne brijem na bolju ergonomiju jer nemam nikakvih problema sa malim telefonima i sitnim tipkama...
dakle vidim da vas se ne sviđa...
a niš, onda je smeče od mobitela
Ma koja ti je to logika? Telefon je odličan ali ukusi su različiti... a svak od nas ima svoje prioritete što se tiče toga što želi od mobilnog telefona...(dizajn, funkcije...)... dakle ak se tebi sviđa boli te k.... što ostali kažu o njemu.
meni se mobitel sviđa, ali je prevelik, a ja imam logiku da čim mi se na mobitelu nešto ne sviđa, pa makar i boja i veličina, onda ga odjebem i ne gledam ga više jer gubim vrijeme. jer ja na svaki mobitel gledam kao na svoj buduči...
ti tako i kad trebu biras?
PA NORMALNO!!!
upravo saznah da su mu prednosti Java, Bluetooth i 4MB memorije u odnosu na GD87 :)
kolko memorije ima gd87?
500 kb, provjereno= Citat =:
Poslao: coma_zgb
kolko memorije ima gd87?
:D
A ovaj G50 je presladak, imam malu nećakinju, sad je u četvrtom osnovne, ujo joj je obećao mobač ako i ove godine završi razred s uspjehom 5.0, kao i sve do sada, pa mi se taj čini idealnim za nju, ako izađe do kraja školske godine mala će ga imati.
sta ce klinki koja ide u 4 osnovne mob?
ajme koje su to gluposti danas i predškolska djeca imaju mobitele...
4mb memorije je malo, pa šta im je tako teško ugurat barem 128 mb...
ma mogu i par gigabajta, pa kaj ce ti tolko memorije????''
Istina!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
sta ce klinki koja ide u 4 osnovne mob?
Ivica ako želiš dobro za svoju nećakinju NE KUPUJ JOJ MOITEL bar dok ne navrši 16 GODINA!
Poslušaj savjet jednog medicinara! Naime, djeca do kraja puberteta razvijaju mozak i svako zračenje je u tom kritičnom stadiju razvoja djeteta NEPOTREBNO!
Ovo se ne odnosi samo na mozak nego i na druge organe koji SU JOŠ U RAZVOJU, jer svaka stanica koja se nalazi u fazi rasta (S-faza - duplikacija DNA i G2 faza iz koje slijedi mitoza) je podložna teratogenim utjecajima puno više od stanice koja se nalazi u G1 fazi (nema diobe DNA). A kod malog djeteta sve stalno raste! Pa tako i ako mala ne bude razgovarala nego samo slala SMS-ove je bed jer kad npr. pišeš SMS držiš telefon u razini bubrega...
Mislim da su u nekim zamljama i predložili neki zakon da se djeci ispod 16 ne dozvole mobiteli...
Eh ta današnja djeca su najeb...
Ma sve kužim, ali imaju sva ostala djeca u razredu, pa ti sad objasni njoj S-fazu i G2-fazu, ipak hvala Primarius Whiteboy-u na kvalitetnom pojašnjenju.
Moj maksimum je dakle da joj kupim neki sa minimalnom količinom SAR-a.
Whiteboy ispravno zbori ali i Ivica što se tiće moba i osnovnoškolaca jer njih nije briga što im šteti zdravstveno nego što im kvari promidžbu tj. ako ona nema mob a ostali imaju - KOMA...
To potpuno razumijem... sad im je najvažnije kakav tko ima mobitel i tko ga uopće ima. Cijeli svijet im se oko takvih stvari vrti:) i jasno da je štetno za dijete ako ga se izdvaja od okoline zabranama i ne kupovinom mobitela. Zato Ivica dobro veliš - kupi joj mobač koji koji ima najmanji SAR.
...ili koji izgleda najopakije (samo ne Samsung matrix)... ;)
Samsung Matrix, ono smeće, pa to joj ni lud ne bih kupio.
Taj mi se nikada nije ni sviđao.
:jump:
A možda bi njoj... :D
:lol: A zna možda tko koliko Samsung T100 ima sar-a?
0,94
eto zašto sam otvorio temu pod nazivom X70, jer se ovdje zapušta, a mobitel zaslužuje da se još malo raspravlja o njemu...
Pa mob je ok.Ali neznam zašto se poklopac ne preklapa potpuno preko baze(vidiš onu kosu liniju blizu dna?).Jel nešto manji od svog prethodnika?