bok ljudi,,,doso ja mal na forum :D
Printable View
bok ljudi,,,doso ja mal na forum :D
ludim... neznam kaj da radim
vec je i internet poceo biti dosadan
cekam boks da vidim kako ce klicko razbit gubicu cagajevu
sutra idem na maturalac u prag!!!! i can not wait :cry:
U koliko je sati ta borba???
Ljen sam pa mi se ne da otic do TV-a :D:D
OT: Prckam nesto po E71 ^^
22:40 na novoj.
Zato postoji tv program na internetu ;D
Napišite u www.google.hr "zašto"
Dobit ćete zanimljive sugestije ;D
Čak si pogledao na sat :belj:
Evo taman sam se ukljucio u borbu ;D;D
Ajmo Klicko!!! Odma nokaut u 2. rundi!!!
dosta kartanja
noć ljudi...
Evo gledao House-a.
Bilo je priče o biciklima. Ja imam Rogov model Capricorn, već 8 godina. Jako zadovoljan njime!
banat cu vas zbog matematike na ovoj temi :bat:
došao s posla...
hvala bogu, gotov radni dan... ;)
danas roštilj i uživanje...
a sad malo odspavati... ;)
noć :wave:
Jutro:wave:
Bas gledam na teletextu (cak sam se udostojio da pogledan :D) dali danas ima Nove Love da pogledam njihove "logicne zadatke" ;D;D
Svjetski dan očevahttp://tbn0.google.com/images?q=tbn:..._dad_close.jpg= Citat =:
http://www.r-1.hr/upload/program/_m656625966%282%29.jpgSvake godine, treća nedjelja u lipnju posvećena je očevima. Za to je zaslužna djevojčica Sonori Smart Dodd, kojoj je umrla majka. Na sreću, imala je divnog tatu, koji se brinuo za nju i njezino petero braće. Sonorin prijedlog da se jedan dan posveti brižnim tatama prihvaćen je 1910. godine. Izabrala je da to bude mjesec u kojem je rođen njen otac Henry Jackson Smart i time mu pokazala zasluženo poštovanje, ljubav i zahvalnost. Običaj iz Amerike ubrzo se proširio diljem svijeta.Posljednjih su nekoliko godina očevi više nego ikada uključeni u odgoj djece, idu na porodne te ravnopravno sudjeluju u svim segmentima odrastanja djece. Takvu im je novu ulogu donio današnji način života.
Upravo iz ovih razloga, mnogi će očevi na današnji dan dobiti poljubac ili zagrljaj, a možda i dar od svojih najmlađih i najbližih.
Tako da ne zaboravite svoga oca jer i on ima pravo na jedan dan u godini kao i majka! ;)
Je li se "tasmanijska neman" sjetila toga :p;D
5godina starosti je malo pre rano da se zna nešto o tome ali svako jutro dobijem pusu kada se probudi, jednoga dana kada budeš otac budeš sve to shvatio jer nisam ni ja dok nisam postao!! ;)
Dino nije loše djete, dapače jako je dobar i ne nasilan, ali je turbo živ kao onaj zeko za Duracel baterije ;D
Ehhh Georgy je jos daaaaaaleeeeeeeeeeeeekoooooooooo od toga ;D;D;D
OT: Snjofam parfem Paco Rabanne 1 million
http://www.easy.bg/images/PACO%20RAB...%20MILLION.jpg
i razmisljam kako bi to bilo da imam milju dolara u dzepu ;D;D
jutro... ;)
lagani shopping, pa na jarun na roštilj... ;)
nije li nas ocev dan tamo negdje u ozujku, na Sv. Josipa?
Jucer takvo nevrijeme... Grom,munje,kiša... Nikad takvo nešto nisam vidio... Ošli frendu izvuc barku iz mora i skoro sva cetvorica osli u krasni quratz. Pokisli ko budale i slomili se ko psi,skoro nas i grom očistio... Doso doma,nemogu na TV,ne mogu na net,pa reko odo malo slusat muziku. Lego na krevet,pustio si koncert od U2-a u pola 8 i usto jutros u pola 9... Propustenih poziva i poruka za izlazak ko u priči,al to sam sve eliminirao tako da sam stavio na "stišano"... :D
Kava,pa bio na misi,i sad cekam da mi dadnu nesto jest... :)
i ja došao s mise. Sad lagano na more jedno 2-3h pa nazad na forum. Više sunčanje i mp3 nego kupanje.
Mene parfem podsjeća na parfem S. Oliver, a to me podsjeća na Sir Olivera iz stripa "Alan Ford". On uvijek nešto ukrade ;D.
Pogledao Step up 2, sad sam nabrijan ;D