Jesi li prebacio na interni prijamnik?
Jesi li prebacio na interni prijamnik?
ako bi neko mogao ovdje postat link za skinit kartu europe, a da je otključana, bio bih mu jako zahvalan.
ne vidim u čemu je problem da si sam otključaš kartu?
skineš kartu i otključaš ju
imaš u tutorialu objašnjeno kako otključati kartu.
samo treba malo volje.
a ne tražiti sve servirano na pladnju.
a osim toga, trebao bi dati nekome svoj CardID da ti otključa kartu.
Drugari, imam N97 i pri paljenju Garmina ver 5.50 tesko nalazi satelit... Jel postoji neko resenje ili je to normalno???
Hvala
da li ti je upaljen A-GPS? Sa njih bi "lock" trebao da bude mnogo brzi.
Većinom je to normalno, pogotovo ako je A-GPS isključen.
Neznam dali N97 ima ono "GPS podaci".
Ako ima, probaj preko tog programa pronaći satelite, i kada ih nađeš, uđi u Garmin i uhvatit će taj satelit u sekundi.
Ako to nemože, onda najbolje da upališ potpomognuti GPS (A-GPS) i preko interneta se spojiš da ga brže ulovi. Kasnije samo izgasiš i to je to.
Ljudi imam problem s garminom na n96.... pa bi vas molio za pomoc....
instalirao sam garmin na mob i sve islo bez problema... i kada sam htio upisati ono "moja kuća" izbaci mi sljedece... "Detaljne karte moraju koristiti ovu značajku. Dodatne informacije potrazite na garmin.com"
Ista stvar mi se događa kada idem na ono adrese....
pa vas molim za pomoc, hitno mi je
hvala
1. jesi li dobro otključao kartu?
2. pogledaj u postavkama Garmina, da ti možda detalji karte nisu na minimumu. (stavi ih na normalno) (ili da možda u Mapsource-u nisi stavio detalje na minimalne)
Dogodilo mi se danas kada sam upalio navi i uneo parametre, nasao je satelit i poceo raditi... posle nekoliko sekundi se telefon ugasio i nije hteo da se upali uopste... A bio je na punjacu za auto... Kada sam stigao kuci, stavio sam na punjac fon i evo ga radi...
Da li postoji mogucnost da se isvrsi update za brzinu i za upozorenja neka ili jos neke mogucnosti??? Hvala
Dodatak za Garmin: sigurnosne kamere za Hrvatsku,Sloveniju i BiH
http://www.navigo-sistem.hr/katalog/lin113
ako je ovo vec negdje spomenuto onda se ispricavam... :drink:
Znači kad otključam adria rute 2.3 sa kodom 708 sve su mi karte onda odključane koje se nalaze u adria route?
[QUOTE=GT-R;895747]Pa da, ako misliš na ovo šta Adria Route obuhvaća (Hrvatska, Slovenija, BiH, Srbija... )[/QUOTE
Da da na to mislim, e sad mi nije jasno, označio sam sebi Hrtvatsku, BiH i Srbiju u Adrija Route i kad prebacim u telefon u njemu samo imam karte Hrvatske i BiH, a nema Srbije, šta je tu u pitanju. Je li adria route nema Srbije?
za srbiju imaš SCG Route
Znam to, ali vidim da neko piše da i Adria Route podržava Srbiju, pa sam zbog toga pitao.
Adria Route podržava Srbiju, samo što u Mapsourcu pokazuje Yugoslaviju, tj. Srbiju i Crnu Goru. Za Srbiju je bolje uzet SCG Route jer je bolje pokrivena. To ti je isto ko i Adria Route za Hrvatsku, i karta cijele Europe. Na karti cijele Europe ti je Hrvatska manje pokrivena nego na AR.
nakon instalacije garmina, problem s baterijom i TSRAutoStart.exe odlučio sam rješavati s KillMe app. Sve uredno prošlo. Međutim, naknadno sam primjetio da nakon što proces "ubijem" on se ponovno pojavljuje na listi u KillMe. To se dešava nakon restarta moba, ali i naknadno dok je mob upaljen a bez da se koristi Garmin u međuvremenu. Jel postoji rješenje da se taj proces ne uključuje kad mu se prohtje?
nisam uspio pronac...al to naravno nije besplatno?
mislim to sto mi ode na internet naravno se naplacuje ili?:hm:
Ovo pitanje je na forumu već bilo postavljeno najmanje 20 puta.
Ali meni jednostavno nije jasno, zašto malo ne prelistate stranice, zašto barem tutorijal nepročitate, sve lijepo piše:
= Citat =:
Ovako. Trebaš učiniti sljedeće da se **TSRAutostart.exe nevraća:
U "killme" terminirati **TSRAutostart.exe. Upaliti Garmin, otići pod alati->sustav->Launch backround service i staviti na uključeno. Izaći iz Garmina, otići u killme i opet terminirati **TSRAutostart.exe. Potom otići u Garmin, alati->sustav->launch backround service i staviti pod isključeno. Potom izaći iz Garmina te opet terminirati **TSRAutostart.exe.
I to je to!
**TSRAutostart.exe se više neće pojavljivati
postavljeno još jutros:
= Citat =:
32. Gdje mogu skinuti sigurnosne kamere za Garmin, za Hrvatsku?
Položaj sigurnosnih kamera za Hrvatsku možete skinuti sa slijedećeg linka:
http://www.navigo-sistem.hr/katalog/lin113