Flow ne govori istinu, bolje nazovite službu za korisnike!
Printable View
Flow ne govori istinu, bolje nazovite službu za korisnike!
FlowBlow govori istinu, a ako je u ovome što sam napisao nešto pogrešno, onda istinu ne govore u Tele2 u Arena centru i u Avenue Mallu, bio sam u oba i u oba su mi rekli isto ovo što sam napisao. Ako ti znaš istinitiju istinu, zašto ju ne napišeš?
Usput budi rečeno, nemam deset godina da bi mi bilo zabavno lagati po forumima, a za ove u SZK nisam siguran.
Ne govoris istinu jer kod mene troši prvo bonus. Uplatio 100kn i evo još uvijek imam koliko i nakon uplate, a zovem u saljem poruke. Ovo da vrijedi mjesec dana je tocno, a za Internet Internet promet ne znam, nisam ni probavao.
Meni se također troši prvo bonus za sms i uspostavu poziva. Smart tarifa mi je aktivirana sa glavnog ali mi ovo troškovi idi sa bonus. Internet se troši od onih 1 gb iz smart tarife. Ja sam također morao uplatiti bon pa sam to napravio u cityju na tele2 štandu. I nije loše tako uplatiti jer se ipak u 30 dana dosta potroši na uspostavu i smsove. I da, bonus račun traje 30 dana.
Ako tako velite, onda se ispričavam na (djelomičnoj) dezinformaciji, iako nemam baš ništa s tim jer sam samo prenio što su mi rekli na dva prodajna mjesta. Zašto su mi tako rekli, nemam pojma, valjda neće biti neugodnih iznenađenja po isteku mjesec dana...
S kojeg računa uzima za plaćanje parkinga?
Glavnog naravno.
Nema više 100 posto!
--------
Svakom kupnjom bona u Tele2 webshopu u promotivnom razdoblju od 2.1.2014. do 31.1.2014. ostvaruješ pravo na 25% dodatnih bonus kuna:
za bon u vrijednosti od 25 kn ostvaruješ dodatnih 6,25 kn,
za bon u vrijednosti od 50 kn ostvaruješ dodatnih 12,50 kn,
za bon u vrijednosti od 100 kn ostvaruješ dodatnih 25 kn, a
za bon u vrijednosti od 200 kn ostvaruješ dodatnih 50 kn!
Dodatne bonus kune imaju valjanost 30 dana. Stanje bonus kuna provjeri na *150#, potom 2 za Bonuse, ili direktno na *150*5#.
Bilo bi dobro da kada radim provjeru svoje smart tarife da je sve na jednome mjestu a ne da moram ici po meniju za bonus kune,pa drugi meni za promet,treci za minute,cetvrti za sms paket itd...jeli postoji mogucnost da se provjeri sve odjednom?
Mislim da ne postoji kod da sve zajedno vidiš, no postoje direktni kodovi za sve umjesto da šetaš po meniju ako ti je tako lakše. Nisam sad siguran jer nemam Tele2 broj, ali probaj *150*1# (mislim da je ovo za bonus račun),*150*2#, *150*3# itd. mijenjaj tu znamenku nakon zvjezdice.
@Mr.Bean
Imas soluciju da se registriras na moj.tele2.hr i tamo ces vidjeti trenutno stanje na jednom mjestu (sms, internet, min, stanje racuna,opcije,...)
Ok,hvala...
Kupio preko interneta bon za 100 kn i sada na računu imam 275 kuna!
Na glavnomu 150, a na bonus-računu 125 kuna.
Živio Tele2!
P. S.
Ima li neki forumaš koji je Tele2 ili nekoj drugoj mreži dobio sličan bonus?
na bonbonu se za registraciju dobiva 20kn,dali se nešto slično dobije u tele2?
Bonbon dijeli crkavicu, a Tele2 lovu do krova!
Pohvala za tele 2. Uplatio greškom na krivi račun 100 kn,zamijenio jednu znamenki. Ispali su fer i nadoplatili 125 kn na pravi.
Od tvoraca hvaljenih hitova… stiže novo ostvarenje koje će uzbuditi sva vaša osjetila.
Sutra, 13.02.2014. dan je kada telekomunikacijsko tržište više neće biti jednako, sve što ste mislili da je nemoguće postat će moguće, a vaš smartphone nikad više neće biti gladan… ponuda
Ovako se hvali tele2, sutra stiže nešto novo...
živi bili pa vidjeli i to čudo :)
Neka tarifa sa mako vise neta nego dosadasnje
Još ništa od noviteta
Evo najavljivane super ponude.
https://www.tele2.hr/sim2go/
Aktiviraj SIM karticu i uživaj u Double donut ponudi:
3 kune na računu
500 MB i 500 SMS poruka u prva 3 mjeseca i
tarifa Pričalica za 0 kn/min unutar mreže zauvijek!
Dobivenu SIM karticu s 3 kune na računu aktiviraj prvim pozivom ili SMS porukom te uživaj u pogodnostima Double donut ponude: tarifa Pričalica s 0 kn/min unutar mreže zauvijek te 500 MB i 500 SMS poruka u prva 3 mjeseca!
Cijene tarife Pričalica, navedene u tablici niže, ostvaruješ zauvijek, uz uvjet nadoplate računa bonom od minimalno 50 kuna mjesečno. Uz isti uvjet nadoplate računa bonom od minimalno 50 kuna mjesečno, u prva 3 mjeseca na račun ti stiže čak 500 MB i 500 SMS poruka, bez ikakve naknade! Paket od 500 MB i 500 SMS poruka aktivira se u roku od 24 sata od nadoplate računa bonom. Stanje računa i paketa te valjanost računa provjeri na *150#
I dalje ništa.
Darda, ovo je stara ponuda.
---------- Post added at 11:05 ---------- Previous post was at 10:43 ----------
Smart, omiljena tarifa svih surfera, vraća se jača no ikada!
U promotivnom razdoblju do 31. ožujka Smart je pojačan na 3GB podatkovnog prometa!
Ponovimo, za 35 kuna mjesečne naknade dobivaš 1000 minuta prema svim mrežama i 3 GB podatkovnog prometa.
100% više
To nije sve - sudjeluj u promociji u kojoj uz prvu mjesečnu nadoplatu računa bonom kupljenim u bilo kojem prodajnom kanalu imaš pravo na 100% bonus kuna tijekom 6 mjeseci!
Više o ovoj genijalnoj ponudi saznaj na stranicama Smart tarife.
Nisu bas jasni sa ovom Smart promocijom gdje dobije 3Gb!
Po jednom ova 3Gb vrijede do 31.3.2014 a po drugom ako aktiviras promociju do 31.3.2014 moci ces je koristiti zauvijek (ili ja nesto krivo citam :))
Na web stranici pise:
U promotivnom razdoblju do 31. ožujka 2014. za 35 kuna mjesečno dobivaš 1000 minuta razgovora prema svim mrežama i već spomenutih nevjerojatnih 3 GB podatkovnog prometa.
A u uvijetima koristenja:
Svi korisnici koji aktiviraju promotivnu tarifu Smart od 13.2.2014. do 31.3.2014. ostvaruju pravo na 1.000 minuta prema svim mrežama i 3 GB podatkovnog prometa uz naknadu od 35 kuna za 30 dana korištenja. Nakon 30 dana Tarifa se automatski produljuje, te se uz naplatu naknade od 35 kuna Korisniku dodjeljuje novi paket od 1.000 minuta i 3 GB podatkovnog prometa...
Korisnik koji je aktivirao Tarifu na navedeni način Tarifu može koristiti zauvijek, pod uvjetom da kod reaktivacije, odnosno produljenja tarife svakih 30 dana na računu ima dovoljan iznos za produljenje Tarife.
Ponuda je meh... Svaka čast za GB, ali naknada za uspostavu poziva je tu i dalje... Bilo bi bolje da su dali 1000 sveka za 50-60kn bez naknade za uspostavu poziva i onda bi pričali o sjajnoj ponudi, ovako mi je baš... meh!
Sve ovisi koliko pričaš. Neki mjesečno ne skupe ni 10 kuna uspostava.