Jutro, još sam pod dojmom utakmice Barca:Mančester... Barca je trebala dati gol, barem u prvih 25 minuta (posjed lopte 96:4)...
Inače, idem nekaj jesti, pa spremat se za školu.
:nedamiseiciuskoludanasjersepunopredmetapitaajaihn eznambasdobro:
Printable View
Jutro, još sam pod dojmom utakmice Barca:Mančester... Barca je trebala dati gol, barem u prvih 25 minuta (posjed lopte 96:4)...
Inače, idem nekaj jesti, pa spremat se za školu.
:nedamiseiciuskoludanasjersepunopredmetapitaajaihn eznambasdobro:
Jutro svima...trebao bi ic kod doktora na previjanje palca al mi se neda tak da cu pustit sudbini na volju...eo pijem kavu..
Spremam se za put,moje zadnje minute ovdje...vidimo se za 4 dana...:wave:
dobro jutro radni narode. upravo ustao, idem jest, oblacit i na bus u skolu. nekako se jako dobro osjecam, ne znam zakej.:hm:
Pridružujem se i ja ekipi dobre volje...nekak se i ja dobro osjećam ;)
Očito ovo sunce uljepša raspoloženje :respect:
Moram ići kupiti nove gume za auto...pa dok idem po njih treba ove još do kraja iskoristiti za driftanje ;D :hrv:
:wave:
hahha driftanje :lol:
pazi ako su skroz ćelave da nebi bio 360 spin u neki zagorski jarak ;D
inace mi sjeban wow i pizdim upravo
:angry:
E pa nije radilo. Frustriralo me ono, do you want to allow read user data u Java aplikacijama jer mi je Opera Mini 4 triput bolja od ove obične Opere Mobile, a jedino me to živciralo, pa sam malo čačkao i reflashao i mobitel se nije probudio. Prije toga sam uredno nadogradio mob tom istom verzijom (4.21), ali eto, očigledno sam nešt' s***ao ;)
Što nije bilo one opcije "Always allowed" ili tako nešt? Mene ova dummy Opera nikad ništa ne pita :)
Pečem si ćevape i pomfrit,weee
Iscrpilo me obilazenje kuca po suncu. ubacio sam u metabolizam dvilje litre fante,i sad suskam ko kesa puna vode... :bljuv:
Evo došao doma....sa novim gumama :respect:
Imam nekog posla pa nemam vremena biti na forumu ;) :banme:
Weeeee, evo instalirao sam si novi Kubuntu. Radi bez ikakvih problema :)
Ide points kući na Uskrs i prvi maj :)
Pišemo se možda i od kuće...
Pozz :wave:
došah iz škole...zujim...
natalia.kusaksizdie6@hotmail.com says:
canim selamler
natalia.kusaksizdie6@hotmail.com says:
rusya dan tum arkdaslar sitedeyiz sennde bekliorum
O.o
doso iz skole...eo spremam se pa idem s curom malo van...aj pozz..
Potpuno ocekivano. ;)
I ja ovo pisem sa Ubuntu laptopa. :thumbup:
Sad jos da Lunu prebacimo na *ubuntu (neku od varijanti), da ne mora vise reinstalirat Win svaka dva tjedna... :notooth:
Nego, vidis, dobro da me podsjeti... Moram i ja napravit upgrade na Hardy, jos sam na Gutsyju. :)
kaj svaka dva tjedna!!
svakih tjedan dana.. :raspa noktice:
kaj friški buntu zišel?? kad?? Kad? KAD!!??
(nerdish post)
samo kaj su ukenjali beryl nakon spajanja s compizom......pol opcija fali :(
Ima kaj "velikog" novog od 7.10??
evo me evo me....oo vert de si ti..dugo te ne chujemse..kak koka zena deca wc?
se josh roka po onom kak se zval..gably?
ajde biti će bolje...budi strpljiv i dobit ćeš ;)
a kaj se tiće ove oklade...očigledno je da će Bayern pobjedit nakon prvog poluvrmenea :D no kak će biti krajnji rezultat...to ćemo vidjeti...uglavnom želim ti da dobiš tu lovu..:respect: jer ja se nisam kladio a i da jesam stavio bi na Bayern :tomato:
Idem jest nešto...:wave:
ne topicarite mi u oftopik temi!
pobogu!
sic na racaunala!!
mda, cim sam makla bic iz siga, odmah se razuzdala ekipa..
e pa ne moze to tako, momci!
to nije ontopic, to je opušteni nrdovski čet. pošto si ti non-nrdača (:D alaj imenice) nemreš to shvatiti :p
ne kaki ti, cuje se do sim!
to nije nrd čet, to je vec recenzija jebote!!
kakva recenzija čoeče, to ti je obični razgovor za nedjeljnu kavicu :D
- e, jesi čul da je došla nova verzija 8.462095 rc17
- mojnemebatje!! ;D (srkne kavu u euforiji)
pa vidi samo kolko mobitela stoji u profilu, osiječam kak me majka me čudno gleda
prejeo se nutelle, odmaram i dopisujem se . . . ;)
i smišljam opaki plan za vratiti onima koji su me danas tako slatko zajebali . . . :bat:
Tko je za da sonycku i drugi nokat zabijemo u meso ;D;D
Šala mala naravno...čestitam na dobitku...
idem ja pred tv...
noć svima... :wave:
pozdrav svima...
strgan sam...
kašljem...
promijenio malo profil i sad odo... ;D
konacno maknula lazljivu gamad iz svog zivota :D
oooo nepristojno hodas radis to najbolje...bas si na moje rame sletjela..pricas kako decka dugo nisi imala...u oci me gledas opako a to mi prija gledas me a nedas..to je provokacija...joj kak sam se razvalil
Jutro....:wave:
Evo mene malo u ranijem terminu ;D
gorane mogli bi padat dobitni listici s neba ;D pa ti se ustao prije 11 nemog vjerovat :notooth:
evo i mene...
Eo zbrajam na kolko me je listica srusio jedan par i rjesavam mehaniku,danas pisemo onaj test s pomicnim silama ;D
ja cu valjda pisat zadacu sad a neda mi se :(
danas engleski,blok matika,fizika,blok osnove omg!
Instaliram Linuxe i dalje :p It's time to recompile the kernel :)
Skidam Hardy, DVD edition. :spin:
Bojim se da me ne pita danas latinski, imal sam 4 na polugodištu, a sadašnje ocjene: 2 i 2. Još tri dvojke i zacementiral sam se i bacil u more...
Skinut...
Ovaj KDE4 je totalna koma.
DCOP server uopće ne radi kako treba (recimo ne mogu kontrolirati Volume ili snapshotanje ekrana), nema mogućnosti podešavanja login managera u System Settingsima, onaj idiotski meni je fakat nezgrapan za korištenje itd itd...
Bilo koja shutdown opcija pozvana iz menija smrzava stroj. Issss.
maco....
odi tu, 'bem li ti kernele i linukse..
idem na svadbu veceras..
tek druga od mnogih u nizu ove godine.. bankrotirat cu!
hm da,ponosan vlasnik ukora..nepitajte zasto;D
jer sam otvorio blog s pizdarijama u razredu i oni su to otkrili i neki profesori su samo vidli i ja brzo dodem danas kuci maknem sve s youtubea i sve postove izbrisem i uslikam sebe kako pokazujem srednjak i stavim to na blog i napisem evo vam ku rac;D...bio sam kod ravnatelja jer su profe rekli sta smo radili i reko je da cu dobit ukor u ponedjeljak zbog snimanja pod nastavom tak nes:crazy:
Pametno što si sve poslanjao, kao prvo!
A kao drugo glupo što si to dozvolio da vide u razredu, za neke stvari služi i multimedialni uređaj zvali mobitel a internet je javan tako da sve snimke drugih koje si tamo stavio ti mogu ozbiljno naštetiti ako ti žele spakovati!
A neznam kako,sve sam pobrisao,sve komentare i sve video snimke i slikke..blog je u opticaju vec 3 mjeseca i dosta je "popularan" tak da se moglo skontat da sam ja autor po komentarima valjda..ima oko 10500 posjeta tak da je neko vidio al tek danas se razgalamilo po skoli o tome...vidit cu u ponedjeljak sta ce bit mozda su me tjeli sam uplasit...
OVak na blogu je bilo snimanje kak likovi duvaju marihuanu pod satom,gadaju profu kredom,kak zakljucavamo profu u wc onda kak se udaramo u razu i puno toga...fora je u tom sto oni nisu vidli to nego samo zadnja dva posta jer sam u opcijama naredio da prikazuje zadnja dva posta i najvise mi seru zbog te snimke di vrpamo profi iz hvatskog po torbi sva sreca pa ostalo nisu vidli..
jedan iz mog razreda je donesao suzavac u spreju i pustio ga u svlacioni, pod njemackim i geografijom. ovaj jadan je dobio ukor pred iskljucenjem, ali se ispisao iz skole jer mu je vec bio pun k....
Evo javljam svima da sam prošao kolokvij iz matke..i to sa 4....:respect: :bigjump: :bigjump:
@sonyck.... nemam riječi stvarno na ono...:crazy: ;D
haha cuj ovo
Pita profesorica ivicu, ivice zasto si zakasnio na prva dva sata?
A on će na to: Ovako profesorice, šetao sam vani, i odjednom boli,ja gledam, ne boli me glava, ne boli me ruka, ne boli me trbuh, kad ono pogledam dolje, boli me ***** za prva dva sata ;D
svi vi koji ste maloprije na RTL-u vidjeli kak je lik vručoj plavoj koki prerezanom sačmaricom skinuo lisice s ruku - ne pokušavajte to doma ;D
to fakat treba puno vježbati :D
tko opće gleda rtl.... :p
tko je za M&M..... ;D
priznaj, upravo sada si prešaltao da vidiš o čemu pričam!! :p
ma ove na rtlu, boqte lete s motorima, a mala nemre ni sjest na motor a ne dic ga pod 80 stupnjeva...
lol
Vi i vaš rtl i film za malu djecu ;D :p
Idem ja pred tv.... ;D
gledo sam ga prek ramena, wow je zanimljiviji xD
damn glava mi puca cijeli dan :(
Noć svima....idem ja pojest kroasan sa čokoladom u uživat pred tv-om...;)
Subota navečer...
ja sjedim pred kompom i pokušavam instalirati nove windowse...
biti će super ako to uspjem noćas napraviti... :)
looool, Ico!
petak je navecer!!
mislim, okej, tehnicki gledano je subota, al onda vise nije navecer, vec rano ujutro!!!
Wan, kaj, si pocel pusit pa te glava boli? ;D
i meni je dosta za danas
pozz
Došao izvana. Puno previše pive. Ne znam ni zašto sam upalio komp. Odoh spavat. LN svima
Pijem kavu i prelistavam stranice, odo na posao. :p
dobar jutrek :)
Između dva posla ubijam vrijeme na netu ;D
Mrzim poslove sa vremenskim razmakom! :/
a bolje da imaš vremenskog razmaka, nego da nemaš :D
pijem kofi...
Eh, idem se obuc u cudni kostim pa na SFerakon :p
iss kakva zaraza je ovaj FB , naiđoh na ljjude za koje nisam znao da vise egzistiraju na kugli zemaljskoj :comp:
No shit, i ja isto. Ljude koje sam onak vidio u prolazu, popricali koju rijec itd. Sve sam tu nas'o :)
Pa naravno... ;D
...da obucem jaknu :p
lol
a kaj kad je ljeto? i kad je vruce?
pih, ja i dalje odgovorno tvrdim da je fejs gubljenje vremena..
onak, kul, nasli ste ljude koje sto godina niste culi/vidjeli.. i? kaje bilo onda? dodali ste se medjusobno na liste frendova i sad si saljete gro nebuloznih rikvestova za jos nebuloznije aplikacije..
nes ti komunikacije i obnavljanja starih prijateljstava..
oni koji salju pm - ove i koji ostavljaju neke suvisle i redovite komentare u one bokseve su u biti ljudi koje vidimo/cujemo na dnevnoj bazi..
kolko je vas ekšli ta obnovljena prijateljstva preselilo s piksela u RL, na neku kavu or something?
Pa ono, ne možeš definitivno se naći sa ljudima koji su udaljeni od tebe 500 km. Ali hell, može se malo porazgovarati o novostima i na fejsbuku i tako :)
A kad je ljeto, ne nosim uniformu pobogu :D Imam i ja obzira prema svom organizmu :p
čekam da dojde potencijalni kupac za razvaljotku