bas sam malo razmisljao i zanima me sta misle forumasi koji je trenutno najboji mobitel ? ???
Printable View
bas sam malo razmisljao i zanima me sta misle forumasi koji je trenutno najboji mobitel ? ???
" ... koji je trenutno najbolji mobitel ... " malo sam se sjebo u pisanju ;D
pa ne bi bilo lose organizirati ocijenjivanje mobitela ali prethodno bi trebalo tocno dogovoriti kategorije u kojima bi svi clanovi mogli dati svoj sud (naravno argumentirano) i onda napraviti listu....sad nemam vremena ali cu napisati post na ovu temu
Naj mobilni je Nokia 8210.:p
Po mome nema boljeg od 8910i, ali šteta dati toliko para....
Možda 7210/6610??:rolleyes:
Da li se računaju i najavljeni ili samo oni koji su već na tržištu?
...što se mene tiče pobornik sam S klase Siemensa...
ZAKON!!! :D
samo oni koji su na trzistu
nisam pobornik panasonika al ovaj novi gd87 je hokej!i moram spomenuti se t68i(to je pila ljudi)!
:crazy: :crazy: :crazy: naravno nokia 6310i= Citat =:
Poslao: player4ever
bez daljnjega najbolji je zasada,naravno od dostupnih panasonic gd 87,stvarno je mrak,mislim da zasada nema boljega,8910 nije nista,ako gledamo funkcionalnost,stvarno je ludilo ovaj panasonic,isprobano najbolji
bravo zole,ti si naš čovjek!:afro:
ma najbolji mobitel je strgan mobitel(ovo govori Bender u meni)
8910i......još samo da dođe u prodaju
Siemens S55
Sonyericsson T68i
Panasonic GD-87
Ovako Siemens , pa Siemens i opet Siemens pa onda duuuuuuugooooooo ništa i na kraju opet Siemens
Pa siemens dovraga! Pogotovo Sl45i :))) dobro prema nekim drugim mobitelima današnjice i nema puno funkcija ali nije u tome bit zar ne?
Sony Ericsson P 800 :japan: :japan: :japan: :japan: :japan:
...svi koji počinju na S što će reći SIemens (na prvom mjestu) pa onda ostali...:D
Samsung, SE.... a oni sa N kao npr. Nokia?? :) Šta njoj fali? Meni je nokia zajedno sa siemensom na prvom mjestu...
Kad mi N bude sponzor onda...:D
:lol: :D
:beer:
Kaj ti je S sponzor?= Citat =:
Poslao: dmi
Kad mi N bude sponzor onda...:D
Kao da je pošto mi je službeni i osobni mob S...:D
Nokia 7650, Panasonic GD87, SonyEricsson P800.
Najbolji su Samsunzi. Svi!
Nemožemo niti za jedan mobitel reč da je najbolji. Ovo je glupa tema. Mislim... neki često mješaju mobitel i smartphone... Svaki novi mobitel koji izađe na tržište je u tom trenutku najbolji!!!
(7650, do pojave gd87... i tako)
S ovim se slažem . Najbolji je NOVI mobitel.
U danasnje vreme najbolji je 7250 s obzirom na velicinu i uz to i intergrirana kamerica,...= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
" ... koji je trenutno najbolji mobitel ... " malo sam se sjebo u pisanju ;D
[QUOTE]Poslao: ivan_samsung
Najbolji su Samsunzi. Svi! [/QUOTE
Ne,ne samo sAMSUNZI nego svi japanski mobiteli!!! :)
SE P800!
ma tacno je sta kaze jedan iz foruma :''Nokia je nokia a ostalo su mobiteli.''
nokia je mobitel stradicijom, ali danas se ipak rade mobiteli koji su bolji od nokie
(možda nisu kvalitetni kao nokia...)
Pa nokia baš i nije oličenje kvalitete... sjetite se samo svi vi kaj ste imali (ili imate) nokiu kako često su odlazili konektori za displej! Ono moraš ga stisnuti ak hoćeš nesto vidjeti. I (zbog xpress on maska) plastika škripi na stisak i ne djeluju baš pouzdano.
nokia ima najbolje rješeno xpress skidanje maske, ali normalno da svremenom počne i škripat i ostali djelovi odlazit u ku...
ali ima mijenjanje maskica s sta ako vam se maskica potrga jednostavno kupite novu za 80kuna.npr.sonyericsson i ostali ako im se maska strga moraju platiti preko 500 kn,...
Hm, želiš li reći da smartphone nije mobilni telefon? Pruža puno više od "običnog mobilnog telefona" (kako god to definirali), ali i dalje nije ništa drugo osim telefona ;)= Citat =:
Poslao: flOorKilla
Mislim... neki često mješaju mobitel i smartphone...
ne želim reči da smtphn nije mob, kažem isto šta i ti ali ti očito nisi shvatio zašto sam to reko...= Citat =:
Poslao: vanja
Hm, želiš li reći da smartphone nije mobilni telefon? Pruža puno više od "običnog mobilnog telefona" (kako god to definirali), ali i dalje nije ništa drugo osim telefona ;)
Što se podrazumijeva pod "najbolji mobitel?
Mobitel sa najviše funkcija ili najkvalitetniji mobitel?
Ako je u pitanju kvaliteta onda to sigurno nije Nokia 7210/6610.
Nokia je prije bila selo :-) . Najbolji je p800.
zasad. A kad capan ili marohnić ili... dobe na test siemens sx1...
vidjet ćemo
Ne znam zašto svi padaju na Sx1 pa po spec. je lošiji od P800... :(
Nije lošiji nego "mršaviji" za neke funkcije. ;)
dobro. onda neke druge nove mobitele.......................................... .........bla bla bla
pa neče p800 još dugo bit najbolji.....
Istina "mršaviji" ali još ga nema da bi usporedili več je sve na principu rekla kazala...
dmi daj si promjeni avatar......
meni je spika ovaj avatar
a ima i bolji mob od p800, a zove se neonode 1 (mislim), baš je strava (za nešto što vjerovatno neću nikad ni vidjeti uživo...)
vidio si ga u prošlom mobilu...
da da da... to je mob za malo dalju budučnost....
zasad je p800 ok
ja se nadam da ću posjedovati T610, ipak mi je veča spika kada je klasičan mobitelski izgled...
p800 je great, ali mislim da je ipak više za tipove s aktovkom i laptopom nego za šljakera :notooth:
misliš po izgledu? ok, možda, ali po softveru je za svakog...
malo je veliki ali ipak ima ogroman touchscreen....
ipak je preskup.
pa i mislio sam na touchscreen, nismo mi šljakeri u svakom trenutku u stanju koristiti stilus, ili paziti da ne zamastimo nešto i slično...
ne kažem da t610 možeš zamočiti u teglu masti, ali je lakše obrisati kučište "običnog" mobitela nego neki osjetljivac...
za nas su svi bolji mobiteli preskupi jer smo tapija
pa dobro mislim..... ja nebi nikad mobitel pokopo u tegli masti.....
i sad čuvam mob, nikad nije zmazan......
ja ga čuvam, ali šta da radim kad me netko nazove, a ja imam prljave ruke, da ih idem prvo oprat?
znam da to nije tako kod svih, ali nisam ja niti rekao da predstavljam većinu... ja volim mobitele, ali moram misliti i na ovakve stvari :beer:
i kad te taj neko zove, nečeš dirat display.......
dobro, sorry- sutra si onda idem kupit P800!
ti je sad srce na mjestu?
Ma kupi ga meni rađe....
I meni, i meni, kad si već tamo...
dobro djeco, dobit če ga onaj koji prvi pojede povrće iz tanjura ako je oprao ruke prije večere. ;D
a ako ne operem ruke?
dobro, ja ču pojest povrče, al ču ostavit ostalo.......
A ujak Vanja će vam pokloniti još jedan primjerak kada naučite raspoznavati i pravilno upotrebljavati č i ć. ;)
:rotfl:
ja u tom nikad ne grjesim . . . nemam ta dva slova na tastaturi ;D
Dobar :lol:
E! pa ja sam hrvat i rođen sam u zagrebu I JEBE MI SE ZA Č I Ć I NEČU DA ME NIKO JEBE ZA TO
a sad se vratite na temu
Nije NEČU nego NEĆU!= Citat =:
E! pa ja sam hrvat i rođen sam u zagrebu I JEBE MI SE ZA Č I Ć I NEČU DA ME NIKO JEBE ZA TO
Ma ne pomaže moljenje... već sam ja na nekom postu ispravljao pravopis ljudima, al to konstantno TVRRRRDO Č floorkille je stvarno iritantno! Koja si ti škola floorkilla? ;D;D;D
sta bi to trebalo znacit ?!?! ako si ti roden u hrv. u zgb-u tebi nitko nesmije prigovorit za tvoj pravopis ?= Citat =:
E! pa ja sam hrvat i rođen sam u zagrebu I JEBE MI . . .
Nemoj se hvaliti floorkilla jer nama Zagrebčanima tako pada ugled ;D;D;D šala...nemoj se naljutiti...
ja ne kužim kaje vama tak bed.................................
nikad mi nije bilo važno u životu č i ć.
niti neČe.
Siguran sam da ti profa iz hrvatskog sere u školi kad imaš zadaćnicu za napisat. A ono, grdo zgleda to TvRDo Č.
možda tebi. boli nju ***** za č i ć (profu)
pa to vam je isto ko da ja zabranim da govorimo 'kaj'!!!!!!
mi tu u zagrebu ne govorimo književni sve točno, govorimo 'kaj' i nikog ne zanima nit je imalo važno č i ć.
Ma ok je koristiti "slang" svog područja, ali to treba činiti sa stilom i pravilno! Žiš-ku?
koliko sam ja ucio u skoli u Zagrebu se govori Standarni Knjizevni jezik u kojem nije svejedno jeli kazes neču ili neću . . . mozda u zagorju ili tak nekim mjestima se negleda puno na to . . . .
ljudi pa di vi živite..........
(mislim,znam di....)
č i ć je isto i neda mi se više raspravljat o tome, vratite se na temu
flOorKilla je Slovenac... ;D
Zakaj si onda napisao č i ć... očigledno da nisu isto jer bi napisao č i č ili ć i ć....= Citat =:
...č i ć je isto i neda mi se više raspravljat o tome, vratite se na temu
Ok, 'Killa, ako nećeš P800, nema problema ;)
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
kakav p800 sad?
nabi si slovenca u guzicu.
'Killa pa dobiš P800 od Vanje ak poččččneš priznavati meko Ć kao znak hrvatske abecede.;D
ok. dogovorit čemo se.
Misliš "dogovorit Ćemo se."
dobro. dogovorit čemo se. ćemo. ko da sam u istri.....
Ma ja (i veĆina nas, osim valjda oriđiđi Istrijana) jednako izgovaram č i ć, ali kad je npr. napisano če umjesto će ili češ umjesto ćeš, jednostavno ružno izgleda.
Ej Zappane, ajd briši sav ovaj off-topic (iako je baš smiješan) i napravi nam chat...vidiš da nemremo čekati do ljeta... jesi provijerio kako stojite s bandwidthom..?
treba se nekak vratit na temu...
najbolji mobitel je samsung v200
Vjerojatno ne izgovaraš (hint: kuća i kuča - probaj to izgovorit)= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma ja (i veĆina nas, osim valjda oriđiđi Istrijana) jednako izgovaram č i ć, ali kad je npr. napisano če umjesto će ili češ umjesto ćeš, jednostavno ružno izgleda.
Osim toga, treba razlikovati oriđiđi Istrijane od oriđiđi Pazinjana i Buzećana koji jedini u Istri nepravilno izgovaraju č i ć (ako govorimo generalno).
Ajde da iskoristim dok Svemogući nije zatvorio thread ;)
Netko je negdje "davno" napisao : Najbolji mobitel je novi mobitel. Slažem se potpuno,ali samo ako je dobra verzija softa.
Gle,Allmighty još nije zatvorio temu :D
To je netko kopirao Henrya Forda (oca automobila) koji je jednom prilikom kad su ga pitali koji je auto najbolji mudro odgovorio: NOVI!
ja napisao.= Citat =:
Poslao: sms freak
Netko je negdje "davno" napisao : Najbolji mobitel je novi mobitel. Slažem se potpuno,ali samo ako je dobra verzija softa.
Gle,Allmighty još nije zatvorio temu :D
Nema najbolji mobač, to se mi sirotinja mučimo koji da kupimo zato što ne možemo imati više komada.
Ja imam N 7650 i osim gabarita i mase fenomenalan je, za ljeto ću si najvjerojatnije kupiti jedan Xelibrić, a još bih volio imati SL45i, Alcatel OT 715, onda bih bio do kraja sretan, i još kad izađu SX1 i Sony-Ericsson Z1010 bi' kupio i njih.
Obavezno bih još htio imati poslije premijere filma- Matrix:Reloaded onaj njihov novi Samsung Matrix phone.
E onda bih bio opet malo sretan, ali samo malo jer će tada biti još nekih novih gadgeta koje bih s nestrpljenjem čekao.
Ljudsko srce nikad zadovoljno nije i uvijek su komšijine jabuke slađe( ili žena bolja) itd.
tako je, bio bi sretan a alkičem ili siemensom sve dok ne izađe novi model, još bolji...
Ivica je u pravu
sve 5 ico...al zaboga: što će ti samsung iz matrixa?!?
Uvijek sam bježao od onih "prozirnih" tipki kao na nekim panasonicima, a sada i na ovom samsungu matrix. Uvijek se sjetim onih kućnih telefona po 20 kuna :)
ni ja nevolim prozirne tipke
Ma ne znam šta me to fura kad vidim taj Samsung Matrix phone, ali sviđa mi se. Dakako da mi treba još informacija o njemu, specifikacija o softvare-u, gabaritima, foricama, ali izgled mi je OK.
Gdje god to spomenem ljudi me iskidaju, ono kao-majmune jedan kak' ti se to može sviđati!?
Evo, prestat' ću to javno govoriti, samo ću si misliti.
Uvijek se vratim zapravo na ideju da bi' trebao imati jedno 5-6 komada.
zašto govoriš o matrix phoneu na ovoj temi?!?!
PA ON SIGURNO NIJE NAJBOLJI
Tako je!
Sve što je "limited edition" je super! ;) ;) ;)
super je, i super je skupo