Molim ovdje misljenje koji telefon koji je bio u vasem vlasnistvu mislite da je najgori i zbog cega??? evo ja pocnem...uvjerljivo najlosiji telefon sonyz7
Printable View
Molim ovdje misljenje koji telefon koji je bio u vasem vlasnistvu mislite da je najgori i zbog cega??? evo ja pocnem...uvjerljivo najlosiji telefon sonyz7
ja nastavljam.....motorola v300....
motorola timeport t260
u mom vlasnistvu ... pa evo , u vlasnistvu moje mame , kupljen od mog tate i mene za rodendan , ericsson a2828 , spora glomazna cigla , puna bagova , bateriaj traje par sati , sam se gasi .
mislim imo sam i alcatel one touch easy ali ejdnostavo ga ovde nemogu napsiat jer NIJe los !!
za svoje vrjeme je izvrstan
imo je deliver report , alarm , cell-broadcasting opciju na porukama , EFR :D , speakerphone ... ma svaka mu cast1
e da ti stari ericssoni su takva smeca za poludit...
bilo koji telit stari;D
Siemens M35, e to je bilo lose! Nakon dva mjeseca uporabe, baterija je trajala jedno prijepodne, i to ako nisi razgovarao! Drugi najlosiji, koji sam imao, bio je Samsung SGH T100. Izvana predobar, iznutra katastrofa! Vrhunac gluposti je nemogucnost dijeljenja poruka u inbox i outbox, odnosno trpanje i odlaznih i dolaznih poruka u isti folder!
meni je npr. radio M35 savršeno i bio je ajme očuvan!to sve zavisi od modela!;D
@McLaren: kad si ti već počeo raspravu i prvi se izjasnio,zašto nisi naveo zbog čega ti je najgori?
@IvLajec: šta fali motoroli v300?Ja je imam godinu dana i savršeno sam zadovoljan.Radi bez greške.
Ja nisam imao neki veliki broj mobitela,ali onaj malo lošiji od ostalih je bio Alcatel OT 300. Inače je bio super,al je zasad jedini kojeg sam promijenio zbog toga što se počeo kvariti.Baterija mi je postala totalna katastrofa,a nije mi se isplatilo kupovati novu,te mu se uništio joystick. Poslije njega sam si kupio Siemens MT50,kojeg sam nakon 2 godine korištenja zamijenio sadašnjom v300.
Alkatel One Touch Club
Se T200 :(
Definitivno najgori od svih koji su bili u mojim rukama (Siemens C25, C35, S55, SE T39i, T200, T610, T630, Nokia 7210, Motorola V500 i V620) :evil:= Citat =:
Izvorno postao jay
Ekran u 256 boja pa ne prepoznaješ ni jednu sliku na njemu a ima MMS, software toliko spor da iritira do boli...
Definitivno Siemens C25 i bilo koji Sagem.Jednostavno zato kaj su mobovi puni bugova a mogao bi dodat i Nokia 450(ona prva 099, mislim da je to ta) za koj treba oružani list
E i ja dodajem.........SamSUNG x-serija,spohebani softveri-tak da imam i razlog
i da samo se gasi,dok se punjac spoji kak spada ili data kablu treb 100*100 puta da prepozna mob= Citat =:
@IvLajec: šta fali motoroli v300?Ja je imam godinu dana i savršeno sam zadovoljan.Radi bez greške.
Stvarno ne znam koji bi mi bio najgori...mogu izdvojiti par lošijih, a to je Siemens M35 (nakon godinu i pol dana crknulo mu je pojačalo za antenu), LG L5100 (očajna baterija i loša kamera) i Samsung E820 (bugovit software)...
a sad zavisi od nacina gledanja..recimo ja sam jako puno problema imao sa 3310 koja je u garantnom roku bila 5 puta na popravku i poslije radila dobro.
Mozda telit onaj prvi u vipovom paketu...baterija max 2 dana gasio se palio se sam vibra kao da ti muha puze po nogi nist osjetnije.
Punjac na motorioli je definitivno najbolnija tocka moba...ovo gasenje je stvar pojedincanog pogodka...vjerujem da je autor threada mislio na subjektivna misljenja i na iskustva ljudi koji su posjedovali pojedini mobitel. tako da nebi trebali postavljat cudna pitanja zasto taj...jednostavno se tak nekad pogodi da imas 100problema i to je to..= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
Recimo T65 netko smatra dobrim mobom a za mene je veliki veliki Shit...ekran pliva kao na moru tipke moras čekićem razradit..steka i sl.
Vidiš...ja bi za Nokiu 3310 rekao da je to najizdržljiviji mobitel koji je ikad proizveden...znam ljude koji ga imaju po 4 godine i radi ko beba...jedino treba promijeniti bateriju i to je to...
zamisli ja nemam najlosiji mob.. prvi moj mob je 3210.. al to nije najlosiji,,za ono vrijeme je to bio suuupoer mob.. a ove lose t10..itd.. nisam imo uopce...
Moji su svi bili dobri.
definitivno philips diga i to sam je ja neznam kojim putevima dobio od račanovog vozača,a za čudopao u voduu i još radi baterija traje negdje oko 1dan!
Siemens C60 - Tipkovnica se brzo rasklima (sedmica mi skoro niti ne radi), vrlo loš ekran na suncu, kamera gubi kontakt (kod mojega, a kod tatinog je sve OK što se kamere tiče).
Ja sam imao M35, C55, M55 i sada SE K500i i nijedan mi nije od ova prva tri ono los da sad ubija, a 4. je super! :)
Svaki je bio dobar za svoje vrijeme...
Npr. M35 bi mi sad bio glup da ga imam... :)
Znaci, svi su dobri za svoje vrijeme... ;)
Najlošiji mobitel koji sam imao je st55... 3 puta na servisu, daju mi 3 puta novi i uvijek ista greška... na kraju su mi dali st60 i ja ga prodo jer nisam htio imati posla sa njima... prešao sam na motorolu V300,V500 pa mpx 200 i sad sam nabvio i mpx100... svaka čast motoroli (jeftini, kvalitetni, stabilni i na njima možeš što god te volja...)
Najjadniji mobitel koji sam imao je Trium Mars... njege sam dobio na nekoj nagradnoj igri... bio mi je ispo nakon tjedan dana i PLOČICA pukla... - uvjerljivo najlošiji
što se tiče alcatela, oni su bili zakon... pravi mobiteli, imenik poruke i pozivi... i nikada se nije pokvario, još i sada radi (OT easy DB)
...dosad niti jedan nije bio loš...svi su bili izdržljivi...
Ja sam najlošije iskustvo imao sa Samsungom E700. Najlošiji mobitel koji sam ikad imao. A i najkraće. Imao sam ga manje od tjedan dana i prodao. Samsung više ne bi imao ni da mi ga poklone
recimo doticni trium mars sam imao neko vrijeme i starom sam ga dao i njemu je padao sa vecih visina na beton pucala je smao maska i nist drugo...izdrzlljiv jebeno u mom slucaju..= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Kako iskustva drastično variraju, od korisnika do korisnika. Uglavnom je sve samo subjektivno.
meni je definitivno najgori mobitel bio onaj stari ericsson A1018,to je prastaro "nešto" s ogromnom antenom i užasnim softverom koji me je dovodio do ludila...
Vidiš, ja Samsung obožavam...nikad nisam niti s jednim imao problema, svi su uvijek radili više-manje ko beba...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ma radi on ko beba i lijepo izgleda i sam sam kriv što sam ga kupio jel ja od mobitela očekujem više od izgleda i šminke. Ne kažem da samsung ništ ne valja nego ne zadovoljava moje potrebe= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
SE T300!Dao sam 150kn za novi softver jer sam mislio da je loš softver a ono ista stvar...mob je jednostavno tako smotan...jedino što je valjalo cijena i dodatna kamera
Pazi malo! Kako koja/cija Nokia :)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Moja me i dan danas sluzi (sad joj je 5. godina), jedino baterija nevalja a i zvucnik je nalo otisao ak mislim da je to zbog toga jer se dosta puta kupala u moru i vodi, padala dok nije naucila hodat i sl..
Inace imao sam samo tu nokiu i M55 - oba mi se svidjaju :p
Ja nisam konkretno imaolis telefon aki siemens su mi losi telefoni imao sam MT50 i M55 i bezveze su mi a i nove 65-ce mi nisu nes
Zaboga, pa treba mi tumač da sad ovo razlučim. :retard: Dajte provjeravajte kako tipkate i povremeno koristite interpunkciju.= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
Istina..... :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
e pa ovako bio sam na moru pa nisam imao pristup nasem dragom forumu...sony z7 je telefon kojeg najgorem neprijatelju nebih poklonio meni je telefon pao sa stola i zamisli sta puklo kuciste dodlovce na pola,, onda sam ga lijepio super ljepilom..imao je garanciju i ja ga oodnjeo na servis nekom masnjaku u ilicu (satro ovlasteni servis a nemaju pojma) i frajer ga nije znao popraviti... gasio se stalno... a kada sam ga uzeo drugi dan vibra je radila stalno kad bi stisnuo tipku bilo koju prestrasno... za razliku od sonya z5 to je bio tel i pol
Ma jel to ovaj ljepotan :D...= Citat =:
Izvorno postao McLaren
http://www.mobileshop.com/images/pho...and_closed.jpg
Budi li ti lijepe uspomene?! ;D ;D ;D ;D ;D
Moj ujedno i najbokji i najgori mob je bio Samsung s200...nije imao ništa od funkacija(Ni mms) ali je bio sladak(mali crveni,look very gay)
onaj z7 jooooj kad ga vidim povraca mi se ...
t10 je bio jedan od boljih i prodavanijih mobitela :)= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Oj zao mi je...ali bio sam jako pijan kad sam ovo pisao ;D Al istina siemensi su mi najgori juče je moj komsija kupio C65 i zastopao je nekon pola sata
dosad moj najgori Ericsson T28s, čak je nadvladao Telita i Triuma...
ne moze se generalno blatit neka marka to je samo tvoje subjektivno misljenje...istina da siemens ima najgori hardver.(provedena anketa o pokvarljivosti marki)...al softwer im je po meni jedan od boljih..imaju stvarno neka super rijesenja..= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
vjerujem da neces tak skoro kupit Ericssona..ipak vrijedi ona narodna tko se jedanput opeče puše i na hladno...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
@jdabic1 ne sigurno neću, a znaš i za onaj f500 koji je nakon 3 dana zatajio, tako da....
a što se tiče Siemensa, najveća boljka su mu tipke, a na x35 seriji radijski dio... dok im je soft zbilja potpun. uvijek su u vrhu po tom pitanju.
Po meni su najkvalitetniji telefoni noikia, poslije njih panasonic...nikad nisu zablokirali niti zamrznulu.Najvise volim Samsung, a najgori je Sony(Ericsson) i Siemens... ne ubrajam telefone tipa Telit, Sagem, Alcatel,Sendo i te sheme to nikad nisam koristio ali i ne smatram ih istom klasom kao i prije navedene
ak nisi koristio , nemoj pricat
ja sma napiso svoje iskustvo sa alcatelom OTeasy , izvrsno je sluzio.
isto ko i siemens m35i , nema bas softverskih pogrsaka(a di ce ih imat-jednostavan ej mobitel full) , jos radi.
na x35 seriji kod siemensa radijski dio je osjetljiv na udarce, pa ako mob nezgodno padne puca VF pojačalo i nema više signala. S druge strane možete ga bacati 100 puta ako ne padne na krivu stranu nikom ništa. Kroz moje ruke je prošlo na desetke tih modela od kojih su neki bili toliko maltretirani da nisu bili više prepoznatljivi i još su uvijek radili, dok su drugi izgledali kao novi i samo su (prema riječima njihovih vlasnika) pali iz ruke na stol i sl. i imali su uništeno VF pojačalo.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
S druge strane, Nokia 3310 ima ekran kao bolnu točku i ako padne na krivu stranu puca ekran i popravak je neisplativ.
Alcatel 511 ima smješten procesor ispod tipke 5 i ako se stalno igrate možete jednostavno pritiskom odvojiti procesor od tiskane pločice. Da stvar bude gora procesor je zaštićen smolom i jako teško ga je zalemiti natrag. A novi je bio preskup.
Za svaku marku se može naći ovakvih primjera, jer da netko napravi savršeni mob tko bi nakon takvog kupio drugi.
kao sto rekoh , meni je m35 izdrz ogro padova , i jos radi ko urica, samo da bateriju kupim.
sljaka - zaboravio si napomenut bateriju an seriji x35
N3310...je meni dosad naj izdržljiviji mob...što je sve prošao...stajao sam na njemu...letio je mnogo puta u zid...a maska nova dođe 20-30kn...
kamikaza seagem neki neznam koji nakon godinu dana pokrenuo si je brisanje cijele memorije i nemožeš ga popravit
Najgori i najprvi koji sam ja imao je bio Sagem mc922.Bio je zute boje,ali za svoje vrijeme(prije 7 god.) je bio odlican i nitko skoro onda nije imao mob.
Kad je vec ponovo otvorena tema, moj najgori je N8210. Imao sam ih 2 komada i obadva su vise bila na popravcima nego kod mene. Najcesce se display gubio, onda pokazivao neke cudne simbole. Drugo, signal je stalno nestajao i trece, gasio se non-stop
Nokia 3310, mob je bio cudo za svoje vrijeme, ali sam bas ja imao priliku susresti se s razjeb***m mobom. Čim se upali melodija opd zvona, zvoni jedno 3 sec, i tada stane, kad se javis mob se izgasi. TI ga upalis tamo baterija prazna :)
Sreca da sam taj mob imao samo dok mi je M55 bio na servisu :D
to je neunistivo, ima ga moj stari vec 5 godina i jos radi s original baterijom:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Ifrit
Neuništiv mob MC60 od mog rođaka, svaki dan mob biva bačen, nabijen nogom rukom ili kojim frugim organom, pritisnut stražnjicom :D i što vam god padne na pamet taj je mob radio, čak jednom na kiši ostao i sad ima neku ultra jaku vibraciju. Poseban mob, neko Švapsko čudo
je imam ga još uvijek i ja,samo su mi slova izgubila formu.Za svoje vrijeme bio je to dobar mob!!:)= Citat =:
Izvorno postao raveillusion
Alcatel OT501... Plastična igračka :)
Najgori mobiteli - samsung i sony erisscon (imala sam samsung e700)
Najbolji mobiteli -Nokia i Motorola (imala sam Nokiu 3330 i 6310i,jednostavni mobiteli,sada imam Motorolu Mpx200-NAJBOLJI MOBITEL !!!!
Šta si ti toliko zapela za MPx200.Koliko sam ja cuo da je telefon nestabilan(kako i nece biti kad radi na windowsima), a osim toga nema ni kameru.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Ha?Meni je mpx200 dobar,meni uopće nije nestabilan,pa kaj onda kaj nema kameru,pa imam ja digitalni fotoaparat :)
Ovo što si čuo mene ne zaninma,griješiš u vezi toga,to je tvoja stvar.
Ja nikada nisam imala sonyerisscon,ali sam vidjela da baš nije ono zanimljiva stvar.
definitivno najgori mobitel na svijetu je bio siemens A36! nije uopće niti osnovne funkcije radio kako treba:
- nije pamtio dolazne pozive!
- nije pisao imena pošiljatelja poruke, već samo broj!
- nije imao niti alarm (ako se dobro sjecam), niti vibru, sat...
- zvuk mu je bio dosta slab, ali melodija br. 3 je bila iznimno iritantna (proslo je 5 godina, a pamtim ju!) i uzrokovala burne prosvjede kod ljudi kad bi ju čuli, a i kod životinja.
strahota jedna!:retard:
to sam i ja htio reci....oni najstariji modeli....to da....fuj....sada volim samo NOKIE= Citat =:
Izvorno postao McLaren
Motorola - Previše ograničeni i komplicirani
Nokia - previše isti i ružni
Siemens - nekvalitetni, ali odličan software pun mogućnosti...
SonyEricsson - Odličan soft, samo imaju neke glupe greške npr. krepa joystick, pre osjetljive tipke i sl.
e800 najgori telefon koji mi je zgadio samsung toliko da vise nikad ne bi uzeo samsung
Nokia - previše isti i ružni
nisu!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo moj mob koji mi danas nekako stoji u ladici je LG C3300. Losa grafika, los meni, soft steka, mala memorija, kamera za djecu, baterija u bananiiiiiii..... Eto to je tooooo....
Jos jedan najgori je Panasonic, vise neznam ni kako se zove, stara cigla. Los telefon cak i za svoje vrijeme!
Po meni jedna od najvećih sprdačina koju sam svojedobno platio 1500 kn je Sony J5 - gašenja i izokrenute slike na displayju. Iako je bio u to vrijeme zanimljiv mob ali to ne može platiti sve propuštene pozive i nepročitane poruke.
Siemens SX1.
Dizajn je promašaj.
za poludit mi je bila jedna MPX 200 što sam već više puta naglasio a katastofa je bio neki siemens kojeg ni najvještiji maheri nisu uspjeli osposobiti a za vrijeme prije koje godine bio je neoubičajeno lijep plavkastog displaya
Od svih koje sam imala, najgora, ali najdraza mi je motorola... ta se kvarila svaki treci tjedan i bila vise na servisu nego kod mene. (motorola V300) Iss.. motorolu mogu usporedit (u svom slucaju) sa alfom... jest da se kvari i da je shit od auta, ali ima dusu!
A cujem da i ova nova nije bas sreca!
Sagem... kids :jump:
Uvjerljivo najgori, moze primati sms al ga nemoze slat....:wall:
najgori mi je bio siemens c25 mi je najvise zivaca pojeo od starijih mobova a 5110 je bio naj zilaviji i jako dobro je podnosio udarce dok sam bio pijan ali sony ericssoni su se za sad pokazali najboljima
siemens c35i ispale mi tipke iz njega doslovce,3. i 6. :D
Manje pisati sms, vise telefonirati:jump:= Citat =:
Izvorno postao mala
siemens cf62
baterija traje dan i pol i ako nećeš da ti se drugi dan ugasi u 4 popodne, puni ga svaku večer. ekran loš na suncu, funkcije 0
to mi je bio daleko najgori od svih. požalio sam kad sam sl55 zamijenio njime...
Daleko naj ispod konkurencije bio je siemens c25 što se tiče onog što sam imao, ali ne bi vjerovali sad mi ponekad posluži ako mi zatreba mob. više, jer još uvijek kuca kao pravi švicarski sat!
Najgori mobitel? Sve što izađe iz :rifle: Samsunga!:mad: :Puke:
Motorola v3690. Prekomplicirano upravljanje, nema nikakve zabave, limit na 15 poruka.... :comp: