pitanje: jel zna netko jel su izasle mmc kartice za n6630 od 128mb i di ih ima 7za kupit i kolko kostaju
Printable View
pitanje: jel zna netko jel su izasle mmc kartice za n6630 od 128mb i di ih ima 7za kupit i kolko kostaju
Jos nisu izasle,u HGspotu ce ih dobit krajem 6.mjeseca(provjerena informacija)
Ispricavam se zbog krive informacije,ali mi je u navici da HGšrot dobije prvi........
A jel znate kad će doć od 512?? također dv rs mmc...
Nadam se da će doći do 10. mj.
(tad namjeravam uzet neki bolji mob.)
do 10 mjeseca ce doci u nase ducane....
http://www.symbian-freak.com/news/0405/dvrsmmc512.htm
Super, još jedno pitanje, vidim da je ova ATP dobra marka kartica (ima puno zaštita). Koje su bolje king max ili ove ATP ili ima i boljih. Ja osobno imam King max rs mmc 256MB i nisam imao problema.
ATP nisam nikad koristio ali iskustva su mi pozitivna sa svim mmc karticama sve do no name brand-a,za to se nemoras uopce brinut!
da malo obnovim temu,gdje tocno i po kojoj cijeni dv rs-mmc,sto veca!
Dark je već na to odgovorio, nekoliko postova malo više.
a jel ima neki ducan koji ih prodaje... na ovim str.gore kolko vidim se moze samo preko neta kupit
da,taj ducan prodaje koji ti je dark gore link stavio....kupujes na licu mjesta,pogledaj gdje se nalaze i odi kupi ako si zainteresiran...nemoj puno filozofirat...
sodome nemoraš se tako profi postavljat, imam i ja forum pa nastojim izbjeć takve "hladne" razgovore...
kakve sad ovo ima veze s icim,ako je netko zainteresiran onda ce se raspitat sam o necemu,a pogotovo ovdje gdje su svi navikli dobivat sve na pladnju barem bi se mogo cijeli thread procitat prije postanja!
evo kupio sam tu karticu i sad imam jedan problem... kad prebacim mp3 pjesmu na mob i otvorim je s music playerom -i sad bi je htio sejvat na mmc karticu tako da mogu stavit da mi ta pjesma koristi kao melodija zvona.. al je nemrem spremit na mmc nego samo na mem telefona... zasto????
a zasto je direktno sa pc suitom ne stavis na mmc?
vidis. nisam se toga sjetio.... tnx
c c c c, inače kod mobitela do 6680 (jer ima 30 MB) se uvijek sve sprema na MMC, jer fiksna interna je mala (7 MB)
Ako misliš interne memorije, 6680 ima 10MB
Da, upravu si, ispričavam se, mislio sam na Nxx verzije (N70, N90, N91).
jel netko zna jel došla mmc rs dv od 256 Mb??? :-/
i ako je, gdje???
u dučanima je nema za kupit no ako te zanima več duže vrijeme ju možeš nabaviti po cijeni od 600 kn ako ti je to privlačna cijena (http://www.crazy-shop.com/)
a boga ti 600 kn!!!!!!! :eek: pa nisu normalni!!!!!!!!!!!!
JEdno pitanjce. U 6260 može ići bilo koja mmc RS kartica ili ima još nekih podkategorija?
e meni se čini da ti u 6260 pašu samo te rs mmc. znači imaš sreće!
...600kn za 128 mb...malo puno...= Citat =:
Izvorno postao sodom
600 kn za 256 dv rs mmc,svejedno previše, ako uzmemo u obzir da se dv rs 128 mmc može nabaviti u dučanu po cijeni od 150kn
...ma daj, sad davati tolike novce kad se zna da će se uskoro moći nabavit na svakom uglu za duplo manji iznos...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Kvr@gu. Pa gdje si mogu nabaviti karticu od 256mb (reduce size) za moju nokiju 6260?
što znači uskoro mjesec-dva-tri? računaj na to da je čovjeku za ovu dv rs mmc nabavna cijena 550kn i da ju je imo još prije 2 mjeseca u ponudi= Citat =:
...ma daj, sad davati tolike novce kad se zna da će se uskoro moći nabavit na svakom uglu za duplo manji iznos...
u hg spotu po vrlo povoljnoj cijeni, kartica od 512mb (rs) mislim da je trenutno 32okn= Citat =:
Pa gdje si mogu nabaviti karticu od 256mb (reduce size) za moju nokiju 6260?
...onda ne znam, ne razumijem zašto im tako sporo pada cijena...ali, nadajmo se boljim vremenima...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Bio u Hg spotu danas ali nema dual votagea RS. U infoplusu dobivaju od 256MB sljedeći tijedan a od 128MB već imaju.
naravno da nema dv,jesu rekli u infoplusu kolka če biti cijena?
sigurno će bit preko 500 kn! jedina stvar šta me smeta kod ovih novih nokia su te glupe kartice! stvarno me živciraju. pa gdje to ima; 128 mb - 150 kn, 256 mb - 550kn!!!!! pa to je strašno!!!!!!!!!!!
Sori, ne sjećam se no bila je neka razumna (do 250, da je naviše bi ju zapamtio). Imam u glavi cifru od 220kn ali nisam 100% siguran.
ne mogu vjerovat!!!!!!!! 250 kn za 256 mb dv mmc! da bar je tako! :-/= Citat =:
Izvorno postao Teyec
@zvjerka 150 kn nije puno za dv rs mmc od 128mb,to je sasvim realna i ok cijena zasada
@Teyec,nemoguče
ma moguća je ta cijena! ona je normalna, nego kažem za usporedbu. duplo veći kapacitet a više od 3 puta veća cijena!! strašno!= Citat =:
Izvorno postao sodom
ako bude ova od 256 mb 250 kn to će bit savršeno. odma ju uzimam!!! :thumbup:
zvjerka vidim da si se ti sav nabrijo,a šta ču, živi u iščekivanju ali mislim da češ se razočarat.
Zbog čega bi se razočarao?
Ja se samo bojim da neće biti dual volt ali rekli su mi da hoće. Budem vidio u ponedeljak.
zato jel mi je nekako sumnjiva ta cijena,ali vidjet čemo...
btw jučer-prekjučer sam vidio negdje na netu dv rs 512mb 95 eura,sad jel to istina da se po toji cijeni prodaje neznam
Kako se inače kreće cijena MMC RS DV od 256MB?
Meni je RC novost, prije 6260 nikada nisam obračao pažnju.
pa evo 180 kn je rs 256 mmc u hg spotu, baš sam se iznenadio,pristojna je to cijena
ps. što je RC?
Reduced size sam mislio, oprosti. Imaju RS u HG-u ali ne rade za Njoke (nisu DV valjda).
teyec, ja mislim da nisi shvatio razliku postoje obične mmc,koje su koristili stari symbiani,postoje rs (reduced size) mmc koje koriste noviji telefoni tipa 7610,6680, i postoje dv rs mmc (dual voltage reduced size) koje se koriste zasada u n6630 i 6680 o kojima ovdije pričamo i one su zasada skuplje od ostatka,eto toliko da se nevrtimo u krug.= Citat =:
Izvorno postao Teyec
A ha. Hmmmm, koju onda moja 6260 koristi?
rs mmc ,đizus :jesus: :) :thumbup:
Džizus je, ne đizus. :p
To me Zdenko (tak zovem svakog trgovca) u HG-u zbunio. Kad sam došao siguran da če raditi a on mi kaže da nerade na Njokama. Točnije mislio sam na ovu memoriju. Točnije tražio sam ovu memoriju: MultiMedia Card 256 MB Reduced size
ma Zdenko je neki zbunjeni....samo ti kupi rs mmc i da vidiš kako če radit
kako se ne bi nabrijo!!! ;D zamisli, ležiš na plaži, slušaš mjuzu! a šta mjuze mogu stavit na 64Mb!!!! ;D kad su rekli da će doće te od 256Mb za 250kn???= Citat =:
Izvorno postao sodom
za to postoje drugi playeri:-))
ma vidiš da se Teyec sav zbunio oko tih kartica,tko zna što je njemu Zdenko reko a što je on shvatio...
A što ti uopće stane na 256 mega? Ako si na moru 10-15 dana, tih 40-50 stvari preslušaš 3 puta u dva dana. Ja i dalje ostajem pri tome da za takve stvari postoje mp3 playeri i discmani.
da,ali ja ne idem na more 10-15 dana. inače sam iz imotskog pa na more idem ono na jedan dan jer mi je blizu. za 1 dan mi je dosta 256mb!= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
a i dobro je za na poslu ubijat dosadu! ;D
Za mp3 mi služi MP3 player tako da mi neće pjesme zauzimati memoriju.
Danas sam kupio karticu i kiselo se nasmijao Zdenku :D (čudno me pogledao, ili sam imao špinata za zubima ili mu nije bilo drago).
Pogledajte već u petak. Danas su mi javili da bi ih već tada trebali imati. Svejedno provijerite da me ne bi u subotu kamenovali.
Koja im je razlika i može li li se minisd koristiti u siemensu cx75/s75. Znam da nisam na pravom mjestu ali me interesira jer imam cx75 (dobio iz njemačke prerelease model) sa rsmmc od 32 mb i htio bih staviti minisd od 256mb, Negdje na netu sam pročitao da je razlika između rsmmc/minisd ista kao za mmc/sd. Što bi bilo debljina i brzina. Ima ih u hgspotu za 207kn.
Edit: Sorry zbog ovoga, ali me zanima da li netko zna da li je kartica pod šifrom 6987 u hgspotu rsmmc jer ne piše da je a po slici bi trebala biti. Tip u trgovini u Osijeku nema pojma je li ili nije.
Evo ljudi pogledajte ove linkove pa vidite koliko smo zaostali :throw:Code:http://www.usamemory.net/512mbdvrsmmc.html
Code:http://www.usamemory.net/256mbdvrsmmc.html
Code:http://www.usamemory.net/128mbdvrsmmc.html
Dečki zavirite u HGspot dobili su DV kartice :thumbup:
@mirkocrocop,hvala na obavijesti!
i to po kojoj cijeni!!! super!!!
da,cijene su dobre,no ja se i dalje dvoumim oko kupnje.
bome ja ne! 256 MB za 240 kuna, to je više nego povoljno! istina, neznam koji je proizvođač u pitanju, ali to ću saznati sutra i odmah naručiti jednu. zašto 256? pa 512 MB mi se ipak čini malo previše! ili ne??? da čujem vaše komentare?!
potpuno se slažem s tobom,no mene ipak privlači ova od 512 ,to je vjerojatno zato što se nemogu kontrolirat ;D
kolko je 512 ako neko zna i zakaj na 6230 ide u gigama
ok-svratio sam na stranice HG-a znači DV RS MMC nekih 600 kunića-pristojno ali preko amex-a na 3 rate je skroz ok
danas popodne sam vidio kako je več nestalo kartica od 512mb pa me paranoja uhvatila da če sve prodat i tako sam uzeo ovu od 256mb...nemam primjedbe kartica fino radi.
Ma jedino važno je da su došle :spin: A sada kad su došle onda će i ostati :thumbup:
Dvojim izmedju MMC RS 256 mb Kingmaxove (243kn) i no name (147kn). Na obje se dobije 3 godine garancije..Po cemu bi ta Kingmaxova trebala bit bolja od no name?
a meni su ti bolje no name,s njima nikad nisam imo pogrešaka nekih,dok s ovim kingmaxovim su se javljale pogreške tu na forumu!Preporučujem ti no name! :thumbup:
Multimedia Card 512MB Reduce Size 3.3V Flash Memory ti u Ve-milu dođe 300 KN, a Multimedia Card 256MB Reduce Size 3.3V Flash Memory 211KN. Tamo sam ja kupio normalnu MMC od 512MB.
mislim da ce ipak onda bit no name
Ja sam kupio MMC DV RS u HGspota,512 Mega.Radi kao vurica.Napunio sam ga mp3-cama,prebacio sve fotke s kartica koje sam imao.Malo se usporio,ali dobro podnosi.
kolko cuna?????
512 mb je bila 595kn a 256 je bila 238kn...kažem "je bila" zato što trenutno u ponudi hg spota nema ni jedne dv rs mmc kartice
Već počapali... ajme...
Ja sam danas ubo zadnju RS MMC 256 (157kn) u HG spotu,frend je stajao u redu iza mene i nije više bilo
Koja navala jebote. Ko da su džabe.
A jeste vidili cijene u Mobisu? 64 MB - 250.00, a 128 MB 499,00 čuna.
hehe ''samo''?= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
danas su u GH ospotu imali 512 ali nisam mogao pobjeć s posla
bilo ih je i kad sam ja kupovao al 512 mi se ipak cinilo malo previse..brijem da bi mi previse usporio mob kad bi karticu full napunio= Citat =:
Izvorno postao abd
6630 i 6680 dobro podnose kartice večeg kapaciteta
edit: upravo sam pogledo na hg spotovim stranicama i dobili su ponovo dv rs mmc od 256 i 512 novost je što je u roku od 7 dana cijena (od 512mb) pala sa 595 na 552 kn :-)
biti ili ne imati 512 RS MMC DV -moram po nju jer više aaaaaaaaaaaaaah
nema šanse da odem na morje bez nje
kupio sam onu od 256 mb i za sad sam prezadovoljan! čak sam i back up napravio bez problema iz prve (sa nokia-inom karticom u 6630 to je bila mission impossible). btw, iako na kartici piše nešto tipa ntp(?), proizvođač je sandisc!
Ja sam prije mjesec dana kupio 512 u GH spota.Oduševljen.
Samo,******,napunio sam nekih 300MB.Nekad se užasno uspori,a slike nekad moram 5 puta ulaziti u Galeriju da vidim je li spremljena.
Nije istina da baš dobro podnose nove Nokije kartice većega kapaciteta.Isto kažu i za brži procesor,ali iskreno,nisam primjetio da mi je 6630 nešto brža nego je to bila 6600.
jel ima jos di osim u hg-u danas sam htio otic po onu dv od 256 i nemaju vise