Stakorcine??
Mice mace ili??
;D;D
Printable View
Stakorcine??
Mice mace ili??
;D;D
mice mace su zayebana stranka..
moje su se pocele inatiti jer ih je stara pustala van dok mene nema doma.. i onda sam joj se zaprijetila i sad ih ne pusta.. i sad su prasci mali inatljivi, tj samo decko, poceli kenjati van pijeska.. svako malo ga ulovim da obavi u kadu ili na pod.. protestira prase, iako dobro zna sto je i cemu sluzi pijesak.. i jos sam im kupila neki fensi smensi silikonski najskuplji moguci pijesak.. gamad inatljiva!
aka štakori. Uništavaju mi kuću, kenjaju ko ludi, kopaju po cvijeću, žderu ko da hranu nisu nikad vidli, susjeda mi došla u kuću sa svojim psom, pas ima traume od ovih mojih malih štakora. Skužio sam da su ludi za laserom, prošao cijeli vrbovec za da ga kupim, i nigdje ništa :(
I još sivko ima proljev, ne znam zašto.
Uhh jadan ti ;D;D
Odo ja spavat ^^ :wave:
mario, jel mu dajes mlijeko mozda? nemoj mu nit slucajno davati mlijeko, pogotovo normalno nerazrijedjeno, jer mace, sto su starije, to teze probavljaju laktozu..kaj jedu? sad kad su vrucine daj im samo briketice one whiskas junior. jer konzerve i vrecice se turbo brzo pokvare, a bebe imaju osjetljive zeluceke.. i moji su muku mucili prvih dva dana s proljevom dok ih nisam skroz prebacila na brikete. sad je super, probava da bolja nemre bit.. al se Mao inati..
Hrane se hranom iz konzerve, ne žele jesti brikete... A za mlijeko znam da ne smiju jesti / piti...
A tko ce mene nahranit? :-/
Meh, morat cu sam izgleda... Idem raskopat frizider. :eat:
došao s posla... ;)
spavanje... :)
laku noć... :wave:
Spremam se za praksu.
Koja glupost, nakon trei tjedna pogođena sedmica, super sedmica i jocker.
Nema šanse, 100% neka prevara...
Mario- naruči laser preko interneta (a šta nema kod vas teta u kiosku lasera, kod nas je ona bila glavni izvor ;D)?
A kako si skužio da su lude za laserom, ako nemaš laser :hm: :p
Jutro:wave:
Citam jutarnji, pijuckam kavu i klopam krafne :D:D
@Georgy: Koju danas igru "testirate"??
@Cionn, čekićem o monitor!
BTW, jučer bio pregrub s Z520 i mob, premlad, a potrgan. :D Ali sam ga zamjenio s K530!
Iste kao i jučer :D
COD 4 i Prototype najviše.
Hahahah :lol:
Aj tamo instaliraj Xfire, pa da odigramo par rundi CoD4 ^^
Singleplayer sa siframa i kojekakvim hakovima ?? ;D;D;D
OT: Odo ja na jarun :D
Opet danas na suncu,al samo mi je glava bila na suncu... Skuvalo se sve unutri... :flame:
Stigao wifi router i crna maska za mob, dogovorio godišnji za sljedeći tjedan.. Odo odraditi popodnevnu smjenu :coffee:
spremam se ubit lubenicu...
dosadno doma, vani prevruce , cekam 7-8 da zahladi xD..
OT: slusam ziku :)
jutro... ;)
mario, nemoj im sad po vrucini davati konzervu. moguce da od toga ima proljev. sam ti njima makni sve osim briketa. kad ogladne, da vidis kak ce jest. ni moji prasci prvo nisu htjeli, i kad su ogladnili bome su jeli brikete. a bili su jos manji i skinuti direktno sa sise, prethodno opce nisu jeli nis osim macjeg mlijeka.
sve ce bit okej.. budu se navikli na briketice cim skuze kak su fini :D
i kupi im onu pastu za parazite kod veterinara ili u poljoapoteci. mozda ga i neki parazit muci, sve male mace imaju problema s time.
eh, i da, jel im mijenjas hranu (piletina, govedina, riba)? oce i na promjenu odreagirati, moji bas ne vole ribu, al piletina i govedina fino idu.