khm... da... baš...
očito će ti biti u petak samo laganije zagrijavanje... ;D :p :banme:
Printable View
a je, da sad..... http://img95.imageshack.us/img95/1165/dohcc1.gif
bitno je da ide ico, da nebudem ja jedina na sokićima (ako dodem :) ) ne volim pifu... :banme:
ja cu isto bit na sokicima kao i uvjek, so you are not alone :)
znači, u petak u 19:30 u maxiju?
a sto problema!!
vi na sokicima, nismo u pifnici, ne morate pivu samo pit ;D ima i drugih alternativa kancerogenim sokicima i hmelju (pm-ati zeru za detaljne cijene zestica ;D)
kako stvari stoje, maxi je dakle definitivan, jos se samo ceka BD da potvrdi Luninu diktaturu ;D
@Ico, Luna ima 098 broj, pa ako je bas nuzno moze ti dat broj na pm za glumljenje turistickog vodica, but nemoj me yebat da nikada nisi vozio po novoj branimirovoj, il po maksimirskoj, da ne znas doc do kennedijevog, a ak to znas, onda fakin' borongaj nemos fulat!!!
baj d vej, kako stojis s poznavanjem rute prigrackog vlaka? cini mi se da to znas.. (upute za nju jir) - jel ti znas di je stanica u maksimiru?? e pa prek puta nje, prema stadijonu ti je okretiste borongaj, a time i maxi pub!!
Ico, zivim u blizini pa me mozes pokupiti i pokazem ti put ako hoces...
...Ico koji ono auto imaš :D ...mislim, hoćemo svi stat :dunno: ;D ...
Ma vidi, imam 5 minuta pjeske do tamo, nije problem kako cu ja doci, nego dal ces ti doci :)
lol :) nema tamo placanja parkinga :)
Errr...
Nisam pratio, može mi netko na brzinu prepričat zadnjih 7 stranica postova? :D
Ja dolazim, primam i predbilježbe za pokupit nekog, al mi se čini da će bit samo jedno mjesto u autu. Vidio sam da je netko pitao da ga se pobere na glavnom il tak neš, generalno može. Ak ne, pošaljem mu kartu tramvaja na private :D
o, gospodine celavi ;9 pa i vi ste na forum navratili ;D
ukratko - dogovoren je maxi pub, petak, 19.30, cijene su savim oke, ima za zderanje. 99,9% je sve dogovoreno, ceka se samo BD kao sef ove teme da potvrdi (reda radi, u anketi kao vodi medo, pa ajd, nek se postavljac topika i ankete javi..)
Eto, sad više ne vodi. Sad je nerješeno ;D
Ma šta ćekaš BD-a...
Njem samo trebaš reć da je tvoja diktatura pobijedila i gotovo...
Dajte vi rađe nazovite taj "mini" (:p) i rezcite da dolazi podosta ljudi, da oslobode par mjesta... :)
A ako nebude mjesta, onda pravac do najbližeg malo većeg dućana po cugu, i pravac neki parkić... :D