^^ Imat ce sutra... :D
Bio na moru i skoro se utopili... Vazda neki belaji samnom... Punjena paprika,piva,duvan..... Di ćeš bolje... )
Printable View
^^ Imat ce sutra... :D
Bio na moru i skoro se utopili... Vazda neki belaji samnom... Punjena paprika,piva,duvan..... Di ćeš bolje... )
Gledam onaj koncert na HRT2 :p
večeras pijanka....hehe.........nadam se da ce mi 1k kn biti dosta :D............
Ma koje ribanje? To je jedno jednostavno nevino zajebantsko podbadanje! ;D
Uzimaš ljudim kruh, al ono doslovno! ;D;D;D
A ti nemaš paru(cc 500-800kuna) za neki bic nego kupiš tuđi krš, a pljuje se po Cigičima, hahahahaha LOL a ti isto radiš što i oni(skuplja tuđi otpad).
Kako ljudi vide iz drugoga kuta na stvari kada je njima u korist- jelda?
Nisam ja protiv tebe ili nešto ali ako smo full cool onda smo to do kraja!! KUŽIŠ?
da, ak ne kradem nekome ispravan bajk onda kradem cigicima kruh iz usta.. samo, nekak si mislim da im nisam bas mnogo otkinula iz usta :rolleyes:
i bicikl kosta puno vise od 500-800 kuna! pa cak i onaj koji kosta u pevecu toliko te na kraju izadje mnogo mnogo vise - jer su ti bicikli krs i obicno odyebu svoje prije nego par carapa.
al dobro
uspješno obavljeno triježnjenje, sutra natrag u rudnik..
sluasm orfa, smetanu i wagnera uz crno vino.
a sada idem na gledanje novog TopGeara i opet malo klasike do jutra.
skinuo hangover idem ga i pogledat sad xD..
došao s jedne malo poduže kave... :D
točnije, cjelodnevne... :)
predivno proveden dan... ;)
stvari spremljene, sutra na put... :bigjump:
Jel gledao itko Ice age 3? Da znam ocu li skidat...
Ja ne, ali kazu da je dobar...
Vratio se sa Garden Festivala :) :)
Bio 2 dana, odlično je tamo..
večer svima...
gledam šta ima novo na netu...
odo pred TV
Trening bio u pola 8. Sad mozete mislit kaj se desilo iza. Tus? Aha... Nema greske...
Tus od piva? :)
...u pozadini skidam glazbu, kava pored tipkovnice i mislim da ću poslije ovog posta iskopati i nešto iz nosa...
Hlapim............
Dan...
I doviđenja...
I got so much to do today :(
Bok :)
Došao iz bolnice, kako bezobrazne časne- dvaput se pregurala ispred mene, samo se ubaci ispred...:rifle:
EDIT: Da, opet ja i doktori ;D
Sta je, dosadili ti zubari/zubarke, pa presao na doktorice i sestre?
Mutikasa... :D
Ma, nije.
Sad čekam par mjeseci do odlaska zubarici, pa da vidim kakva će onda biti ;D;D
Išao sam po baku, pa sam je tražio :notooth:
Da moze ovako bolit glava od pive jos nisam dozivio... :(
Jos cijeli dan na suncu radio... Morao sam pobjec s posla,krknut neofen forte,i sad cu morat u krevet jer mi je stvarno lose...
P.S Doso mi novi HU :)