konacno sam nabavio taj d500 i telefon je mrak... bluetooth kod samsunga wooow, i radi savreseno, zvuk je jeben, kamera fantasticna a najvise od svega mi je dizajn..uvjerljivo najljepsi telefon na trzistu
Printable View
konacno sam nabavio taj d500 i telefon je mrak... bluetooth kod samsunga wooow, i radi savreseno, zvuk je jeben, kamera fantasticna a najvise od svega mi je dizajn..uvjerljivo najljepsi telefon na trzistu
Jelda...kaj si ti dobio od opreme?
Ja sam dobio telefon, upute, garanciju, punjač, stereo slušalice, vezicu i sound mate...
garancija, kozna vezica, sound mate(fora stvarcica radi za 5) punjac uputstva i sluske... pa to je serijska oprema
Znam, ali čitao sam da je oprema različita od države do države...ali vidim da nema razlike...e, nemoj zaboraviti formirati bateriju jer će ti inače trajati dan i pol - dva dana...prvih 4-5 puta je isprazni do kraja, ali ono, da ne možeš više upaliti mob i ne skidaj ga s punjača kojih 10ak sati...po mogućnosti ga puni ugašenog jer je učinak bolji:-)
znam to i radim vec sam ga dva puta tak... i jos cu al pise u uputama da je najbolje ostavit ga cca 90 min da je to najbolje za bateriju
Ma to kaj piše, niš ti ne znači...stvar je u tome da kad kupiš novi mob, baterija ti nema puni kapacitet...i kad ti se mob napuni, dobro ga je ostaviti još na punjaču jer ćeš tako još malo bateriji nabiti kapacitet bez obzira kaj je mob pun...kad sam uzeo mob, baterija mi je izdržala jedva dan i pol...sad mi treaje tri dana uz neko prosječno do možda intenzivnije korištenje...da toliko ne čeprkam po njemu, brijem da bi izdržala i duže...
a vidjet cemo... trajat ce dobro kao i svaki samsung dosad
Znam...na E600 i P510 mi je baterija trajala po 5 dana kaj je stvarno puno...ovdje će trajati najvjrojatnije malo kraće radi svih tih đinđa-minđa kaj ima mobitel, a pogotovo radi malo većeg ekrana, nego na ostalim Samsung modelima i to 262k boja...
yup... ma bitno da izdrzi puni dan uvijek navecer moze na punjac...bar je to moja teorija...a kaj nebus ga prodavao...zaljubio si se
Ja sam ti imao ovaj cilj...P900 zamijeniti za neki jeftiniji mobitel da imam nekaj para (makar mi nije nekaj hitno, al eto)...i nikak ga se nisam mogao riješiti i onda me neki lik pitao dal se hoću mijenjati za D500...prvo sam se malo pokolebao, ali sam pristao, jel sam mislio da ću se D500 moći lakše riješiti...i čim sam ga dobio, odmah sam ga puknuo u oglasnik...i tako samo dobio ponudu da ga mijenjam za Nokiu 6670 i još bi dobio 500kn doplate...ali počela me prati neka nostalgija što sam više mrduljio po tom mobaču i na kraju sam odustao bilo kakvih zamjena, prodaje, para ili bilo čega...
Eto, to ti je moja sapunica.-)
he he, a kaj budes ga uvaljo dalje onda il ne?
Ne znam, nekak mi se čini da nebum...osim ak mi zbilja netko ne ponudi nekaj bolesno kaj se nemre odbiti...
ma mob je sminka strasna...i display je fakat naj naj
Znam...zato ga i neću mijenjati:-) A koji ti je ljepši: srebrni ili crni?
ma crni srebrni mi je bezveze...a tebi?
Crni mi je ljepši, makar mi ni srebrni nije ružan...vidio sam ga uživo i sviđa mi se:-)
@McLaren e vidiš baš zato kaj su svi počeli brijat sa tim crnima ja bi radije uzeo srebrni..
Imam i ja crni jer mi je taj nekako više muški, a čak je i elegantniji...
ma srebrni je bezveze, e skyward mob je mrak uostalom vidjet ces ga!!
A kaj se vas dvoje poznajete? (ovo je malo off)...
ma na faksu zajedno u grupi...nema veze... ugl meni je na d500 najbolje sto ima bluetooth i to jebeno radi...jel netko zna jel mora bt slusalica za auto bit origigi samsung?
Da sa faksa...
Nemora ali moraš provjerit jeli kompatibilna sa D500.Imaš ih u svakom boljem dućanu sa informatičkom opremom
A s faksa...onda smo znači svi ekonomisti...zanimljivo:-) Ima nas ko Rusa...
bome da... ic cu pogledat za sluski, samsung org. je vjerojatna skupa kao da je od suhog zlata
Najbolje da odeš u VIP i da ih pitaš da probaš...al ja mislim da bi trebalo biti kompatibilno...al vidim, ti si se stvarno opremio kaj se tiče mobiva, sad pucaš i na BT slušalicu:-)
pa da... to mi je fora za put il tak nes da imam...
Dobro, meni mogu poslužiti i slušalice...a i ne dira me baš puno zakon, odnosno, javim se na mob ak mi zvoni za vrijeme vožnje, kaj sad...
@McLaren Evo pogledaj tu imaš neke http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=33
ma i ja tu po zg... al recimo danas idem i peglam po autoputu 190 i bas mi nije spretno javljat se...TNX skyward bas idem vidjet
Dobro, to je...al ak si solo u autu, može ti poslužiti i onaj sound mate kao spikerfon...e, probaj spičiti mjuzu prek njega, fakat je zakon zvuk...kad staviš MP3-cu na mob, ak je mob na full glasnom, zna ti krčiti malo...ali sa sound mateom je zvuk čisto solidan...
da skuzio sam, pa to je solidno za slusat ovak ak je dosadno...jebeno mi je kaj moze zvoniti mob kao mp3...
@McLaren Evo imaš i tu http://www.chipoteka.hr/www/zel.pl#vrh
Je to je super...ali ak staviš MP3-cu kao zvono, glupo je staviti glasnoću na 5, jer ti onda malo krči radi basova...zato je stavim na 4, makar bila malo tiša:-)
Najradije bi maknuo te basove kad stavljam MP3-cu na mob, jer na mobu tak i onak nemreju doć do izražaja, osim malo na sonud mateu:-)
a dobro sad nemoj pretjerivat vec to kaj ima te gluposti je super sad bas nema nikakve veze...
@McLaren imaš te bluetooth slušalice i ovdje http://217.14.221.177/MOL/EUWeb/Star...6dAEnaMslU3VWq
E Phyto sam me zanima jer ima negdje ona baterija za d500 da se koriste dvije SIM kartice istovremeno
Dobro, slažem se...al kad ima toliko dobrih stvari, da ih nemreš sve nabrojat, pa onda pikaš po ovim malo lošijima, ali nisu to neki prpousti...
ma tog nema nigdje...
Skyward, pogledaj ovdje: http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/samsungd500.htm
Sviđa mi se na D500 kaj napokon mogu slušati i MIDI melodije i sve...IrDa je kompatibilna sa ostalim mobitelima, a ne samo sa PC-om...ma mrak!
meni je najbolje to sto su mp3 tonovi kao zvono, a bluetooth radi na daleko danas sam s curom slao neke animacije ona je bila jedno 5-6 metara od mene, ma odusevljen sam telefonom!
Pa bluetooth ti ima domet 10m koliko ja znam...osim ako nema neka prepreka između dva moba (npr. zid)...
ma super je taj BT. imas kakvih fora gif animacija ako imas posalji mi na kos007@net.hr
Nemam niš trenutno...ali imaš super stvarčica na www.zedge.no Samo se moraš regati...ja si tam skidam sve živo...
imas li easy studio za d500??