Uhh Luna kaj si okrutna...;D;D (pls don't ban me:p)
Printable View
Uhh Luna kaj si okrutna...;D;D (pls don't ban me:p)
Ako osvojite, možete i kupiti firmu koja radi kuhinje ;D
Ali, stvarno ne znam što bi sa svim tim novcima.
Koliko je sad, 47 milijuna.
Recimo da je 4000 prosječna Hrvatska plaća (da, znam da puno ljudi ima minimalac), ovo je 11 750 mjesečnih plaća, to bi bilo 900+ godina osigurane plaće! ;D
Mislim, svakom normalnom čovjeku (pod normalnom mislim na one koji neće kupovati jahte od 2 kilometra i slične stvari) bi trošenje ovolike svote predstavljalo problem.
Svi bi žicali (i da ne kažeš nikome, rodbina bi saznala i dalje bi se širilo :)), pljačkali te...
Stvarno, sretno onome tko ovo osvoji. :)
Ja bi bio zadovoljan i sa jednim milijunom, to bi bilo oko 20 godina "osiguranosti". ;)
Ja da osvojim te novce, kupio bih Mobil časopis te bi imao direktnu kontrolu nad ovim forumom :bat:
OT: ne znam kaj da radim, pripremam se za koncert, 2 dana prije dana grada imamo koncert. Ko je tu lud?
Ako netko prepozna smisao mog avatara, dajem mu dio love koje ću dobiti na lotu ;D
Banana? ;D
Ili možda pomrčina ;D
Volis banane??
Valjda je u banani :p
Evo Mario, ako ja dobijem kaj para na lotu, kupujem ti na tone banana..:D
Odo malo na kos, pa se kasnije provozam (mozda do Maksimira, taman si nasao jednu rutu;D)
Cionn- ići ću i ja do Maksimira, pa ti mogu tamo srediti iPhone (ako poneseš laptop- ima tamo "slobodnih" mreža na Bukovačkoj:bat:) ;D;D
Budemo se snašli, ima tamo slastičarna ;D
Niste skužili... :(
Al dobro, nema veze, promjenio avatar...
Zna li netko razlog zbog kojeg mi se skoro uvijek štuca kada pojedem čupavac (kolač obliven čokoladom i posipan kokosom)? ;D
bice ga gutas ko udav?;D
Ma, nije.
Normalno sažvačem :)
Izgleda da je to za "Na rubu znanosti" ;D
Previse gutas zraka sinko...ccc...
Pa di si ti bio na biologiji..To je ja mislim 8 razred!;D;D
@revell: To ti mislis da te nisam skuzio na forum.hr :D:D
Šta nije to bilo kod novorođenčadi :hm:?
Luna- ti si ekspert, možeš nam pojasniti to oko djece i zraka i podrigavanja i štucanja... :)
Koliko se ja sjećam ima nekakve veze s "poklopcem" na grlu/ dušniku/ nečemu... :D
raveillusion- ma daj, tko ne zna tvoj nick na forum.hr- u... :notooth:
Cionn- kad onda donosiš mobitel i klopu? :p
Ja sad za kojih pola sata krećem ;D
georgy a mozda ti stara stavlja previse praska za pecivo pa stucas od co2 ;D
jutro... :wave:
dobro jutro i tebi, otkud ti ovako rano? ;D
Ne znaš ni ti hrvatski :p
Prolazim s 5 (ne da se hvalim ;D), ali ne idem u gimnaziju.
Davno sam ja završio s biologijom... :notooth:
A, vidiš da sam nešto naslutio, no nisam htio dalje objašnjavati jer nisam bio siguran. :p
raveillusion- e, vidiš....tko zna šta ona stavlja....:funny:;D
Hahahah ma ja to iz ciste ljenosti pisem zajedno i ije/je uopce ne fermam kada pisem po forumima..;D
A s kolko prolazis 4.5 ili 5.0 (makar cisto sumnjam da si toliki streber:notooth:)
Da, da... :p
Ja i kad pričam govorim odvojeno :lol:
S 4.7-4.8 (nisam siguran- zadnji tjedan nisam bio u školi ;D), nisam baš toliki štreber- s obzirom da sam do predzadnjeg tjedna mislio da će biti 4.5 (no, neki su profesori mislili da mi fali baš ta njihova ocjena- pa im se nisam htio suprotstavljati i praviti se pametan pa sam morao šutke podnositi da mi zaključe višu ocjenu :blush:;D):notooth: