borat - ludnica. šta reči?!?! tip nije normalan....
poza 69 sa azamutom, pokušaj trpanja pamele u vreću, medvjed u kombiju za prodavanje sladoleda.... crkla sam od smijeha
:jump:
10/10
Printable View
borat - ludnica. šta reči?!?! tip nije normalan....
poza 69 sa azamutom, pokušaj trpanja pamele u vreću, medvjed u kombiju za prodavanje sladoleda.... crkla sam od smijeha
10/10
ONO 6.5/10 pa pošto sam pročitao knjigu puno meni jako zanimljivih stvari fali(najviše dolazak ono-a na zemlju)
Man of the Year
7/10
već dugo nisam pogledala neku komediju Robina Williamsa...iako se ovdje ne radi baš o čistoj komediji :) film je dosta zabavan, a ne nedostaje ni napetosti u radnji.
OMG http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/g030.gif
mene je taj klaun totalno iztraumatizirao ko klinku.... još i dan danas imam paranoju od gledanja u sink :eek:
meni ništra nisan se trznuo krož cijeli film (možda jer san znao radnja pa....) a eto bila bi ocijena i veća da nisan knjigu pročita a klaun je baš sexy uhhhhh hahaha
kako je dosao na zemlju? (za nas koji nismo citali :flame: )
ko fol da ovn je jako jako davno ko materija čistog zla iz svemira došao na zemlju kao ono on uništava sve planete (koliko se sjećam ipak sam to čitao prije god dana) i baš me zanimalo kako to izgleda
tigar i snijeg-nije ni na tragu živo je lijep,razočarao me,nisam ni kraj pogledao..
Hustle & Flow- "Uz pomoc svojih prijatelja, svodnik u krizi srednjih godina iz Memphisa pokusava postati uspjesan reper." Film me se jako dojmio, ako volite "geto" filmove onda je ovaj pravi izbor. Kako je jedan user s imdb-a napisao: "Fantastican film, ali nije za svakoga." :thumbup:
10/10
get rich or die tryin 9/10
ghost rider 5/10 samo zbog priče!
film "300" .......super...preporucujem svakom 8/10
300---ajme meni...strava...8.5/10- bila bi 10 da nema nekih elemenata iz stripa..
obavezno pogledati...
Hehe super, jedva čekam taj film :)
R O M E
nije igrani film ali ovaj serijal je OBAVEZAN za pogledati
9/10
smokin aces 7/10 zabavan film malo na trenutke naporan, scene ubijanja su super napravljene
jel dosao u kina onaj film sa eddiem murphyjem? onaj sa onom debelom zenskom? ne znam kako se zove.. ak nije doso, kad dolazi?:)
Ghost Rider 2007
5/10
film je los. jako.
Evo vidim da ga je i smogy gledao
300 ocjena 9/10 stvarno jakooo dobar film
a dobro :)
hvala :kiss:
nema na čemu:kiss:
nisam tebi rekla :p
no,no oftopic :nono: