Meni klima hladi kuću...
Baš je lijepo....
Printable View
Meni prozori hlade... ;D
Gledam da sutra odem tražiti neki poslić...
Samo me živcira kako ljudi ne mogu preko maila lijepo reći što ih pitam.
Pitam ih da li zapošljavaju maloljetnike preko ljeta, a oni mi odgovore da dođem na razgovor gdje ću sve doznati... Još da im na stranici negdje piše adresa...Ali, ajde, našao sam.
Tako i druga firma- popunite obrazac, drago nam je da ste zainteresirani, uvijek nam treba radnika.
Pa im opet pošaljem mail da li zapošljavaju maloljetnike, i tek onda kaže da ne.
Mislim stvarno... koji je problem odgovoriti na 3 kratka pitanja koja im pošaljem...
I to mi je osoba za odnose s javnošću/ voditelj sektora za ljudske resurse...
Razmišljam gdje bih drugdje mogao raditi nešto (normalno, nešto što mi se sviđa ;D- kasnije ću gledati ostalo)... :)
I plaćam račune.
Ma, trenutno gledam za bike express- tj. valjda ću sutra otići tamo pitati kako to sve ide...
Mislim da moram i u onaj učenički servis ići se upisati...
Šta ti je fora gledati kada znaš što će se dogoditi? :)
Laku noć :wave:
Kako to da nema nikoga?
Dobro jutro/dan...
Noćas je bilo pakleno, nisam mogao spavati... :(
Eto, ja sam tu :D
Jutro
Evo i mene tu =)
E jel zna itko neki program/opciju za vistu da recimo stavim da mi se ugasi komp u 20.00 automatski?
Hrvatski program
Odo se voziti :wave:
pijem ledenu kavu i brojim ubode od komaraca:bat:
Došao iz grada.
Ništa od bike expressa...
Išao do susjeda tri kuće od moje pješke i umro sam od vrućine.
Ja spojio liniju na komp.
Pao mi mobitel sa stola od basova :D
BTW, da li zna netko gdje bi mogao kupiti CD izmjenjivač za liniju Sharp MPS660?
Super, hvala vam!
Odo se i ja vozit... Ali sa genijalnim izumom
http://www.ocanadagear.com/graphics/umbrella-hat1.jpg
Složio bicikl, "onemogućio" problematičnu 1. i 3. brzinu. ;D
Ali, sad druga radi nečujno- što je bio zadatak.
Tako da sam dosta zadovoljan. :)
Također ponovno isprobao (sada ojačan super lijepilom :D) stalak za mobitel i savršeno radi.
Sad sam lud :notooth:
Cionn- za ozbiljno ili... ;D
Jao tebi ako te Luna vidi s tim "naglavnim suncobranom"- radije joj ga odmah predaj (ili se niti nemoj ići voziti). :p
Danas je bio najtopliji dan kojega pamtim. Crko sam skroz...
bio na kupanju da izbjegnem vrućinu, ali me sunce speklo i komarci mi nedaju mira :angry:
Pogledao Kung Fu pandu, bezveze...
Nije mi jasno kako panda može biti dijete ždrala. :D
Doso iz grada... Upalio klimu na max i sve ventilatore, no ipak je jos pakleno u sobi :S
Joj jedva cekam u subotu kad idem napokon na moreeee...
Ako ga je posvojio- kako je moguće da mu stalno govori da umak (za rezance) teče njihovim venama? :hm: :banme: I tigrica leti, a zmija skače- ali to nije toliko presudno :D
Još je malo glupo kada kornjača kaže: "Ljudi imaju izreku...", a žive u svijetu gdje su samo životinje i nema ljudi...
Inače ima logičnih crtića, ne baš totalno- ali ono, osnovna logika ;D
Ne kompliciraj. :p
OT: dosao na posao, cekam vikend...
Umro sam, al sam živ... ;D