Children of men, 9.5/10
odlican mi je film, nije bas za gledanje s drustvom i za one koji vole vesele komedije, ali definitivno ostavlja dojam i navodi na razmisljanje, a to je ono sta ocekujem od dobrog filma...
Printable View
Children of men, 9.5/10
odlican mi je film, nije bas za gledanje s drustvom i za one koji vole vesele komedije, ali definitivno ostavlja dojam i navodi na razmisljanje, a to je ono sta ocekujem od dobrog filma...
Glazba i stihovi
Hugh Grant je totalno smijesan s onim izbrijavanjem retra....
8.5/10
"Black Dahlia"
Malo sam više očekivao od filma kao i od De Palme samoga.. :-/ Na tragu film noirea, ali prosječno.. Srednja žalost..
Ocjena: (4.5/10)
Taxi 4 6.5/10 nije to vise to... kad se sjetim prvog nastavka, mogao sam ga pogledat dosta puta i uzivao bi. ovo je sada vec samo kopiranje, voznje ima sve manje a film se sve vise pretvara u nekakvu policijsku komediju.
Kada izlazi u kina Taxi 4 (kod nas)?
Čisto sumnjam da će doći ta četvorka u kina. Vrlo vjerojatno će ga frknut ravno na DVD.
nakon dugo vremena ponovo "Pacte des loups"
monika beluci :licklips: (9-10) umro je najbolji lik.
"Gđa. Henderson predstavlja" (Mrs. Henderson Presents) - Relativno zabavan filmić o udovici sa svojih skoro 8 banki koja si kupuje zatvoreno kazalište da bi u njega ponovno postavila predstave, ali ne obične, već one sa golim curama. ;D Ne bi bilo ništa čudno da se ne radi o ranim četrdesetim prošloga stoljeća. Judi Dench je šarmantno odlumila svoj lik, zajedno sa Bobom Hoskinskom kao kazališnim producentom. Ne mogu ništa konkretno posebno dobroga reći, kao ni lošega o samome filmu, pa stoga...
6.5/10
flags of our fathers -10/10:thumbup: volim ovakve filmove.
"A man apart"
Nisam puno očekivao jer po priči, film se čini poput klasične renegade pucačine, ali - my bad - film je solidan. Vin Diesel ima smisla; čini se da je odrastao malo i u dramskom smislu.
http://images.amazon.com/images/P/B0...1.LZZZZZZZ.jpg
Ocjena: (6.5/10)
"Waist deep"
Kao i gore navedeni - nisam imao neka očekivanja. Kad ono sasvim fora filmić. Glavna uloga je povjerena glumcu iz 2F2F (Tyrese Gibson) i to me malo odbijalo, ali ispade OK filmić..
http://www.waistdeep.net/images/box.jpg
Ocjena: (5.5/10)
"Step Up"
A ono.. Fora.. Možda.. Nemam pojma.. Mlaaaako..
Dobar soundtrack tho.. (Ima tko?)
Ocjena: (4.5/10) (zbog Jenne Dewan, a i Channing Tatum ima dobre pokrete iako je samouk)
http://f.screensavers.com/OMS/img/40...lpaper_215.jpg
http://thecia.com.au/reviews/s/image...p-poster-0.jpg
1 Yung Joc feat. 3LW - Bout It 4:25
2 Ciara feat. Chamillionaire - Get Up 4:23
3 Sean Paul feat. Keyshia Cole - (When You Gonna) Give It Up To Me 4:05
4 Petey Pablo - Show Me The Money 3:44
5 Kelis - 80's Joint 3:12
6 Samantha Jade - Step Up 3:25
7 Chris Brown - Say Goodbye 4:47
8 Anthony Hamilton - Dear Life 4:15
9 Drew Sidora feat. Mario - For The Love 3:44
10 Clipse feat. Re-Up Gang & Roscoe P Goldchain - Ain't Cha 4:42
11 Youngbloodz - I'mma Shine 3:38
12 Dolla - Feelin' Myself 3:45
13 Drew Sidora - Til The Dawn 3:10
14 Deep Side - Lovely 4:03
15 Gina Rene - U Must Be 4:45
16 Jamie Scott - Made 2:15
soundtrack poslan na PM.
White chicks
Odlican film,ja sam pisaood smjeha..
ocjena 4/5
Babel- nemrem ga ocjenit , jer mi nije sjeo nikak..hmm:jehon:
jer mozda tko zna kako se zove onaj novi film s lutkom koja ubija
e hebi ga doggy.... za drugu lutku ja ne znam :p
Ja sam zadnje gledo film 300 i dajem 5/5
Je li tko gledao film "23" sa Jimom Carreyjem?
Navodno je film... smeće. Još nije stigao kod nas u kina.
Malo "tezak" film za shvatiti. Jim Carrey u neobicnoj ulozi relativno se dobro snasao. Medjutim, sam film, po meni, promasen je. Odnosno, ne toliko sama ideja/scenarij koliko konacna realizacija istoga.
Inace, poseban vizualni stil proteze se kroz cijeli film (kao da je rijec o prisjecanju, nekakvo treptanje slike i naglaseni kontrasti i slicno - poput, recimo, stila iz filma "Sleepy Hollow"), ali ne pridonosi previse atmosferi. Prije bih rekao da ubrzo postaje zamorno za oci.
U svakom slucaju, max. 6/10.
Ocean`s 12 - nastavak uspješnog Ocean`s eleven , dvosatni film u kojem se stalno nesto događa ali nikako da dodje do prave fabule.Iskreno film mi nije sjeo,mozda sam vise ocekivo nakon 11stice.Nisam bas neki filmofil oa sam prepozno samo Brad Pitta,Clooneya i Juliu Roberts.Radnja se odvija u Europi sto mi se svida.
ja bi mu osobno dao 6,5/10.
Jucer sam gledal:
Click - 7/10
Dukes Of Hazzard - 9/10 - dobar film
Danas:
Ghostrider - 1/10 - (ghostrider na chopperu di tog jos ima)
2 stamp: meni je pak Ocean's 12 drazi od prvoga. Cisto zbog uigranosti.
A sto se tice lica.. Pobogu.. Don Cheadle? Bernie Mac? Vincent Cassell? Matt Damon? Robbie Coltrane ("the Cracker"), Casey Affleck? Catherine Zeta Jones? Andy Garcia? Scott Caan? (sin M.Caana)... Film vrvi poznatima...