jel ono gore neka patka ? ;D
OT: 3 sata igro hold em sa chipovima (cak je bio i ravi stol ;D ) i svim preedobro xD...
Printable View
jel ono gore neka patka ? ;D
OT: 3 sata igro hold em sa chipovima (cak je bio i ravi stol ;D ) i svim preedobro xD...
Da..Istina...Ovaj bi ga u 1. rundi slomio...Ajde sljedeci tjedan ce objavit dali ce nas "Cro Cop" ic u Japan
Koliko vidim po snimkama,ovaj Mighty Mo je skroz dobar,al puno maše rukama,što bi ga na one Mirkove High kickove stajalo glave,al to je samo moje mišljenje... :respect:
OT: Došo s posla,pa cu na kupanje malo kasnije...
lero, leroo moj kompanjeroooo
Tiny,pa jazz ba? :)
Došao s work, ručao i sada po Tasmanijsku neman u vrtić! ;D
http://slike.hr/slika.php?z=tasmania...olorart0th.jpg
Tasmanijska neman :)
Doso s kupanja. Sprzilo me sunce... Idem se sad sisat...
đes ba, đes ba, đes ba, đes ba, đestiii, šo me bona ne nazoveš, šoo se ne javiššš
Eto me.
Isprinato i pogledao.
To je srce i unutra piše volim osijek.
Mislim, pošto ne vidite- ne znate da li lažem, ali ne lažem :notooth:
Sad kada sam se prisjetio kako se to gleda- vidim i na monitoru pročitati :)
Možda se može nešto namjestiti na kompjuteru pa da vidite što piše bez problema.
A, zanima me kako se može napraviti ta 3D slika? Zna li netko?:respect:
@georgy,
Ni ja ne vidim (jos) nista, ali nisam se jos (dobro) potrudio... :)
@mala,
Na cem si ti, ba? :)
OT: Idem na godisnji. :spin:
odoh lagano na job... ;)
:wave:
Vozdra svima. Upravo dosao kuci, nakon sto sam imao malu scenu u gradu. Naime, u pola grada mi je bicikl koji sam vozio stao odjednom, kao u Most Wantedu kad vam napocetku probuse gume na M3 GTR. I pogledam ja: lanac se zapetljao, a shimano zatvarac tocka se odvrnuo i tocak se priljepio uz bicikl i ne okrece se nikako. I vucem ja po ovoj zegi napolju, zedan i smoren, kad vrag odnese salu, spade i tocak. Nekako sam tocak uspio vratiti i jedva do kuce dosao. A da ne govorim da sam bio prljav i umazan od maziva na lancu kao da sam kamion popravljao :D
Ico86- kakav ti je to bicikl? :p
Ja čitam stari Večernji (onaj iz 1963.), koja je to razlika- na jednom listu maksimalno 3- 4 slike, a u današnjem 3 slike i 4 oglasa na jednoj stranici... Strašno
Upaljen mi i HTZ, kako bih razvalio televizor kada ovoliko odugovlače, samo da dobiju još novca. I postoci tipa 49.1:50.9...
ajde, nakon 10 minuta mlaćenja prazne slame rekli su tko je pobijedio, makar ne vjerujem da će taj Bojan nešto postići (kao i oni Rafo, Nera, Saša Tin i Kedžo...- eventualno će biti u nekoj farmi ili tako nekoj gluposti).
Noć :wave:
Odoh na festival :spin:
Bio na nasipu (citaj Bundek) i pogledao vatromet!
Prelud je, sutra idem opet ^^
Vratio se iz kljeti, pravac u horizontalu...
I'm your private dancer...