To se i ja pitam, ja na hardu imam oko 100 filmova (skidam sa neta dok imam jos ovaj mjesec flat) dam im frendu onih sve pogleda i kaze mi sta se nalazi u filmu...:creep: :creep:
Printable View
baš sam gledal Ghost Rider 6.5/10
"Bez povratka 3" (Final Destination 3) - nakon poprilično originalnog i sasvim solidnog nastavka, te uspjeha na kino dvoranama, bilo je samo vrijeme kad će serijal zaokružiti kao trilogiju. Znači, premisa je ista, samo su likovi, situacije i pogibilje drugačije. Film u načelu i nije loš, samo što kao što velim, srž priče i identična prva dva nastavka. Da se razumijemo, na većinu scena dobili su me sa suspensom, makar se skuži da će dotični lik poginuti.
6/10
jel to nastavak onog smecha kaj je bilo neki dan na RTLu? ono di njih par izbjegne smrt, pa ih ova ipak ubija, jerbo Smrti se nemoze pobjec?
ideja sama po sebi je dobra, al naravno hollywoodski shebana.
Bolj ti je na tu temu, ak vec nisi, pogledati Donie Darko, prehebn film, s puno toga ostavljenog za razmisljanje na kraju + odlicna teorija space continuma ;)
da to je nastavak na taj film..a darko je prića za sebe,naravno u iznimno pozitivnom kontekstu...
Donnie Darko sam gledao također, ali ti se filmovi nikako ne mogu uspoređivati. Hollywoodski štanceraj naspram nadnaravnom indie filmu.
NORBIT
ocjena 4,5/5
meni je film skroz smiješan i puno puno bolji od MR. Bean na praznicima...
the guardian - 9/10, Andrew Davis reziser
jako mi se svida film, govori o humanosti, timskom radu i spasavanju zivota,
dobri spesijalni efekti , mnogi od najpotresnijih kadrova potječu iz dokumentarnih snimki Obalne straže o stvarnim spašavanjima na otvorenom moru. realistican film :thumbup:
the guardian-patetićan,tipićno američki,pun klišeja-6/10
Deja Vu - 7/10
jer tko gledao neki dan na hrt-u Sleepless (talijanski triler)
stvarno me se dojmio
9/10
Analiziraj ono
Smiješan i originalan film, no ipak nedovoljno detaljan. Zbog humora i dobre glumačke postave dajem mu nešto višu ocjenu.
7/10
bas gledam Smokey i bandit - jedan od legendarnih filmova naganjana s autekmia i orginali sherif Bufford T. Justice :D
"what we're dealing with here is a total lack of respect for the law" :p
dobre scene s transamom :thumbup:
my super ex girlfriend
2/10
film za pogledat ak nemas kaj radit
"Knockaround guys"
Zvučna postava, radnja pospana, malo je crnjak film, ali sve u svemu, solidna petica..
Ocjena: (5/10)
date movie - 7/10
od tvoraca scary movia, parodiraju romanticne komedije
inace me ne privlace takvi filmovi, al ovaj mi je nekak simpa...
Upravo odgledao "Alexander" (2004., red. Oliver Stone, gl. uloga Colin Farell)
Ne znam sta bih rekao... 8/10, mozda? :ideja:
aLexander-5/10
deja vu - 7/10
children of man - 4/10
depatred -7/10
jel neko pogledo taxi4?
little black book 2/10
jerry springer show :D
PARFEM, 8/10, evo napokon ga pogledala i svida mi se s obzirom da volim te bolesne filmove, frajer mi je predobro odglumio to, ali kraj mi je totalno pokvario dojam, malo su ga pretjerali...
Prestige 7.5/10