pise gore u postu da je u pitanju lg p880, dakle android je ipak u pitanju. pretpostavljam da se radi o play storeu, a u tom slučaju tele2 nema veze s tim.
Printable View
pise gore u postu da je u pitanju lg p880, dakle android je ipak u pitanju. pretpostavljam da se radi o play storeu, a u tom slučaju tele2 nema veze s tim.
Nikakav play store ocito da nisi nikada bil na Tele2 wap stranici, drugo pa kamo da jos dopisem da imam jos i Samsung dual. Da bilo je sa wap.tele2.hr stranice kod njih ne moras imati kreditnu karticu nego ti uzme sa prepaid racuna.
Sa play storea kaj sam god skinul za bilo koji android sve je radilo ili je prije samog skidanja upozorilo da aplikacija ili igra nije sa mobitelom kompaktibilna. Samo na zalost za nekaj boljeg treba kreditna kartica. Offtopic: moze se drugim kanalima doci do tih stvari ali nekada i ne .
Dobijem poruku da mi je dodjeljeno 7.5kn iz kluba novčić, ali kao bonus je dodjeljen dan ranije, a poruka je kasnila. Pogledam stanje bonus računa, kad ono 0.00kn. Reakcija mi je bila :confused:
Šaljem mail preko Tele2 portala sa žalbom, da bih dobio poruku da mi zbilja jest dodijeljeno 7.5kn ali sam ih ja potrošio. Opet gledam :confused: pa znam da imam jos ~250MB neta, ~920min kao i ~350poruka, i znam da taj dan nisam napravio niti jedan poziv da bi mi se skinulo sa bonus računa za naknadu za uspostavu poziva.
Dobijam poruku da sam kune sa bonus računa potrošio na internet promet (:confused: jos jednom :lmao:). Pa reko znam da imam 250MB neta jos preostalog u Smart tarifi, te dobijam još jedan odgovor da se prvo troše bonus minute sa računa, potom kune sa bonus računa, a potom opcije.
Potom odem pogledati pitanja i odgovore sa stranice Klub Novčića i nalazim ovo
Ne kontam u čemu je ralika između ovih Bonus paketa i Opcija? Netko da me prosvjetli? Jer ako minute i net iz Smart tarife spadaju u Opcije, onda ovaj bonus iz kluba novčić nema nikakve logike. Skinuli su mi kune sa bonus računa za nešto što je meni u biti besplatno. Dakle taj bonus je koristan onda samo onima na tarifi Revolucija gdje nema nikakvih opcija uključenih u tarifu.= Citat =:
Kako se troše moje bonus kune?
Prilikom slanja SMS i MMS poruka ili zvanja navedenih destinacija te korištenja podatkovnog prometa prvo se obračunava paket bonus minuta SMS/MMS poruka i podatkovnog prometa, potom bonus kune ostvarene u Klubu, a tek nakon njih obračunavaju se opcije - ostale minute, SMS/MMS poruke i podatkovni promet kojeg korisnik ima na svom računu na bonove ili se naplaćuje korisnički račun na bonove.
Bonus kune troše se prema cijenama i uvjetima korištenja na tarifi na kojoj se korisnik trenutno nalazi.
Bonus kune mogu se trošiti i u nacionalnom roamingu.
Imao bih zamolbu, ako netko ima ovu novu Smart/Smiley tarifu, da li može provjeriti preko moj Tele2 portala da li mu piše kao i meni kod trenutne potrošnje stanje pod Opcije, ili su mu SMSovi/net/minute pod onim Bonus/Paketi. Koristim smart sa zimskom opcijom pa ne znam da li na novom Smartu stoji isto ovako kao i kod mene
Tako mi je prijatelj na zestokoj tarifi u dim bacio 200 kn. Uzeli najprije lovu sa prepaida pa jos poslali racun za taj mjesec u punom iznosu. Sta reci vise ...
KLUBNOVCIC: Na tvoj racun su nadoplacene Bonus kune ostvarene u klubu nOvcic ! Nastavi nadoplacivati racun s min. 150 kn u tri mjeseca i ostvari bonus kune, ali od sad u iznosu od 10% od ukupnih iznosa nadoplata u proslom tromjesecju. Stanje bonus kuna provjeri na *150#.
...evo i ja dobio poruku gornjeg sadržaja.odem provjeriti koliko je to stanje tih bonus kuna kad ono 0.00 (nadoplaćujem već 1.god po 50kn/mj.)
imam još "normalnih"kuna na stanju te besplatnih min i mb.
tarifa smart 30
...tako da niti meni nije jasno u vezi toga
Dobio sam opet odgovor od SZK u kojem između ostalog kažu
Na zimskoj opciji sam iz razloga što je uspostava poziva 25 lipa, a na novoj Smart tarifi je 29 lipa. Isto tako SMS prema inozemstvu mi je na zimskoj 85lipa dok je na novoj Smart tarifi 99 lipa, a i pozivi prema inozemstvu su za oko kunu-kunu i pol skuplji na novom Smartu. Još ću vidjeti što da napravim, da li ostati na staroj Smart ili se prebaciti na novu kako bih mogao normalno koristiti bonus kune.= Citat =:
S obzirom da je na Vašem korisničkom broju aktivirana Zimska opcija, prvo se obračunavaju bonus kune dodijeljene iz Kluba nOvčić, a tek nakon njih obračunavaju se opcije, odnosno, ostale minute, SMS/MMS poruke i podatkovni promet koji su aktivirani na Vašem korisničkom broju.
Stari Smart 30 i Smart sa zimskom opcijom su u biti iste tarife, tako da je takav slučaj onda i kod tebe @Zdrave. Sigurno su ti skinuli iznos sa bonus računa za internet ili pozive, zato kao i ja imaš 0.00kn.
ma neka im njihove bonus kune,samo nek ostane ova smat 30 kakva je.
prošli mj.od klubnovcic sam dobio 250 sms poruka koje sam uredno mogao koristiti 30 dana.
Jel to onda funkcionira na smart 35 bon da te bonus kune ostanu za uspostavu poziva bez da se uzima na podatkovnom internetu?? Neka neko javi kad dobije te bonus kune a da je na smart 35...bio bih zahvalan.
Ovaj Tele2 je najveće smeće od mreže ikad.
13 godina sam bio u T-mobilu, ali su me potjerali sa ovim zadnjim tarifama i abnormalnim cijenama, kako tarifa tako i uređaja. Uzeo Revoluciju s popustom (135kn/mj) iako su me upozoravali prijatelji...
Redovito neke sms-ove ne dobijam i isto tako drugi ne dobijaju od mene. Nije često, ali svejedno stvori problem kad se desi. Kvaliteta poziva...nemam riječi, često ja ne čujem drugog ili drugi mene, ili bude sve OK pa pukne usred razgovora. Jednom mi se desila situacija da sam trebao njihov SZK zbog gore navedenog problema sa sms-ovima i 3 puta ih zvao, svaki put me ne bi čuli, ali ja bih uredno čuo "ne čujemo vas, molimo nazovite kasnije kada vam se popravi signal", tek ih četvrti put dobio jedva. Ironično, zar ne?
Onda mobilni internet, o tome bih mogao danima. Usred grada jedva 1Mbps download i oko 600-700Kbps upload. Tek par puta sam ga uspio testirat na 3.5-4Mbps download i oko 1-1.5 upload, inače je uvijek onako. Danas u centru grada mi je trebao nešto hitno internet na mobitelu i brzina je bila toliko mala da uopće nije htio otvarat stranice, tek nakon par puta i par metara hodanja okolo je JEDVA uspio učitat, nakon par minuta. Da ne spominjem da im jučer uopće nije radio cca. 3 sata net (bila je isprika odmah kad se pozove SZK doduše.).
Solucije iz SZK se svode na neefikasna i glupa rješenja, tipa "probajte ugasiti pa upaliti uređaj", "oslobodite memoriju u uređaju", i sl.
Ajme ajme mreža. :suicide:
--
Malo je pravih mreza :-)
Par interesantnih novosti vezanih uz Roaming:
Je li moguće postaviti ograničenja potrošnje podatkovnog prometa u roamingu?
Da, prema propisima Europske unije koje primjenjujemo korisnici se zaštićuju od prevelikih računa za pristup internetu u roamingu na način da se svim korisnicima inicijalno postavlja limit potrošnje podatkovnog prometa na 350 kn.
5. Je li moguće postaviti ograničenje potrošnje podatkovnog prometa i za roaming izvan EU?
Da. Ograničenje potrošnje podatkovnog prometa u roamingu odnosi se na sav podatkovni roaming promet, bez obzira na roaming zonu u kojoj se nalaziš.
6. Što će se dogoditi kada dosegnem ograničenje potrošnje podatkovnog prometa u roamingu?
Primit ćeš SMS obavijest na 80% ograničenja podatkovnog prometa, i potom i na 100% dosegnutog limita.
U SMS obavijesti su upute kako nastaviti surfati - slanjem ključne riječi EUSURF na besplatan broj 882.
Ukoliko ne pošalješ ključnu riječ za nastavak surfanja, pristup internetu u roamingu neće više biti moguć u tekućem mjesecu.
link: http://www.tele2.hr/privatni-korisni...luge/v17/#vise
Postovani, od 1. srpnja 2013. uzivajte u povoljnijim cijenama poziva, SMS poruka te pristupa internetu prilikom koristenja usluga u zemljama Europske Unije: odlazni poziv - 2, 27kn/min; dolazni poziv - 0, 66kn/min; SMS poruka - 0, 75kn, podatkovni promet - 4, 26kn/MB. Vise informacija na tele2.hr
povoljno nema što
To je povoljnije nego kad zoves vecinu inozemnih destilacija oz Hr! ;-)
Da, izgleda da su nanjušili rupu u pravilniku... Tragikomedija... By the way, ista stvar na VIP-u i T-Mobileu...
Administracija i dalje u banani ... podnesem zahtjev za prelazak sa pretplate na bonove prije 5 dana .... i do danas niko ništa ... a rok je kao 48h ...
Meni su odgovorili na sve upite i s te strane pohvala.
Ima ko da kupuje bon prek stranice sa Visa karticom, meni je prije radilo, a sad zadnjih par dana stalno jave da je došlo do greške prilikom transakcije.
I što je sa onim 3DSecure kodom? prije to nije trebalo, a sad i ako je obavezno, stavim mail pod aktivaciju pa ništ ne dođe!?
meni je samo jednom uspjelo provesti transakciju i to prije 3-4 mjeseca
imam mastercard
Meni ide ok sa deviznom vizom
uskoro ćemo moći koristiti 3G i na T-Mobile signalu :-)