Daklem, da vidimo kakvo je stanje sa Alcatelima u RH :cool:
Printable View
Daklem, da vidimo kakvo je stanje sa Alcatelima u RH :cool:
Mislim da su Alcatelovi telefoni kvalitetni ali u HR nemaju uspjeha iz jednostavnih razloga: ljudi su navikli na razvikanije firme i njih se drže, kao što je nekad bio slučaj sa njemačkim automobilima (nažalost i danas je prisutan samo u manjoj mjeri - danas su najprodavanije marke u nas Renault i Fiat)... ono auto je super ako ima "švabskog zraka u gumama", iako je poznato da su japanci najkvalitetniji po svim TUV (dakle njemačkim!) izvješćima... dakle problem je u mentalitetu naroda, a Alcatel kao brand je OK!
Alcatel nudi i previše za svoju cijenu samo da u budućim serijama povečaju displeje i to je to...
Izgleda da te je već poslušao (715). Ovi novi, recimo 735 ne čine mi se baš tako raskošnog displeja.
vanja mislim da si negdje napisao da alkatel proizvodi mobitele onak usput, nego sta oni zapravo proizvode za "ozbiljno?"
Mrežna oprema, razne solucije za operatere. Više naklonjeni operaterima nego krajnjim korisnicima ;)
...i tuku ogromne novce...
Usporedba je npr. Vulkanizer ti uvaljuje svoje gume i uz blagajnu mu stoje oni mirisni borići e, ti borići iz usporedbe su Alcatelu mobovi... http://www.smily.at/smily/smily235.gif
Isto tako proizvode i opremu za svemirski program i letjelice(poput shutlleova).
BTW 531 testiran kod konkurencijskog časopisa.Dojmovi si vrlo dobri osim jednog velikog NEMA MMS!!!:angry:
531 kod mene u rukama, samo moram napunit, prazan je skroz :)
zasto kod tebe ?!?!? sta nebi trebo biti kod vanje?
evo ovdje mozte vidjeti live slike modela koje je alkatel predstavio na CeBitu SLIKE
POGLEDAJTE 535 i neke iz serije 7,jel mozete napisati nesto vise o njima!?!?!?
vanja nije iz zgb, pa bi bilo malo teze mu dostavit telefon i vratit ga u kratkom roku koji imamo za napravit clanak o telefonu... :)= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
zasto kod tebe ?!?!? sta nebi trebo biti kod vanje?
e Vanja onda ti pakuj stvari i reci mobilovcima nek ti osiguraju kakav smjestaj u sheratonu, donesu ti mob, nadjes kakvu dobru sobaricu i mozes da pocnes sa testovima . . . ;) naravno sve to placeno od strane mobila . . . ajd zappane reci nam malo kakav je 531 . . . btw naletih na jedan zanimljiv modela One Touch COM, pa bih zamolio naseg moderatora da nam iznese malo vise o tom mobu :)
evo, jutros sam se poceo igrat s 531icom, i mobas je fakat super na prvi dojam.... inace bas i nisam volio stare alkice, tamo OT MAX, OT CLUB, pomalo skripavu 301incu i slicna cuda prirode... sad se igram s ovim i definitivno je alcatel jako napredovao. izbornici su super, ekran ogroman u boji, nema uzaludnih animacija koje usporavaju setnju po izbornicima, sve je trenutno (to je ono sto ja volim vidjet kod telefona), telefon brzo reagira na podrazaje i tako... to je samo ono osnovno sto sam vidio... vise informacija za koji dan kad mi telefon 'sjedne'. eh, da, telefon je apsolutno cvrst, plastika je dobra i nema skripanja
Šteta što nisam u Zagrebu :cry: Čini se da model 531 neće izaći u Njemačkoj, zato sam i dobio informaciju da je odgođen (u Njemačkoj).
Što se tiče OT COM, model koji još jednom dokazuje inferiornost Alcatela ;) Ispod je sličica. Radi se o single-band telefonu (900 MHz), sa IrDA portom, integriranim e-mail klijentom, organizerom, imenikom sa 1000 unosa, kalendarom, ekranom od 10 linija osjetljivim na dodir... Godinu izlaska nisam siguran, tamo negdje prije N9110.
http://web.vip.hr/385915047194.vip/otcom.gif
godina izlaska 1998
535 je ruzan ali 735 mi izgleda jebeno,jel zna neko kolko ce to kostat?kolka je reza kamere?
Razlike u dizajnu su (IMHO) minimalne između ta dva modela...
Što se tiče ankete, moja predviđanja su se pokazala točnima, da će mišljenja ostati podijeljena između prva dva odgovora.
zasto se meni ova tema uvijek otvori kada kliknem na ono prikazi nove postove, a zadnji post ovdje je prije mjesec dana!
Možda forum traži da se i ovdje nešto napiše ;) :beer:
zappan imamo bug
Sad mi je došlo da napišem: "Nije to bug, to je feature!" ;)
onda oce biti novih alkića po nasim uputstvima?
535 je dobar ali prevelik!
nije bug, u opcijama je oznaceno da se tema izdigne kada se posalje novi post ili novi glas u anketu
Kako misliš "po našim uputstvima"?
neznam ni sam kaj sam mmislio reci, valjda sam bio pod utjecajem!
Možda preveden meni na 'rvacki?
Bit će, bit će ;)