Vi plivate na tjelesnom?? ;D
Mi nikada ništa ne radimo.
Ali, jučer smo trčali kilometar.
Čak 4:20 ;D;D
Ali, ajde- koliko (ne) vježbamo na tjelesnom, meni je dosta da sam ove godine čak sve otrčao ;D
Valjda je to i zbog bicikla. :)
Printable View
Vi plivate na tjelesnom?? ;D
Mi nikada ništa ne radimo.
Ali, jučer smo trčali kilometar.
Čak 4:20 ;D;D
Ali, ajde- koliko (ne) vježbamo na tjelesnom, meni je dosta da sam ove godine čak sve otrčao ;D
Valjda je to i zbog bicikla. :)
Kod mene je slucaj sata tjelesnog totalno cudan. Naime, povodom ekskurzije moj razred je dobio novog razrednika koji ce nas voditi, i sad mi taj profa predaje cetvrtkom svoj cas, a posto on ne predaje plivanje, nego moj profesor sto mi je prije predavao, sad ovaj predaje cetvrtkom svoje, a ovaj drugi u petak svoje. Oni koji su izabrali kao izborni sport kosarku i odbojku nemaju viska sat tjelesnog. Doista glupo :D
@smuchac i mario
sorry, nemam snimke, nismo ništa snimili, možda sljedeći put, kad uzmem nokiju XM :)
ma malo smo skidali i obradili neke pisme.. večinom nu-metal i slično..
uuu nu-matal i like it
@ vuki : hahaha :D
Hmmm System of a Down?? Ili??
OT: Vratio se iz Avenue Malla. Bilo luudo. Sjedio sam ljepo u Fifty-Fifty i pokusao se spojit na njihov free hotspot, no kad sam uspio sam poludio. Otvorila mi se njihova stranica i samo mogu na njoj bit, nemogu na google, youtube...:(:( No poslje kad su se svi ducani vec zatvorili, sam se iso prosetat do Sonyjevog ducana i tamo sa irRemotom popalio vecinu TV-a. Interesantno kako ljudi glupo reagiraju. Jedna zena se tolko uplasila da je potrcala tj. pobjegla od ducana :lol::lol: Malo sam prosvrljao po Hrt 1 i Hrt 2 no ubrzo mi dosadilo. Sutra cu opet ic terorizirat Avenue Mall:bat:
kakav system .xD..
sto posto nes tipa korn, bullet , slipknot , limp bizkit , drowning pool , dope xD...
oduvjek... korn jedan od prvih nu-matal bednova uz limp bizkit ..
istina, korn je neka vrsta nu-metala.. iako oni imaju svoj poseban stil..
nisam rekao da je sve nu-metal :)
uglavnom su tu korn, sepultura, slipknot, možda ubacimo system (to bubnjar želi :) ) i tako.. nemamo previše vremena na svirci, tako da ćemo moći samo par pisama, bit će dosta bendova..
sutra fino biciklijada na kamenjak mm..
aj dobro korn nije a kamoli onda system .. mislim ja sam sad na brzinu napiso prve bendove koji su mi pali na pamet ... ali evo factory 81 mi je preedobar ...
evo ti pogledaj na wikipediji pod nu-metal
btw. za par minuta se nešto mjenja na mom profilu :p
nemogu u ponoć kupiti mobitel sigurno :)
sim kartica xD ili se seliš xD..
lol.. mislio sam da nije teško primjetiti, ali ok :D
sretan rođendan ..xD
hehehe.. hvala :)
sad me par prijatelja nazvalo i počeli pjevati sretan rođendan :D
E, sretan rođendan. :D
Naravno da je Korn nu-metal. Praktički su definicija istog.
A kad smo kod njih, u julu ću ih slušati na Exitu :)
.andro. SRETAN ROĐENDAN SVE NAJBOLJE.
btw. jel tko slusa black, death ili melodic death metal?
hvala vam :) iako ima tema već za to, ali nema veze :beer:
@points ja sam ih već vidio u ZG kad su bili.. ali svejedno bi rado opet išao.. šteta što ne mogu.. ali idem na slipknot :)
došao s posla...
lagano na spavanje... ;)
noć... :wave:
Morgen... Evo ja se odmaram u krevetu... Iako sam dosta dugo spavao... Andro, sretan rođendan...