link na http://mpx200.site.cz/
opravo instaliran, na prvi pogled nekih velikih promjena nema, dodane neke opcije u settingsu...??? idem dalje proucavati i testirati...
Printable View
link na http://mpx200.site.cz/
opravo instaliran, na prvi pogled nekih velikih promjena nema, dodane neke opcije u settingsu...??? idem dalje proucavati i testirati...
Svaka čast! Testirati ću ga i ja.
di se nalazi taj flesh ne vidim ga :/
Vidim ga sada našla sam
Ne mogu ga skidati zašto???Javlja mi neku grešku,valjda je neko tamo pa ga ne mogu skidati
svaka čast,odma idem da ga skinem pa da vimimo jel ima razlike kakve!
Bila sam tamo i trazi neke sitne podatke,full name country čak i IMEI.
Nije loše,nisam ga skidala ali budem
Javite mi kako je to
Svaka čast
aj nek netko downloada sve pa postavi negdi da se nepilamo svi s registracijom
evo što se dobije:
ROM version 3.70.12.0 The benefits of this upgrade:
It is now possible to choose a type of incoming call ring in profile (ring, vibrate, ring and vibrate, vibrate and then ring, etc.)
It uses now a bit more RAM (32% opposite to 18% in SP2002), but works a lot more faster.
New version of Internet Explorer. It can hold now different encodings. You can now browse web sites using only vertical scroll. Font has been optimized for smartphone screen resolution; you can now see a lot more information on the screen.
E-mail and SMS are now different accounts, so now they are stored in different places.
MP3 playback is now smoother when opening/closing phone.
Simmenu driver is completely rewritten. You can now change providers with simemu as many times, as you want without restarting.
"SIM Failure" problem is now fixed.
"+" is now on 0 button in SMS and contacts.
If you want to include symbol through “*” it will stay in all positions.
Error with appearance of excessive symbols when typing an SMS is now fixed.
Fixed end call button.
Added a new game – Jawbreaker.
CPU clock is adjusted to 132MHZ to obtain better performance. (In other ROM versions CPU clock was 120 Mhz).
Fixed the bug with SIM Manage focus loss after attemting to run SIM->Contacts function
Windows Media Player settings adjusted to suit TI OMAP 710 CPU.
The latest GSM module version is built in.
Updated version of File manager (some new options: select none and invert selection; sort by ascending and descending)
Voice recognition activation bug fixed.
Fixed the "Send file via IrDA" bug
Fixed the the bug with Power on hang up if charger plug-in - the codes to set backlight off in display driver were added
svaka čast sad cu i ja skinit :)))
Ja ne mogu da to skinem, nece, imali neko od vas mogucnos da mi posalje na mail taj file, znam da je malo veci ali ako neko moze. Hvala
talicni@teleklik.net
I ja ga ne mogu skinuti!
Bilo bi zgodno da se negdje postave svi potrebni programi (i OS-evi) tako da se ne mučimo s registracijom i čekanjem "25 downloada ili 7 dana" ;D.= Citat =:
Izvorno postao jay
Slično kao što postoji za seriju Vxxx
Naravno, ako je to sve u prvnim granicama.
Neko je već bio predložio na ovom forumu da na yahoo-u otvorimo mail te da tamo stavimo programe, pa ih od tamo skidamo. Odlična ideja :thumbup:
Super predlog,
Usput skinuo sam update pa me zanima kako mogu da ga instaliram da li ide kao i svi ostali softweri ili ima neki poseban postupak prilikom instalacije, pitam da nebi nesto zeznuo :comp:
možemo napravit zajednički mail pa stavljat sve u draftove i svi imamo šifru pa skidamo!
ali koliko znam neožeš uploadti malo veće stvari tako tj. imaju ograničenja= Citat =:
Izvorno postao sibir
Imam ja na gmail nalog koji ne koristim a ima 1gb prostora pa ako hocete da pravimo dajem nalog u te svrhe :thumbup: :thumbup:
hello, upload fileovi imaju ograničenje!
Kad hocu da nadogradim 2003, kaze mi :HOLD DOWN THE
"LEFT DIRECTION/NAV KEY"
Koje su to 2 tipke???
Pa mozda da se fajlovi razbiju na manje, pa da se onda uplodaju... ;D= Citat =:
Izvorno postao jay
nepričajte gluposti!imam sa sstrizicem zajednički mail i šeramo oko 20MB po fileu pa sve radi!samo nesmije bit exe ili zip ako je instlacija u pitanju pa staviš na ima nastavak .jpg .bmp i tako dalje.....
na gmailu imaš 2GB!
to ti je ona tipka za lijevo,odma pored one velike plave tipke!
znači možemo imat mail i to sam siguran jer sam neki dan dobio instalaciju win2002 na mail,mislim šerali smo!
@2_good_2_b_true - Lijeva tipka s strelicom kraj velike plave tipke stavlja mpx200 u mod za fleshanje. Ovo radis dok ti je mob iskljucen i nije jos prikljucen na komp. Drzis tako i u njega ukljucis kabel. Tad bi ti windowsi trebali vidit novi hardwer i instalirat ga.
E upravo sam postavio novi WIn 2003, i sve je OK.Naravno uradio sam i master reset :)
Pozdrav.
Da li postoji neki program pomocu kojega mogu postavljati slike za beckground kao sto sam mogao preko onoga picture viewera koji je bio na 2002, instalirao sam neke programe ali ni jedan nema opciju da postavim kao desktop screen, ustvari bio je jedan ali mi postavi sliku u full size tako da ja na ekranu vidim samo cisak slike koja je recimo 1600x1200
Da li ima nesto slicno onome vieweru sa 2002???
pa instaliraj si onaj program sa cd kojeg si dobio uz mob."Album For SP (Moto)" u njemu ti je Photos preko kojeg pregledavas slike, uređujes za velicinu ekrana i mozes na "menu/set home page" postavit na ekran
Nasao sam stari preglednik slika ne treba nista :)
meni je taj photo što kaže phill strava dobar!ako oču mogu uvečt sliku do najmanjeg detalja i taj detalj stavit na home screen!
Za slike koristim Splash Photo i sasvim sam zadovoljan. Ima i crack da se nadje, a ima i neku PC varijantu pride, ali je ne koristim.
ma meni je IE album koji dobijem sa CD-a sasvim dobar i zadovoljan sam!
e jedno pitanje u vezi beta playera jel moze pustat avi format, kupio sam karticu a nemam spotova to je neoprostivo.
upravo sam instaliro 2003 i uradio reset, valjda sve bude ok.
malo dugo, valjda bude radilo.
ee radi, pitam se zasto to nisam uradio ranije, moram odma punit programe.
peace
imaš na stranicama koje sam ti dao i spotove a imaš i converter pa si sam stavljaj sotove koje trebaš i očeš!
sibir hvala pomoglo je, sad je sve regularno, spotovi se pune na sd 256mb, jos da je malo jaca baterija, al nece slonče u lonče.
aj baš dobro što je pomoglo,ali ništa nije savršeno,tako ni baterija na MPX-u!;D
Ako me se tko uopće sjeća?? Evo ja probo skinuti da isprobam to novo čudo jer se dugo nisam zajebavo s time pošto nisam imao kompa pa eto. Vidim da su svi dosta napredovali. Za pohvalu. E neće mi poćet download. Izbaci Error 404 file was not found. shit
rika stranica onda valjda!e ja bi ti poslao ali imam dial up vezu a 30MB i nije baš lijepo slat!