To bi bilo super
Printable View
To bi bilo super
Reci mi molim te da se šališ. 3G mreža HTa je ionako preopterećena... kako će sada tek biti kad se i tele2 korisnici budu mogli služiti njom... doslovno svaki poziv će pucati nakon par minuta, te će biti još više "tko-me-zvao" poruka... ne sviđa mi se ovo uopće
ne šalim se :-)
nešto će vjerojatno iskombinirati da neće dolaziti do pucanja veza
i ako se mene pita to im je jedan veliki potez
Posebne ponude
Od 28.1.2013. godine uvodi se jednokratna pogodnost od 30 minuta unutar mreže na posebnim prepaid govornim start paketima koji će biti dostupni za kupnju na Tele2 prodajnim mjestima.
Korisnici koji u razdoblju od 1.3.2013. do 31.12.2013. kupe bon od 25, 50, 100 ili 200 kn na Tele2 webshopu ostvaruju pravo na 25% dodatnih bonus kuna za kupnju bona od 25 kn, 50 kn, 100 kn i 200 kn. Tako za bon od 25 kn korisnik ostvaruje dodatnih 6,25 kn bonusa, za bon od 50 kn dodatnih 12,5 kn bonusa, za bon od 100 kn dodatnih 25 kn bonusa, a za bon od 200 kn dodatnih 50 kn bonusa
Korisnici koji podnesu zahtjev za prijenos broja u razdoblju od 8.8.2013. do 30.11.2013. i koji postanu novi Tele2 prepaid korisnici govornih usluga ostvaruju pravo na 50% bonus kuna za prvu mjesečnu nadoplatu od 50 ili više kuna, 3 kalendarska mjeseca od aktivacije SIM kartice, sukladno Uvjetima korištenja. Pravo na isto promociju ostvaruju i ostali novi korisnici koji postanu novi Tele2 korisnici govornih usluga od 23.08. do 30.11.2013. (redovni novi korisnici i korisnici koji prijeđu s pretplate na bonove), sukladno Uvjetima korištenja.
Od 28.09.2013. do 31.12.2013. korisnici koji posljednjih 31 dan nisu ostvarili naplatni odlazni promet dobit će ponudu za 20% dodatnih kuna na račun ako obnove račun bonom od 25, 50, 100 ili 200 kuna u roku od 5 dana. Korisnici koji posljednjih 61 dan nisu ostvarili naplatni odlazni promet dobit će ponudu za 50% dodatnih kuna na račun ako obnove račun bonom od 25, 50, 100 ili 200 kuna u roku od 5 dana, a korisnici koji posljednjih 91 dan nisu ostvarili naplatni odlazni promet dobit će ponudu za 50% dodatnih kuna na račun za sljedeće tri nadoplate, ako obnove račun bonom od 25, 50, 100 ili 200 kuna, u roku od 5 dana prvi put, te do kraja godine drugi i treći put.
Korisnici koji aktiviraju prepaid govornu SIM karticu iz posebne promocije „S-Box“ od 24.09.2013. do 30.11.2013. ostvaruju pravo na promociju „50% više“ na način da za šest nadoplata računa bonom od 50 ili više kuna u 12 kalendarskih mjeseci od aktivacije SIM kartice ostvaruju pravo na 50% bonus kuna. Bonus kune dodjeljuju se jednom u kalendarskom mjesecu za prvu nadoplatu od 50 ili više kuna.
Od 01.10.2013. do 31.12.2013. na Tele2 prodajnim mjestima u Slavoniji (u sljedećim gradovima: Beli Manastir, Daruvar, Donji Miholjac, Đakovo, Garešnica, Kutina, Nova. Gradiška, Našice, Osijek, Pakrac, Požega, Slatina, Slavonski Brod, Valpovo, Vinkovci, Virovitica, Vukovar i Županja) bit će dostupna sljedeća 2 mobitela s posebnom promocijom:
Cjenik je važeći od 31.10.2013. 13/55
1) Alcatel Tribe po cijeni od 396 kuna uz prepaid govornu SIM karticu s pogodnosti u vidu dodatnih 396 bonus kuna natrag na račun, po 33 kune tokom 12 mjeseci od dana aktivacije SIM kartice pri čemu se mjesec u kojem je aktivirana kartica broji kao prvi, uz uvjet nadoplate računa bonom s 50 ili više kako bi se ostvario mjesečni bonus . 2) Alcatel One Touch S'Pop po cijeni od 660 kuna uz prepaid govornu SIM karticu s pogodnosti u vidu dodatnih 660 bonus kuna natrag na račun, po 50 kuna tokom 12 mjeseci od dana aktivacije SIM kartice pri čemu se mjesec u kojem je aktivirana kartica broji kao prvi, uz uvjet nadoplate računa bonom s 50 ili više kako bi se ostvario mjesečni bonus .
Korisnici koji aktiviraju prepaid govornu SIM karticu kupljenu u dm-u ostvaruju pravo 512 MB jednom mjesečno tokom 6 mjeseci uz uvjet nadoplate računa bonom s 50 ili više kuna.
Ne znam kako, ali nakon uplate bona vrijednoga 50 kuna dobio sam 25 + 25 + 12.5, tj. još 62.5 kn!
Ja sam isto dobio 2x po 25kn
TELE2 SADA JE APSOLUTNO NAJPOVOLJNIJI!
Korisnici koji nadoplate račun bonom putem Tele2 webshopa i na Tele2 prodajnom mjestu od 29.11.2013. do 31.12.2013. ostvaruju pravo na 100% bonus kuna.
pa to ima i HT..
Tele2 je svemirska kategorija za HT!
Za 1 GB prometa i 1000 minuta prema svima (bez ograničenja prema Vipnetovim brojevima) u Tele2 plaćaš 35 kuna (Simpa 50 kn).
Usto stari korisnici imaju dodatnih 50 posto bonusa.
Tako sam ja za uplaćenih 100 kn jučer dobio 250 kuna (150 kn na glavni i 100 kn bonus-račun).
Ne zaboravi da tele2 nema neograničene sms a to je na simpi prednost jer se ne moraš zafrkavati aktivacijama za 5/10 kn dodatno... nemaju još svi whatsapp-e itd.
Za što se mogu koristiti kune sa bonus računa?
objasni mi po cemu je to "svemirska kategorija" (sto god to znacilo)? tu za 50kn dobijem jos i neogranicene poruke, normalnu korisnikcu sluzbu, poslovnicu gdje mogu otici i jebati nekom mater ako nesto ne valja i rijesiti problem, a ne kao mafija u tele2 koja se skriva iz jadnih ljudi koje rade u SZK ili poslovnicama i nista ti ne mogu rijesiti i pomoci. a da ne pricam o jadnom signalu na moru i u Lici gdje imam vikendice. bio sam ravno 6 godina na tele2, u 2 godine na HTu sam se preporodio sto se tice usluge i kvalitete.
Da, HT toliko je napredniji, a onomad je dva dana bio bez signala, što je nezapamćena sramota prema kojoj su i gafovi u Tele2 mila majka. I apsurdno je pozivanje na rad službe za korisnike kada su one očajne u svim operatorima. Jasno, ona je u Tele2 najgora, ali HT-ova i Vipnetova gotovo da nimalo ne zaostaju jer su se drastično srozale u zadnje vrijeme.
Domaće je domaće!
http://www.smsaj.com.hr/
http://smsaj.me/
Za sve što vole mladi: uspostavu poziva, kao i za poruke i pozive u domovini.
Pa poanta i jest u tome da si na tele2 fleksibilan,tj NE MORAS kupiti dodatne pakete ako ti vecina kontakata ima Whatsapp il sl MoiP aplikacije.Ja uopce ne mogu zamisliti kako bi mi bilo koji drugi operater mogao biti privlacan,jer ovdje na selu u juznoj Hrvatskoj,konstantno lovim Hsdpa minimalno 4 Mbps.A fiksni Dsl od drugog operatera,jedva 1,5 Mbps.
Oprez!
Promocija Zauvijek (50 posto bonusa koji sjeda na glavni račun) prestaje ako kojim slučajem završite na osnovnoj tarifi i onda prijeđete na neku od aktualnih!
zna li tko što treba upisati pod verifikacijski kod kad se kupuje bon? ja taj kod nigdje ne vidim!
ja imam običnu karticu i na poleđini nema nikakvih brojeva
Koju karticu imaš? Na nekom karticama (AmEx) je taj broj naprijed.
Ako broja doista nema, tom karticom nije moguće plaćati online.
Maestro
Ove tele2 promocije za kupnju bona koje su trenutno od 100% bonusa i to., dali to vrijedi isključivo samo za kupnju preko tele2 naslovne stranice? ili vrijedi i za kupnju putem drugih online sustava ili linkova? ...npr na Moj tele2 ili internet bankarstvo i dr.
1. Tele2 prepaid korisnik (osim korisnika mobilnog interneta i stare tarife Pričalica) koji kupi bon od 25, 50, 100
ili 200 kuna od 29. studenog 2013. do 31. prosinca 2013. u Tele2 webshopu uključujući aplikaciju Kupi bon i
na prodajnom mjestu Tele2, te Tele2 prepaid korisnik kojem Tele2 pretplatnik nadoplati 50 kuna na račun u
razdoblju od 04.12.2013. do 31.12.2013. putem usluge SMS sponzor, te Tele2 prepaid korisnik koji od
08.12.2013. do 31.12.2013. kupi bon putem bankomata i e-bankarstva ostvaruje pravo dodatne bonus kune.
Da li to znači samo u tele2 centru ili može na drugim mobitel dučanima.Kupio sam u trafici bon od 50 i nisam dobio dodatne kune
@morski vuk Prema onome sto kod Slavonija pise samo webshop,applikacija "Kupi bon",kad pretplatnik uplati i "prodajno mjesto Tele2" sto bi ja shvatio kao Tele2 centri.
I ne znam da li znas da dodatne kune mozes vidjeti samo na *150#
Ja sam kupio u Tele2 centru i tamo su mi rekli da vrijedi za kupnju kod njih i to ne ako kupiš bon, nego ti oni moraju uplatiti.
Inače, nisi mnogo propustio... Naime, postoji tu nekoliko "caka": bonus na računu vrijedi, tj. možeš ga iskoristiti u roku od mjesec dana od uplate bona i to TEK NAKON što potrošiš sav ostali iznos na računu. Poslije mjesec dana neiskorišteni bonus nestaje. I, da, ne možeš ga koristiti za data promet... Moguće je da postoji još začkoljica.
Uglavnom, istekao mi je račun pa sam trebao bon ionako, inače se ne bih uopće zamarao s ovom njihovom krasnom akcijom.