a možda si toliki slučaj pa žele što više studentica naučiti kako raditi... ;D :banme:
Printable View
A, i to može biti ;D
Makar, ne idem toliko često...a i malo me sramežljivo gledaju (čak i paze koji zub mi buše, ili što već rade s onim svojim "mini alatima") pa sumnjam na ono prvo ;D;D
A, par puta me i trknula, kao slučajno :notooth:
Šalu na stranu, ne razumijem koja im je fora ispitivati me neke gluposti (tipa koliko imam godina, kada sam zadnji put bio kod zubara, kako to da sam tako zgodan ;D...) kada mi ova druga buši/brusi/vari/štema po zubima...
Kako da joj odgovorim?
I onda mi stalno govori da ne zatvaram usta i ne dišem (i ne gutam slinu, stavi mi onu neku bezveze slamku), a razvukla mi usta da može obje ruke strpati istovremenu u njih- baš prirodan položaj...
Ma, odo spavati ;D :wave:
jutro... :-/
budan silom prilika...
odoh obaviti zadano... ;)
ide se lagano raditi, prvi dio godišnjeg gotov.
meni jos mjesec dana do godisnjeg :( tako mi se ne da vise.. lani sam isla u srpnju na godisnji a radila kolovoz, kada je puno manje djece.. sada ce biti ludnica, puno je djece ostalo jos u vrticu a sve grupe se spajaju.. bit ce ih preko 20 u svakoj grupi.. a svi izmjesani, nepoznata djeca.. koma :(
prvi dio obaveza obavljen... ;)
kakav godišnji...
na moreno raditi, najbolji godišnji koji postoji...
na moru si, zajebancija, kupanje, a još si plaćen za to... :D
di ćeš bolje... ;)
Ja još ovaj tjedan prakse imam.. jedini problem je buditi se ujutro, ali tu je super :)
Morgen :wave:
Spremam se za današnji dan...
Jučer je bilo užasno vrijeme, nadam se da će danas biti bolje...
Jutro.
Spremam se za tečaj.
Možda danas odnesem C702 na servis.
kako lijepo vrijeme...
ujutro se fino kiša ispadala, sad sunčeko... :)
pozz ljudi hehe,,,eo ja ucim za prijemni tak da i nisam nes aktivan na forumu u zadnje vrijeme,,,,al dobro ekipa je vise manje ostala ista =))
Sinoc bio na doceku pola nove godine. Sta da vam kazem... :drunk:
Lego u 4 a u pola 7 na posao...
odeeeee ivooooooooo
:klap: :klap: :klap:
sve ja to znam, al opet, ovog lazofa nisam vise zivog mogla vidit.. kap koja je prelila casu je bila ona famozna "Peljeski mos je pitanje nacionalnog ponosa" :D
zasto ode? navodno privatni problemi, bolest u obitelji, tak nesto.. al sumnjam, ne bi se zbog toga odrekao apsolutno svega (premijerska pozicija, predjsjednik stranke, kandidatura za predsjednika drzave).. ostat ce, navodno, samo pocasni clan adezeja.
ma joj...
sad ce mi kosorica biti premijer...u rangu mi je sa milanovicem,katastrofa...
nemre gore biti
fakin anbilivbl:bigjump: aj ako nista drugo, bar je meni ulipsa dan :D
ma lol..jadni mi ako bu ona premijerka..ma ubiti ne vidim nikoga tko bi mogao drzavu voditi u ovom trentku..
Nezgodno ce biti , vlada cijela bi trebal podnjeti postavku po članku tamo nekome .. a to znaci prijevremene izbore ako se ne varam .. ?
utjeha: bolje sad nego na jesen da je to napravio.
a ne znam, nesto se ku*ce tamo s 83 glasa podrske koalicijskih partnera, sta ja znam..
milanovic se jos nije oglasio (oli mi promaklo?!) a cacic i pusicka urlaucu vec oko prijevremenih parlamentarnih izbora :D
ak nis, bar ce nam biti zabavno, necemo vise slusati o krizi samo na neko vrijeme :jump: