Jutro
Noćas sam neku čudnu noć imao, sanjao neke gluposti i probudio se bez majice ;D
Moji kažu da sam nešto pričao (mislili su da sam na mobitelu)- no to nije ništa novo :notooth:
Printable View
Jutro
Noćas sam neku čudnu noć imao, sanjao neke gluposti i probudio se bez majice ;D
Moji kažu da sam nešto pričao (mislili su da sam na mobitelu)- no to nije ništa novo :notooth:
Ja sam se jednom probudio u garaži, iako sam otišao spavati u sobu... Pijan nisam bio...
Ontopic: danas će biti užasan dan, frendica od moje sestre će prespavati u mojoj kući... I tu ne bi bilo problema da to nije najdosadnija i najnepametnija osoba u vrbovcu.
Srećom kaj danas idem na igralište :D
Dobro, ja nisam toliko drastičan.
Eventualno se probudim okrenut na drugu stranu :D
Pa, reci im da je kampiranje "ultracool"- stavi 2-3 letve koje formiraju krov, deku i nek' spavaju ;D
EDIT: Otišao po SIM karticu za besplatan internet, vratio se sa SIM karticom za besplatan internet. :)
Kada je nešto besplatno (dobro, BUG je 35 kuna- 600MB nije besplatno inače)- uvijek sam prvi ;D
Mogo bi danas ubost 6500 slide ako ne bude padala kisa i ako ga budu imali na legeru... :)
trebam ic sredjivat dokumente za vjencanje i u grad na kavu, a opet pada i grmi..
kvragu!
ocemol' mi opce imat ljeto ove godine?!
Haha, tako je tu u ZG bilo prije nekih pol sata, sat. Sad je tu suncano, ocigledno je sad otislo malo k vama. :banme:
. Edit
O mamicu mu... Opet pocelo pljustat! :cry:
Pa, i tu je toplo.
Pričekaš 5 minuta da prestane pljusak- i onda imaš 5 minuta da obližeš sladoled (do slijedečeg pljuska) ;D
Je rajt, ako je toliko toplo, prije cemo ga popit. :p
Evo, trenutno bi se razvodnio... :)
Kako bezveze vrijeme, taman si mislim kako ću se danas ići voziti...
Ajd, xlr, okupljanje forumaša u Singapuru.
Ti nam plati put i smještaj, a mi ćemo sami doći od aerodroma do tebe ;D
Da vam i roaming platim? pih :D
Napravio popis programa i postavki i resetirao mob na default..
ma to iks ima HAARP ili neku drugu tehnologiju, ap nam svima salje kisu, a sebi napravio neki balon nepropusni oko verude i okolice :p
Prekjucer kupio radio za auto,a danas ga prodao... Nije me zadovoljio do kraja :)
došao s posla...
napokon...
ujutro 7 sati vožnje u komadu, poslije toga na posao...
i napokon doma, sad na spavanje...
laku noć... :wave:
Dobar dan svima.
I pozdrav sa Riječkog korza! :wave:
Jutro :)
Prenamjenjujem razbijenu stolnu lampu u svijetlo iznad tipkovnice.
Napokon sam našao nešto što će pasati- nadam se ;D
Spremam se, za par sati putujem za Cakovec...
Svi ste nekamo otišli, samo sam ja doma :(
Imam frendov komp na popravku, zanimljiv problem....
Naime, nije se htio upaliti pa je odnesao komp "profesionalcu" koji mu je zamjenio matičnu besplatno. Meni je bilo čudno kad ja vidim da nema grafičku nego ima onu integriranu na matičnoj! "Profesionalac" mu je uzeo grafičku! Dobro, grafulja je AGP a matična ima pci-e...
I komp mu zablokira svaki put kad se želi spojiti na net. Spaja se preko dial-up-a...
Katastrofa.
Znaci nista od prenamjene lightsabera? :)