Razmjena JAVA aplikacija/igara
Helo ljudi !
Hajdemo se ovdje dogovarati o razmjenama jar i jad fajlovima
ja trazim adult :kitty: games a imam dosta jar i jad fajlova razlicitih žanrova :kiss:
ako tko ima nesto za razmjenu neka posta ovdje ili neka mi posalje pm ..
pa ćemo se dogovoriti za razmjenu ...
dakle update ću negdje fajlove ili ćemo djeliti preko nekog messangera :thumbup:
= Citat =:
EDIT: Gledajući dosadašnje postove predlažem da se ubuduće poveći dogovori dogovaraju preko PM-a.
A za forumaše koji traže neki file: Ovdje napišite što tražite da ostali forumaši znaju, pa ako netko ima određeni file, neka napravi upload na neki server i stavi ovdje link (npr.
http://server.nesto.com/file.jar - najlakše na
www.rapidshare.com ) ili neka pošalje na mail ako je osoba tako htjela.
Također možete stavljati linkove već uplodanih fileova (može i sa opisom) ako takvi, naravno, postoje.
A bilo kakav offtopic i veće rasprave ću brisati, jer su jednostavno nepotrebni.
(za ostale informacije obratite se na PM)
MODERATOR
JAVA GAMES => comp => motorola
Dajte ljudi neke linkove za download java igrica na comp. Imam c385 i sve uspevam sa usb kablom ali nemogu skinuti nigde dobre igre!!! I nemojte mi pametovati o tome kako samo trebam ukucati na google sta mi treba i naci cu, jer sam sad bas iznapusavao neka dva engleza zbog toga!! Jebala ih EU i njihovo elektronsko placanje i njihov votafon:spin: . Da vidim da li oni imaju kulen i cvarke ko mii!! Po mogucstvu da su igre tipa MotoGP 2, Brothers in arms, Juiced,Prince of persia, XIII, Medievil combat... nesto kvalitetno
još malo igara ako nekome treba
Evo ispod je link. Ako nekome treba. Većina igara je za motorole,al rade i na još nekim mobovima.
h**ttp://public.globalnet.hr/~jsinkovi/stranice/igre_1.htm
ili ako hoćete full ugođaj onda: h**ttp://public.globalnet.hr/~jsinkovi pa klik na ULAZ NA STRANICU pa zatim DOWNLOAD i dođete na isto.
pozdrav!!!
Usput tražim: Agile Messenger, naravno u JAVA verziji. Pa ako tko ima bio bih zahvalan. Može link na PM ili na mail merlin10(@)net4u.hr