Frendica mi dala accaunt da joj potrosim 5 gb do navecer :D a meni tesko palo O:O
Printable View
Frendica mi dala accaunt da joj potrosim 5 gb do navecer :D a meni tesko palo O:O
5 gigi nije nista. To ode za 3 sata.
promijenio avatar... :)
vidim, ovdje sve po starom... :)
nema tu srece , soniki, jebachom se rađa
stamp1 bitno je da si ti najveci jelda? ;D
heeee.. ico.. avatar ;D
da.. :comp: znam kak je to..
uuu... sad će fajt... ko je veći hebač... ;D :p
@LunaLa: a šta ćeš... još kad kompu&modemu dodaš fax... di ćeš gore... :-/ ;D
ma jok, to dobro dodje, svi ti se ustaju u tramvaju.. jbt, ni bakicama se ne ustaju toliko koliko mladim majkama ;D
Normalno da sam ja najveći jeb.....o tome nema ni rasprave ;D :banme:
Nisam ali moja draga je bila pa nitko da je i pogleda za mjesto u busu ili tranvaju! Rijetko kada se hoće da digne neki djedica ili bakica ali to nebi dopustili iz pristojnosti prema starijima!
Dijete moraš čuvati jer se ponašaju ko stoka kada je gužva i nitko nema resperta prema njima.
Jesi li ikada držala nejač u ruci po nekoliko stanica dok je gužvara i vozač vozi kao da je ukrao taj bus?
Teško je opisati bjes mladih roditelja ;D
Srečom godine idu!
EDIT: a stari ga je već naučio da ove mlađe bocne laktom ako smetaju ;D
@ Vuki, nisam znala da su moji slavonci tako neodgojeni..
u zg-u je ipak drugacija prica, uvijek se nadje netko tko ce se drage volje ustati mladoj mami s djetetom.. a tateke, iskreno, i nisam bas vidjala po tramvajima i autobusima s kikacima ;D
ma nisu to purgeri krivi, to sve ovi neki dotepenci.. ;D
al ono.. zaista mi je nepojmljivo da se u citavom fakin tramvaju nitko ne bi digao mami s bebacem.. ma i bakicama se dizem, nazivciraju me samo one koje se prave jadne, sepave i nemocne, a kad treba utrcat u tramvaj jer su snimile slobodni stolac, onda odjednom proradi elan k'o da su u cvijetu mladosti i forme na olimpijadi na 60m sprinta..
zanimljivo, nikada nisam cula nit jednog dedu da protestira pred punim tramvajem kak mu se ovaj ofarbani balavac nece ustat.. dok bakice to svako malo rade.. najzesce su one koje idu maltretirat mladez pored pol praznog tramvaja da im se digrnu, jer sjede na "njihovom" mjestu.. onak, wtf?!
ZG centar svijeta.
ne vozim se bas tramvajem
ali kolko se jsecam , majakma se djeco mse ono svi dizu ..
bas sam vidio neki dan , na tram stanicama postavili one vragove ka jti veli kolko jos minuta do dolaska sljedeceg tramvaja.Lijepo , lijepo.
still , svake nedjelje kad se oko 4 vracam iz vana, se sazalim nad ljudima kaj onak u rano jutro idu cekaju tram a vozi svakih 45 minuta ak se dobro sjecam..
sto se dotepenaca tice, pun pogodak
najlakse je dotepenca prepoznat po spiki , kad se javlja na mobitel.ako je osobi prva recenica "evo u Zagrebu" (pogotovo ako naglasi ovaj a - u Zaaaagrebu) znas da je neki brđan.
http://img386.imageshack.us/img386/2363/happy8km.gif= Citat =:
A šta češ kada 87% stanovnika u ZG su iz ostalih djelova priznate i ne priznate Hrvatske!
e al oni se tjese da je to sve Hrvatska
da.......
ja sam tu rodjena.. mater prigorka, caca slavonac..
i zbog tih korjena ja se nisam bas nikad deklarirala nekom purgericom..
i ono sto je najsmjesnije.. svi bi u zagreb, svi teze zagrebu..
a ja, koja sam tu, mene nerviraju svi ti dotepenci, nervira me puno toga..
ja bih se selila van grada..
i vjerojatno i budem..
je, pa nek kak? v zagreeebu
;D
nebi trebao nista. ja kad me netko zove , ne kazem da sam u Zagrebu pobogu , nego "u savskoj sam" "na Trgu sam" "ubijam 3 kuglice u Winceku"
ali ako vec govorimo izgovor rijeci Zagreb , Za-greb mi najbolje zvuci , onak , po domaci , ne.
ako ti je ovo pdo Lokacija realno stanje , ne trebas se ni selit= Citat =:
da.......
ja sam tu rodjena.. mater prigorka, caca slavonac..
i zbog tih korjena ja se nisam bas nikad deklarirala nekom purgericom..
i ono sto je najsmjesnije.. svi bi u zagreb, svi teze zagrebu..
a ja, koja sam tu, mene nerviraju svi ti dotepenci, nervira me puno toga..
ja bih se selila van grada..
i vjerojatno i budem..
:belji se:
http://www.eshock.es/forum/style_emo.../diablotin.gif
Ja sam rođen u srcu Hrvatske...u lijepom Hrvatskom Zagorju i ponosim se time...:hrv:
I opće me nije briga kaj je ZG pun dotepenaca...ja sam svoj na svome...;)
:p
@ stamp, lol
vjeruj mi, da su Sesvete onakve kakve su bile prije nekih 15+ godina (ilitiga selo), ne bih se selila..
ovo danas je opci kaos i katastrofa, od stanovnistva (dotepenci u zegeu? o, bejb, dodji u sesvete..), od nepostojece infrastrukture i nedovoljnih kapaciteta raznoraznih ustanova, prometne ne zagusenosti vec kolapsa..
sesvete su pakao.. stoput je mirnije u centru grada nego tu..
Slažem se sa La_Lunom...Sesvete su se stvarno promjenile...prije nije bilo tolko ni prometa, ni trgovačkih lanaca i vladaoa je mir...a sada znatno drugačija slika...
Znam i pričam iz vlastitog iskustva jer sam jako puno puta provodio vrijeme kod sestrične i bratića tamo u mlađim danima...a sada navratim jednom na godinu malo ;)
Nego La_Luna dal je tebi netko u mlađim danima bacio čičke u kosu i trebala se možda šišati zbog toga?
Pitam jer znam da sam tamo prije nekih oho ho godina bacio jednoj curi pune šake čičaka u kosu..a imala je dugo kosu..pa se je morala šišati skroz da se to izvadi :tomato: ;D
Poslije mi žao bilo zbog toga...i baš me zanim gdje je sada ta cura...hmm...:crazy:
lol, gogi ;D
nisam ja.. ja sam bila ona koja je okolo bacala cicke, a ne bivala gadjana njima..
nego, koji dio sesveta?? di ste se to igrali?? mozes i na pm ak hoces, sad me bas zanima.. lol, kad ispadne da smo se tukli u parku k'o klinci..
;D
heee, pa i nije to tolko daleko od mene ;D ja sam sam centar sesveta, na glavnoj cesti.
merkur vise nije tamo, tj, tamo je, ali samo uprava.
aha...znači centar...tam sam znao ići u neki birc..ko bi se sjetio imena ;)
da..sada je uprava...a gdje su ta vremena kada sam se vozio sa bicem po Merkurovom parkingu a radnici me tjerali kada su robu istovarivali ;D ;D
Uglavnom nisi ti ta koja je bez kose ostala ;) :D
Ništa idem ja...idem nešto pojesti i spremiti se za tekmu...:hrv:
:wave:
ko igra?
evo zajebavam se..i stvarno mi je dosadno da sam zhivchan...
di je ljubav nestala????
aaa...
dobrodoshli dragi putnici
gledam CSI....
Gledam cafe.mobil
došo iz skole, krepan sam i sad moram jos po staru ici na kolodvor...
kak je dobar csi danas
sve je spremno za špektakl.....piva s desne strane,vreca kokica izvalio se pred tv i uzivam....:notooth:
Penal i Ronaldo ga promašil....:crazy:
E jeste skontali da c. ronaldo grize nokte,ono kad se uvatio za glavu sto je promasio tocno se vidlo.....kakve njega brige muce da mora grist nokte :D
ronalda muci frizura. uvijek prije tekme si razmislja kakvu zurku da si slozi i kolko gela da stavi.
jedem nutellu i uzivam . . . :notooth:
preko ramena skicam tekmu . . . ;)
i čekam neke odgovore . . . ;) :D
Evo poluvrijeme je pa idem pojesti neku pravu mušku hranu...napolitanke sa mlijekom ;D :banme:
stara koda kamenje nosi...omg...
al bar sam se opskrbio nekim kešom za koji dan i haribo medekima :notooth:
pa kaj tom fali
ja bum oprala tepihe i dobila 150kn;D
Al kad padnu 2,onda tek postane dosadno... :lol:
;)
ko kaže da ne uživam?
još mi je i bolje ovak . . . ;)
kad znam da sam si sam to priuštio, taj neki feeling . . . ;)
a rada se ne bojim, radim od svoje 14 godine, doduše, ne stalno, ali tu i tamo, tako da mi nije teško raditi . . .
i ne, nisu me starci silili, sam sam išao . . . ;)
pa ono necu sad staroj reci ak me nazove dodji pred mene,kolko bus mi platila...
nisam takav idiot
al ak stari kaze operi mi auto, onda cemo dogovorit cifru ^^
pa normalno da ćeš roditeljima pomoć uvijek, a ako oni ponude novac super, odbit nečeš ali sam tražit isto nećeš.
nikad ne tražim mamu novce ako usisam, pobrišem prašinu, odem u dućan itd... :loco: nisam baš tolko luda
tako je!!!!! U hladu je spas!!!!!!!!:satan::satan::satan::satan::satan:
Ja idem malo dum-dum!!! Ak dobijem:hm:
nemoj radit, rad umara ^^
ma kaki starci igrajte kladionu....ovaj tjedan sam 800 kn u dobitku a tek je srijeda xD
Za ovo kak ja igram treba imat muda :notooth:
Pitaj gorana ko je doktor :D
Kak igras?Sisteme ili normalno?Koliko para ulozis?Ja se kladim max 10-20kn,pare kojih mi nije zao...:hrv:
nadem 2-3 para roknem 100,200 ili vise kuna...danas sam na jedan par 300 kn stavio,kvota 1.70 u stanleyu dobitak nekih 500 i nes...znaci cistih 200 kn sam uzeo danas...odigram 20 kn na npr 7-8 parova da dobitak bude 1000...sisteme ne igram jer mi se neda kombinirat te sve gluposti..hehe..
e sutra ode stotka na bayern-zenit x2 kvota 2.4---to bi moglo ladno proc :D
OT: igram neke slobodnjake na netu(igre.co.ba)
ti Jamal, ćut' tamo!!
zbog takih izjava cu potplatit neku babu gatalicu da ti opet nacara snijega :p
ono, mecavu stoljeca taman na dan kad ces za 'rvacku trebat letit..
Ništa ekipo...idem ja u krpe...
Noć svima...:wave:
I Balkanac se po 29. put nabrijao na programiranje,pa je pobacao sve Express alate na komp. Sad se osjeća jako muževno na onak,geeky način ;D
Issss, Balkanac je malo poremećen :)
Et' ja sam nekak brickao mob. Sad sam bez fuckin' moba :( Pokušavam nešto sredit prek Phoenix Service Softwarea, ali zasad bez uspjeha...
dobar jutar svima....;D
Nema nikog ovdje... :deadthread:
daj, baš ste bezveze.... :-/