= Citat =:
Poslao: Sljaka
Uvjeravati ljude mjesec dana da se ne radi o prevari i onda im otkriti da su ipak prevareni nije baš neki štos. Nije mi jasno kome je to smiješno? To nije prvoaprilska šala, nego drska i bezobrazna prevara i obmanljivanje javnosti jer je ta informacija objavljena u broju koji se ne može povezati s prvim aprilom. Kad bi netko išao u krajnost za tako nešto moglo bi se i krivično odgovarat. Sreća za mobilovce da mi nismo skloni krajnostima.
Ako su već htjeli napraviti prvoaprilsku šalu, mogli su iskoristiti ovaj forum i na današnji dan objaviti "ekskluzivnu vijest". To bi bila prvoaprilska šala i tko bi nasjeo ne bi se imao pravo ljutiti.
ja bi se prvo raspitao u zavodu za statistiku koliko ljudi u hrvatskoj posjeduje računalo a potom koliko se ljudi služi Internetom i nakraju koliko ljudi prati ovaj forum, a onda bi donosio zaključke i pisao razno razne gluposti tipa drska i bezobrazna prijevara jer ja ne vidim tko je kome ovdje nanio ikakvu štetu itd. itd. a za spominjanje krivičnog djela a kamoli odgovaranja bilo bi uputno pročitati ZKP i slične knjižice a čisto sumnjam da si ih pročitao jer u protivnom nebi pisao ovakve gluposti. opet napominjem da smo htjeli nekoga prevariti poslali bi ga u Krapinu da čeka dva dana i dve noći a člankom u mobilu nitko nigdje nije pozvan.