Microsoft Reader i Pocket Streets
= Citat =:
Izvorno postao Betmenko
Evo koje ja do sad koristim..programicice...nije puno ali treba od nekud poceti..
MorphGear(emulacije za gemboj...gmeboj advanced...sega..atari i takva sranja)- CRACKANO
Net Front + serial( bolestan program za surfanje....slican firefoxu..)
Pocket Mechanic + serial(za defragmentiranje....formatiranje.....ciscenje...i tak dalje.)
EVo to je za sad moja kolekcija :D..daj mi recite za kaj vam sluze ova dva programa
Microsoft Reader
Microsoft PocketStreets 2005
Preporučio bih ti radije FlashFormat 2.61 nego Pocket Mechanic. Provjerio sam - zna biti problematičan. Dosta ljudi na netu se žali da je zbog njega imalo problema.
Microsoft Reader je program s kojim čitaš elektroničke knjige u .lit formatu. Vrlo zgodno.
PocketStreets je program s kojim gledaš mape. Uz GPS uređaj - služi i za navigaciju. Planove gradova možeš skidati s neta (www.pocketpc.com). Ali još bolja fora je da možeš s www.msn.com -> Maps stranica snimati mapu u PocketPC formatu. Isto tako možeš si sam snimiti mapu određenog područja iz programa za stolni PC Street and Trips and MapPoint. Fora! Određene mape su s ulicama i kućnim brojevima! Isprobano primjerice za Graz, Lille, Paris, Beč, Padovu, Veronu... Osim toga, mape sadrže i takozvane Points of interest - zanimljivosti. Pa tako možeš ići sam u turistički obilazak, tražiti hotele, bankomate, ulaze u podzemnu, pumpe, pošte, banke i ostalo. PS 2005 uvodi dobru podršku za GPS i još jednu meni zgodnu stvar - mjerilo udaljenosti kod trenutnog zooma. Sad se konačno može procijeniti koliko je daleko traženo mjesto. Mjesto se može pretraživati po nazivu ili po imenu ulice i kućnog broja. Jako fino! Postoji i TomTom program za navigaciju. Probao sam, ali mi je osobno zgodniji Pocket Streets.
Što imate instalirano na svom MDA-u
Evo moja lista
RAM:
MS Reader- samo zato jer ako je u Storegeu ne radi kako treba, barem meni.
Storage:
SPB Pocket Plus 3.0
Resco Explorer
Storage Card:
ClearVue PDF
SK Tools
Macromedia Flash Player ActiveX
Igre:
Arvale: Journey of Illusion
AIM Productions Pool Challenge
Astraware Atomica
Astraware Bejeweled