Bol u nogama, helij, piva, psihomodo pop, igralište, minice i balerina.
Prvi dan, još dva. Onda rođendan. Ljudi laku noć dok još nisam zaspal i nek vam bude žal kaj niste došli.
I da, nisam pijan :)
Printable View
Bol u nogama, helij, piva, psihomodo pop, igralište, minice i balerina.
Prvi dan, još dva. Onda rođendan. Ljudi laku noć dok još nisam zaspal i nek vam bude žal kaj niste došli.
I da, nisam pijan :)
mario, mi nismo danas isli (iako me od kompletnog repertoara jos psihomodo pop najvise privlacio) jerbo smo s kumovima zapili bebu (ne nasu, njihovu ;D) i zavrsili u dugoj selendri na godinsjici radijo martinal. oh, bogo dragi.. koji promasaj :horror:
sutra mozda.. ili preksutra.. we'll see.. al bas bih volila otic, ako nis, da si sestricu vidim :D
i nahranim dragoga, jer s ubracivanjem se jadan osudjuje na tunu, integralnu prehranu i tako to :D
sve dok ne sagradimo svoju kucu i nabavimo noja.onda ce zivit na nojevim jajima svaki dan :D cijeli dan :D
jutro
nahraniti nasljednike a onda nemam pojma....
Vidi, vidi, lumpuje po cijelu noć, ide u 4h ujutro leć, aaaa neš više, ne. još ...kol'ko ono 13 dana? :bat:
OT došao sa treninga..... sad u nove radne pobjede
Jutro :wave:
Idem nekaj pojest pa idem do Avenue Malla vidjet kakvo ce slavlje bit. To mu je 2. rodendan ako se ne varam :D
jutro forumaši i forumašice...danas me ocekuje naporan dan....
hmmm.....= Citat =:
L.L. - DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI
Dulce bellum inexpertis!
Može.
www.google.hr :hrv: ;D
U posljednjih 15 dana,danas se po prvi put probudio u pola 8. Cudan neki osjecaj... :D Neces sutra ja ti kazem... ;D
Daj ljudi Ad arma i pustite chataonicu na miru ;D;D
kae, mile, ljubomoran? :D
i budes vidijo kak nebum lumpovala citave noci i visila tu do 4 :D
samo si moram nabavit gumeni kibord da muza ne budim lupanjem po tastaturi :D
eto, nu, ako cete dolazit u maskare, skup'te pare i kup'te mi gumeni kibord :D
Pozdrav svima...
jutro... ;)
Eto, računaj rješenu tipkovnicu.
Ima mali logo neke banke (buraz je dobio) i malo su drugačije napisana slova (đ,š i slična) tj. nisu tamo gdje su napisana. :D
Ali, budeš se snašla :thumbup:
Barem da nečim doprinesem.:D
Koji carevi ovi iz Mozaik knjige.... :notooth:
Dobila mati "osobno" pismo da je ušla u uži krug "velike nagradne igre" (500 000 kuna)- kao i svake godine :D
I u njemu (samo isječci):
96% ljudi u Zagrebu i široj okolici Sesveta nije dobilo ovo pismo (šira okolica Sesveta :wtf:)...
Dolazi vam plavo bijela kuverta u kojoj su brojevi koje morate poslati za daljnje sudjelovanje.
Ako pošaljete brojeve ulazite u nagradno izvlačenje velike nagradne igre (baš se zove "velika nagradna igra") ;D i možda vas izvučemo kao dobitnika nagrade- zajamčeno. (jamče da će je možda izvući :lol:).
Ukoliko osvojite nagradu, uz nju dolazi i besplatan prijevoz do Zagreba i razgled grada. (kao da živim u Zimbabveu, a ne u Sesvetama)
I onda još dodatnih gluposti...
...Predsjednik komisije velike nagradne igre...
Netko Gavran
Ali, tko na to nasjedne, da mi je znati :D
Najjače im je ime nagradne igre :lol:
Kakve budale... :suicide:
ubijam se u bućnici.....
a onda u noćnu..
Ušao, s prtljanja s biciklom.
Sada sam paralizirao zadnji kotač. ;D
Rastavljao sve i vratio nazad (čak bez viška dijelova sastavio sve)- ali ništa.
Još ću malo prosurfati, pa ću morati na servis... :(
:lol:Novinarka na HRT- u se zove Senka Mošnja
Janda ta... :)