Gledam malo po popisu clanova i ima nekih stvarno cudnih (necu ih nabrajat, javit ce se :) ) pa me ful zanima... A mozda otkrijemo ponesto novo ;)
Printable View
Gledam malo po popisu clanova i ima nekih stvarno cudnih (necu ih nabrajat, javit ce se :) ) pa me ful zanima... A mozda otkrijemo ponesto novo ;)
Starting with you. ;D= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Meni je ovo prvo palo na pamet. Kao, friški sam ovdje. Sad baš više i nisam. Al' neka...
Mogao sam si misliti ;)= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
...Jedna pjesma se tako zvala (daaavno), a posto mrzim caps lock tipku sad je dosla na svoje...
Sta bi to znacilo da si sad "gnjili" ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Najčudniji nick mi je ?????? , mislim da tako nešto nije dozvoljeno ni primjereno,bar nisam vidio na ni jednom forumu, no nemam ništa protiv toga možda dečko ima nekakav opravdan razlog.
kao neobično m uje u životu , sve mu je nepoznato i sl
ja sam svoj dobi ona način da sam bio bannan , pa sam nekak mislio da se vie nemogu koristit starim nickom (hrvoje xyz) . buduci da je jedan frend imo nick smogovac , a onda su se na telki reprizirale nase satriej serije , ja uzo ovaj ...
hehehhe
@ gruntovčan > btw. jesi ti na mom forumu prijavljen kao "hrvoje xyz" ?
Ja sam pola sata lupao nick prilikom svoje prve registracije na jednom sajtu,a na TVu je bio jedan crtic!POGODITE KOJI??? ;)
VUKI
U čast mog bivšega psa ljubimca bio je legenda!
Ante_Gotovina
Osama
VIPnet
T-mobile
evo par dobrih nickova za nove članove :))
Zanimljivo pitanje ;D;D;D, sestra mi je donjela sapun sa maturalca iz Grčke na kojem pise ATNO i on mi je bio kod monitora i kad sam se trebao regat pogledam prvo na sapun i reko ajde neka bude ATNO ;D
hahha
@aco jesam.
htio b ikartu za indiru jso uvjek :D
@gruntovčan > pa što nisi sudjelovao u nagradnoj igri, ajde smislit ću nešto, nazvat ju je ovih dana da vidim jel mogu produžiti nagradnu igru dosta vam ima zainteresiranih
ah nisam stigo . daj ajd probaj nes!
pliz!
Ja tek sad vidim da nisi ANTO,kao sto sam uvek citao... ooops....= Citat =:
Izvorno postao Atno
Ili:= Citat =:
Izvorno postao aco
1.Ante_Keš $
2.Bin Laduje (laduje>u čorki)
3.BIĆnet (eng>hrv)
4.T-m(eor)obile (me orobile>opljačkali)
http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_11_6.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_4_134.gif http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_29_132.gifoprostite na ludosti;D
@Vuki imam program cash detektor a u praksi je Gotovina(prezime a ne ke$) detektor
= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
ha, a deder mi reci otkud tvoj nastade?
Ne kužim, jesi ljut na moju šalu ili misliš da je smiješno? :-/= Citat =:
Izvorno postao aco
nisam ljut,zašto bi bio :)
OK ali nisam skužio šta želiš reći sa= Citat =:
Izvorno postao aco
Originally Posted by aco
@Vuki imam program cash detektor a u praksi je Gotovina(prezime a ne ke$) detektor
Ovo nije baš iskopirano jer je ovakvih tema bilo ovdje već pred neko vrijeme.= Citat =:
Izvorno postao ana222
Tamo sam i objasnio svoj nick, ali evo još jednom: DARKo
kinfa - > fakin
iz zabjejancija koje svaki dan priređujem učiteljima
Ja dosad promjenio par nickova, svi više manje nemaštoviti jer sam papaq, priznam :)
Daklem, osim ovog Domi - jer sam Domagoj jelte, tako me zove hrpetina frendova još iz doba osnovne škole; koristim još i schizophrenic i shizo- (ova zadnja dva koristim uglavnom dok se napucavam po nekim serverima dok igram MP, ali isto tak na serverima me možete nać i ko Domi-a :) )
Kaj se tiče nastanka nicka, prvo sam koristio shizo- jerbo sam živčenjak, a onda sam s vremenom to malo addonao na schizophrenic.. eto :)
Šipoš = Šile
Ima smisla :lol: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Šile
Ma to mi jos od starog ostalo pa preko buraza i ja nasljedio.
ja nisam dobio nick
dio teme je odvojen, pa samo da ponovim da su već 3 (slovima: TRI) ovakve teme na forumu otvorene...
tu možete vidjeti i objašnjenja starih članova za svoje nickove, kojima se neda sve ponovno objašnjavati...
Prva: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=nick
Druga: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=nick
Treća: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=nick
...ja sam svoj odabrao po dmi-u...
I ja sam dobio nickname.
Eto,ja nisam djed mraz, nego samo Mraz.Inače,to je samo za forum.U svakodnevnici nemam nikakav nick.
...mislim da je moj nick teško skužit :) ...
Čuj ja sam se rega kasno navečer a nik sam bezveze izabra samo upro šift i tipku na brojalicu i ispalo ? i pritisno ja upitnik i malo drža i eto mi nicka da mogu prominio bi.= Citat =:
Izvorno postao aco
Pretpostavljam da si htio kratko ostati na forumu :)= Citat =:
Izvorno postao ??????
al sila tame je prevladala buhuhhahaa :D
Ma samo uživaj na forumu,a nick manje više !
ja sam reko kako sam ja dobio nick!ali je premješteno!stavljo mami sibirskog tigra na motorolu Vxxx i kad sam se išo logirat napisao SIBIR i ostao SIBIR;D!
Ja sam svoj nik provalio onak bezveze... neznam zaš sam to učinio i sad bi ga želio mjenjati... no mislim da je jedini način da se nanovo registriram...
Inače ima jedan Mato tufekovići kojega sam zvao tomato... kao kečap... onda je on meni rekao kako sam mirko, krompirko... bilo je to davno, slučajno mi palona pamet i eto...
+ iako nema neke presude u odabiruz nicka: Inače sam majstor sa krumpirom... Znam doosta načina da bi od njega pripremio jelo, i štošta drugih stvari...
e i da dodam... ovaj avartar, ako bismo i otome pričali zbog čega baš taj... UInače Sonic igra sa SEGE mi je bila najbolja igra stoljeća, i to je jedina igra koju sam prešao nekoliko puta dok sam bio mali...
ma meni je moj avatar svjetska fora sa mačkom!imam takih slika a ova mi je najbolja!
Kako bi stari rimljani rekli: Nomen est omen (ili kako se već to piše) :D= Citat =:
Originally Posted by Krompirko
+ iako nema neke presude u odabiruz nicka: Inače sam majstor sa krumpirom... Znam doosta načina da bi od njega pripremio jelo, i štošta drugih stvari...
Meni je to išlo `vako:
2001(Kraj)-iggy
2002-iggx
2002-Iggy
2002-iggyx-nemogučnost registracije samo na "Iggy" morao sam dodat jedno slovo - X,gubi se početno slovo veliko
2003-iggyX,"X" se zbog estetskih razloga povećava
2003-iggxy-skoro vć konačan oblik
2003(kraj)-iggXy-"X" se povećava,jopet estetski razlozi
2004(početak)-IggXy-konačan oblik koji evo već skoro godinu i pol drži
:lol: Evo vam sve fino obajšnjeno;D
čestitam pogodio si u slovo :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
'upitničko', možeš mi se javit na PM za promjenu nicka na forumu, obzirom da je ovo poprilično besmisleno s tim upitnicima...
za komentiranje avatara ima posebna tema, pa molim da se tu ne komentiraju...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
da ponovimo
marko
komar
koma
coma
Ja sam svoj dobio ili da kažem si ga dao za potrebe foruma tako što sam vidio naljepnicu od grafičke na kompu i tako napisao Sapphire.
pa ti je nick sad sapphire? :rolleyes:
mene su zvali frendovi brljo,a pošto navijam za dinamo dodao sam bb i dobio bbbrljo
a zakaj te zovu 'brljo'? to od prezimena ili znaš zabrljati? ;)
U stvarnom životu mi je takav nadimak..
Faber dolazi pak od mog prezimena 8)
Blue=volim plavu boju
Devil=curama ću rado demonstrirati zašto Devil :evil:
Nije samo sam napisao da vidim dali će tko primjetiti! Pročitao sam ga s neke bilježnice!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
mala zato sto sam mislila da sam najmladja ovdje,a nisam :)
Ih ih ih ;)= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
zato kaj mu nabijaju rogove :)
LOLčina! ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
= Citat =:
Izvorno postao mala
al si najmanjija :)
...'bemti tek sad skužih da je v a ne b... ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
i jedno i drugo= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
najmanjija?? najmanjija?? :rolleyes:
ma kak ti to znas,a?? e pa nisam :) :king:
manja si od mene :p
:licklips:
LMAO! LOL! LoL i PoL! ;D :D ;D :D ;D= Citat =:
Izvorno postao dmi
Hehe... ;D
to sam si ja već davno mislio da je on fulao slovo kod registracije... ;D
Umoljavam cijenjeni publikum, te uvaženui gospodu admine, da mi promijene nick :D
...daj se više odlući... ;D
trebaš biti de8il da bi to slovo fulao... ;D
BTW jeste li znali da se na španjolskom slovo V čita kao B? E sad znate... al ovo je za ozbiljno...
Eh, shit. Doc me pročitao do kraja. WTF now, reći ću javno pa da bude mir:
BlueDebil, that's my real name.
Will the real Blue Debil please stand up, please stand up, please stend up... ;D
hehehe lol :spin:
btw,kakav nered,pa moras biti vislji kad si musko :p
ne zato kaj sam muško nego zati kaj stojim na sanduku pive :)
e vidis ti vraga..nije fer :( igras ne posteno ;) manji si :p
Ja sam dobio nick već prije jedno 3g. kad sam iz ZEM učio o grčkim bogovima i svidio mi se nick i navali.
Iz ZEM o grčkim bogovima?? a ne iz povijesti ili grčkog ili tak nekaj, nego iz zemljopisa?? Pa kakva je to škola???
Kak mi se super kad zeus sa skoro svakim svojim postom rasp*zdi WB-a. :klap:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ma niš me on ne raspali nego mi je čudna ta škola u kojoj na satu zemljopisa uče o grčkim bogovima... ;D
Ma to je bilo kad smo grčku učili i samo spomenuli,daj uključi malo taj mali mozak :lol:
ti se prvo nauči pravilno izražavat, a to da znas vrijeđat i ponižavat,to znamo svi ...= Citat =:
Izvorno postao zeus
Takve sam duše,pogledaj ovaj post gore,mislim da sam ga tek sad rasp*zdio ;D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
@sodom o čem pričaš????????
o tome kako u prvom postu navodiš da ste iz zemljopisa učili o grčkim bogovima,a već u drugom si to preformulirao ...da ste samo spominjali,a vrijeđanjem načeš puno postić....taman kad si se vratio pomislio sam da si se urazumio,nadam se da je ipak tako a na tebi je da to pokažeš i nama ostalima.pozdrav!
Pa učili smo nešt tko je bio Bog čega
Ako stvarno hoćeš nije bed ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
@zeus: katastrofa... ali whatever... :retard:
inače mi smo o grčkim bogovima učili na latinskom, grčkom i povijesti, ali nikako ne na zemljopisu...
Bokte jel nerazumiješ da smo samo spomenuli?
meni je zeus cool
i meni isto ;D
meni je taj lik strašno kul... :retard:
Nije rekao za mene "osobu" nego za nick
ja nemam nadimak nego mi je to stavrno prezime ali svaka sličnost sa "kanaderom" :retard: (Ivom) je slučajna :king:
a evo meni (bivšem ??????) novi nadimak
ja sam svoj dobila nakon sto sam se kao mirna curica nakon nekih praznika pojavila sa irokezom i killerima u malom zabitnom ali lijepom gradicu, sam mi je frend reka panka kad cu rezervirat misto u ludnici i od tad je ostalo panka a kasnije se pridodalo pokemon
sta chem kad sam nemastovita..znas ono slatka_mala,koka,blalalala ma uzs:)))
odvalila sam ime:)svoje ime...ono domisljato za po******:))))
Čuj, sasvim dovoljno da se neki forumaši raspamete na tvoj avatar i činjenicu da si suprotnog spola. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/loony.gif
fish-KI, ti to sebe projiciraš u "neke forumaše"? ;D
heheheh a da malo preciziras:)):p= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
moja prva slova imena i prezimena sipe :cyborg:
oces reci da je moj nick bezveze :zbunj: sunceko ti tvoje novo :nono: ccc
ne ne ne:)))) ispricavam se:))) nisam to mislila:)) :kiss:= Citat =:
Izvorno postao mala
Ni-ka-ko! http://i6.photobucket.com/albums/y22...ki/opatica.gif= Citat =:
Izvorno postao gog