eee crni sve uradim onda kad upalim mob idem start phone pojavi mi se ovo
Configuration
error.Plase
contact you network operator of service centre.
eee crni sve uradim onda kad upalim mob idem start phone pojavi mi se ovo
Configuration
error.Plase
contact you network operator of service centre.
ubaci custompack za tvoj model moba
nisi dobro odradio CUSTOM-atizaciju... imas na prvoj strani upustvo kako to ide...
znaci flash main
pa flash FS
pa samo odaberes customatization
pa ponovo main...
cini mi se da je tako islo
znam jarane...znam ti flashovat...samo ti je problem sto sam ti ja u Bosni...predpostavljam da si iz CRO?!?!?!
Ma nisht jednostavna procedura...kreni sa prve stranice...i nemozes masit!!!
po tome kak izgleda ti si njeg flasho...samo trebas ic ovim redom kako sam ti ja napisao...znaci ak koristis XS imas tamo Customize i tu stavis kvacicu kad dodje vrijeme...razumijes???
heh...zemo eto vidis da nije tesko...samo prati upustva...sad jos samo imas elf-ove i GFX...ukoliko se zelis s tim zezat!!!
mobitel nece upalit!!
otiso sam sa xsom na gdfs, backupo gdfs
i onda pokrenio ono run script i odabro nesto bezveze i mobitel vise nece upalit!!
otiso sam na restore i opet ne pali!
zasto?? molim pomoć
---uspio sam popavit..:crazy:
Pozdrav. Radio sasm po uputama i umjesto da mi se prosiri SMS spremnik meni se prosirio KONTAKT Mobitel Spremnik moze ko pomoci?= Citat =:
* Povecanje SMS spremnika (by Rams)
Iako je 200 (aparat) + 35 (SIM) mjesta za SMS poruke dovoljno, nevidim zasto nebi imali vise mjesta ako ikad slucajno zatreba. Povecanje SMS spremnika je jednostavno i radi se ovako:
U mapi programa XS++ pronadjete mapu files_to_upload te u njoj napravite redom mape jednu u drugoj:
ifs/settings/messaging
zatim u toj mapi .../messaging napravite obican tekst file nazvan
pref_store.txt
Otvorite ga i napisite /tpa i spremite.
Pokrenete XS++ i spojite mobitel drzanjem tipke C dok je iskljucen. Odete zatim na FSX, pa Start FSX i program ce uploadati file.
Zatim disconnect > restart mobitela. Potom mozete provjeriti koliko imate slobodnog mjesta za SMS poruke, najbolje sa MyPhoneExplorerom.
Jesi siguran da si u točnu lokaciju ubacio?
sad lijepo udji sa FAR-om u mob i vidi da li ti u tom txt file pise /tpa ukoliko ne,znas sta ti je činiti!!!
Znaci kad otvorim s FAR-om ak nema /TPA onda sam dopisem ili?
da onaj txt dokument kad otvoris!!!
odes sa farom u ifs/settings/messaging i tu otvoris pref_store.txt ukoliko tu ne bude /tpa - dodaj ga!!!
Btw.ja neznam kak se koristi FAR :D pa ak nije bed nekom da pojasni ....
Ima vec barem 2 ili 3 tutoriala. Potrazi malo.
@ravilov vidis on je postavio pitanje u vezi onog prosirenja SMS-a,s tim da se u njega radi o W900...postupak smo odradili ali nije doslo do zeljenog rezultata,da li je moguce da se na W900 ne moze prosiriti???
Moguce je. W900 je koliko znam DB2000/CID49, ne znam kako to funkcionira tamo.
U svakom slucaju, trebalo je odmah napomenuti o kojem se mobu radi (time je ovo sve u krivoj temi, ali ajde sad).
da...ja sam pretpostavljao da je rijec o K750i/W800 i sl...no zacudilo me je da on ima te sve mape... ifs/settings...i tak dalje...no kad se promijeni sto se treba promijenit, u njeg se poveca broj kontakata!!!
ja bih rekao da ta finta za prosirenje sms memorije sljaka samo na db2010 mobovima
bit ce da je tako!!!
sto si tocno napravio?
i nije "firma ware" nego firmware
sorry glupo pitanje,alll koji ti telefon koristis??? ovako vidi... ides sve po tom postupku...s tim da se vadi baterija kuzis ono!?!?
na kraju kad sve zavrsis izvadi bateriju,pa ju ponovo vrati i pokusaj upalit mob!