:jehon::blush: ;D;D
Hvala na pohvali.
Jesi li se ti možda vozila na biciklu u četvrtak, točnije- prelazila most u Sesvetama (kod tri kioska) oko 16:50?
OT: Mislim da je ipak mentalist...
Printable View
:jehon::blush: ;D;D
Hvala na pohvali.
Jesi li se ti možda vozila na biciklu u četvrtak, točnije- prelazila most u Sesvetama (kod tri kioska) oko 16:50?
OT: Mislim da je ipak mentalist...
ja bas mislim da je pohvalno da se interesira za aktualno stanje umjesto da igra beskorisne igrice!!
"oni" na vrhu bas i zele da covjek to radi - bude ovca koja se zanima za igrice i totalno je nezainteresirana za ista drugo oko sebe..
to vam je danasnja "demokracija" u svijtu - zabavi raju da te ne gleda sto radis..
oooo, a rade nam svasta!!
nas politicki vrh je totalno nevazan "in the big picture"
žorži, prase jedno!!!!!!!!
:D
JESAM!! i da znas, bas sam si mislila da si to ti!! al mi bilo glupo od'rat po kocnici i urlat nasred ceste za tobom.. jos da nisi bio ti, ajme sramote.. :D
i onda kasnije citam da si bijo kod zubara, sjetih se da si pisao da ti je bičikljeto na servisu, i mislim si - ma necu ga nit pitat jel to bio on, ziher nije..
e, pa prase, next time se javi :njanja:
i to nije bio cetvrtak, pa to je jucer bilo!! :hm:
a gle,to sam rekao na osnovu njegovog posta koji mi je prilicno smjesan a i kao vecina nas mladih samo prenosi ono sto roditelji kazu i vrlo cesto krivo interpretiraju jer kao sto sama kazes nemogu formulirat vlastiti argument,al dobro dosta o politici hehe svoja misljenja o politici cu zadrzat za sebe jer sam pre balav da pametujem o tome ;D
prebalav nitko nije na osnovu godina..
balav je i onaj od 40+ koji uzima zdravo za gotovo sve sto mu se servira, bez da promisli, mucne glavom, istrazi..
nista se danas ne smije shvacati olako.. masa toga sto nam mediji serviraju je samo u svrhu mazanja ociju.. tko ne aktivira mozdane vijuge, moze samo k'o papagaj ponavljati ono sto je cuo..
tako masa raje misli kak je stanje u Iranu "slucajno", i kako ameri njima zele dobro.. jer to sienen kaze.. i njujork tajms..
a nitko se ne pita zasto ameri, kao takvi dobrtocinitelji i dusebriznici hrle spasiti Irance, dok istovremeno zmire na kanibalizam i strahote u N. Korei?!
ljudi su fakin ofce!! OFCE!!
daj im kruha i igara i nitko te nis nece pitati..
luna ja mislim da bi ti mogla promijeniti svijet,zaista...
sad je dosao tvoj trenutak...ako vec mozemo imati premijerku,mislim da je naj da to budes ti...
napravi od rvacke ono sto je kanada,plizzzzz
Zakljucat cu temu... :)
Jel mi lijepi novi radio za avtič?
sličica
Uuuu, neki svemirski ;D
Je li to na touch ili samo tako izgleda?
Kakava bi to bila tragedija, da zaključaš :D
OT: Razmišljam kako prenamijeniti mini light saber (da, kupio sam tu glupost, ne znam zašto..., ali došla je kojih 7-8 kuna pa ajde :D) u svijetlo za tipkovnicu... :hm:
Prekidač za paljenje me zeza, ti Kinezi stvarno nemaju obrzira prema ljudima koji bi rastavljali stvari... ;D
smuc, ne pokazuj genitalije (olitiga, ne ku*ci se)
:D nije ovo tvoja jurisdikcija :D
žorži, pa bas zato kaj sam imala naocale prek pol face si trebao znati da sam to ja :D luk et d afatar :D
i imas dobre hlace!!!!!! jab take, ali sivo crno bijele :D
Imam i (dvoje) crno sive- ali ti ih ne dam ;D, i jedne zelene trifrtaljne ;D
Uvijek sam u nekim vojničkim hlačama... (valjda imam neki fetiš na njih :lol:)
Na igralištu me zovu t-com soldier (moj prepoznatljiv "outfit"- crna t-mobile majca (dobivena za one neke bodove) i vojničke hlače) ;D;D
Ali, na slici imaš bijele naočale i bijelu kosu... :crazy:
Da si imala i slušalice- bio bih siguran. :)
koja skrtica..
okej, ne volim te vise :belj:
idi tamo igraj igrice. dete.
:D lol
Haha, zakon. :D
A mi se na poslu uspanicarili i pozvali strucnu ekipu samo zato sto je jedan monitor cudno zujao. :)
Kasnije se ispostavilo da ne zuji monitor nego letva, i da zuji jer je preopterecena, i da su sva 3 stekera u toj sobi spojena na istu liniju/osigurac, i tako svasta...
Ali bar se nije nista palilo ni rastapalo ni smrdilo, cak nista ni izgorilo. :thumbup:
BTW sto se tice mreze, nazalost nemam uslikano to, ali kod frendice je u staroj firmi u jednom cosku gore kod stropa virio iz zida ono bas zbun kablova (barem jedno 15-20), i bili su medjusobno pospajani onim couplerom za ethernet... Ma uglavnom, izgledalo je presmijesno. :D Ja sam to nazvao "poor man's hub". :hrv:
Ali ajd, bar nije bio visok napon u pitanju. :)
Šmrc ;D
Odo jesti :wave:
Čitam Večernji, jeste vidjeli tipa (16- ogodišnjak) prebrojao sva slova, riječi i slike u Večernjaku :)
Kakav car, to sam i ja radio kod doktorice u čekaonici :crazy: Samo što su tamo neki letci, nema novina... :D
žorži, ti si pun zgoda i nezgoda iz zubarskih i lijecnickih ordinacija :D
Jedna mudra na temu ucenja na greskama:
http://tinyurl.com/m7hg2q
;D
A georgy kad naraste sigurno ce bit zubar. :lol:
A politiku i kanadera necu komentirat jer sam apolitican i svi politicari mi idu na zivce.
Luna- a šta ću, ne idem često, ali uvijek se nešto događa kada sam tamo (ne znam, možda se tako nešto događa i kada mene nema, ali nikako ne mogu pogoditi taj trenutak- pa da vidim da li je i onda neki "cirkus") ;D
Ma da, sigurno ću biti zubar...
Makar, zubari mogu pričati koliko hoće i zaje****** pacijenta- koji je nemoćan.
Malo se pomakneš- probuši ti obraz ;D;D
georgy, ja sam skužil.
Ti ideš zubaru i kad ne trebaš. (to je zbog one mlađe zubarice,a? ;D)
A, šta ću- kad mi kaže da moram doći...
I mislim da mi lažu o tom karijesu ili što već imam, prošla mi je rekla da ću još morati 5 puta doći. A jučer mi je (neka druga), nakon 20 minuta nekog bušenja pa krpanja, rekla da je to to i da dođem za 6 mjeseci na kontrolu. Valjda ima nekog zgodnijeg dečka- makar je to malo vjerojatno, pa pretpostavljam da je druge seksualne orijentacije... ;D;D
Mora da je to... :lol:
Nekad se i sam sebi čudim koliko mogu izmišljati :notooth:
Da mi ne bi netko rekao da nisam dosljedan :D
Jučer imao svećanu dodjelu diploma...:hrv:
Konačno zvanje unešeno u radnu knjigu :respect:
Čestitam :respect:
Što si sad, doktor, inžinjer...? :)
http://www.orsradio.com/wma/hiphop.asx
ČILAM ko VELIKI!
Slomio se danas ko majmunče. Ni pod tus mi se ne da...