@zanesenaa,
Daj molim te pocni vise koristiti opciju Uredi post. Pisanje vise postova zaredom je spammanje i podlijeze brisanju.
Printable View
@zanesenaa,
Daj molim te pocni vise koristiti opciju Uredi post. Pisanje vise postova zaredom je spammanje i podlijeze brisanju.
Pozdrav,
da li ima neka aplikacija koja ne dopušta drugim aplikacijama da se pokrenu, konkretno,imam jedno 10 aplikacija na mobitelu koje mi se stalno pokreću a tih 10 koristim jednom tjedno pa bi ih blokirao i pokrenuo samo kada su mi potrebne, jer mi vuče 90% procesa i spor mi je mobitel, a kada ubijem sa task killerom onda mi brzo radi.
inače radi se o SE arc S sa novim ICS-om
Autostarts, ali treba root...
https://play.google.com/store/apps/d...oid.autostarts
a bez root-a neka app??
Trebao bih "Draw Something" za Samsung Galaxy Mini. Nema ga u Marketu, a nasao sam par verzija ali je prevelika rezolucija
Mislim da ne postoji za tako niske rezolucije. Ne znam bas ni cemu, na toj rezi je to prakticki neupotrebljivo, cak i na vecim rezama je ponekad problem crtati prstom...
Imam styluse :)
NA LG-u P350 je Draw something radio katastrofalno loše. Sumnjam da ima tako loš touch panel, ali nacrtati sunce je bila znanstvena fantastika :D Vjerojano nije bez razloga blokiran za određene modele
Evo ga, verzija koja provjereno radi na 320*240 i ostalim rezama:
http://dl.dropbox.com/u/13174372/Dra...ing_v1.3.6.apk
sto mislite o aplikaciji Solar Charger?Kad pokrenem app i stavim ekran pod izvor svjetlosti pokazuje da se tako baterija puni.Dali je to samo iz fore u sprezi sa senzorom zaduzenog za regulaciju osvjetljenja na prednjoj strani ili se stvarno batt na taj nacin puni u sto iskreno sumljam(nisam stigao testirati)
Piše u opisu aplikacije da je to fejk, samo da zavaraš frendove i pohvališ im se kako tvoj mobitel se puni na solarnu energiju (da sprdaš ajfonaše).
Citat iz opisa aplikacije sa Market-a:
"Note:
Of course this application is not charging your phone. You didn't think so, did you?! The only reason for this app is to collect the mentally challenged trolls - who never read the description this far - complaining about every app. Or you can fool your friends with this nice 'charging feature' if you like."
Jedino što će biti napunjeno je račun servisera kada ti se telefon kvalitetno 'zaprži' na suncu !
p.s. Dva puta sam čitao i nisam vjerovao da li dobro čitam ili mi se priviđa upit od kolege 'Zdrave'
A isto kao ona aplikacija koja kaže da puni mob, ako ga treseš...
postoje chargeri tj baterijd koje se pune trešenjem..ali to je drugi par opanaka,trenje,magneti ili koji već način punjenja. A odlična aplikacija za solarno punjenje ima u linksu-arctic c1 mobile solar charger-cca 120kn. Odlična stvar za put, može jednim punjenjem napunit 1x mobitel. Ja ga na komp punim..ovo na sunce je eto zgodno ak zatreba.. :D ali naravno, može se i s marketa skinuti ta app-i ona pokazuje da puni.. ;)
To je sve fake, piše ti u opisu aplikacije.
<offtopic>
Ne mogu vjerovati da stvarno postoje ljudi koji actually padaju na ovake gluparije. :loco:
</offtopic>
Vezano uz link2sd - može li se na x10 mini stock 2.1 napraviti druga particija ext4, tj. podržava li stock 2.1 ext4? Kernel je 2.6.29 a od verzije 2.6.28 bi trebao biti podržan ext4... Ext2 sam koristio prije par mjeseci i imao sam link2sd i sve je radilo ok. Ext4 bi kao trebao biti bolji/brži pa da probam - ali ne bih htio da mi samo nestanu aplikacije kasnije ili tako nešto...ili ukoliko kernel ne podržava, jednostavno link2sd neće montirati particiju? Pitam jer što se tiče link2sd ext4 je prvi izbor, ext2 drugi izbor a treći i siguran izbor je fat32...
EDIT: Ni ne nudi mi easus partition ext4, tako da onda ext2...
Ima li tko APK aplikacije "TKO ME ZOVE"? Kaze market da nije kompatibilna s mojim telefonom, ali ja bih ipak probao :)
Zanimljivo, kada je instaliram prikazuje se kao zip fajl u data folderu gdje se nalaze aplikacije.
edit: prvi susret s ovakvim tipom instalacije, hvala ravilovu. Evo link:
http://dl.dropbox.com/u/12007684/hr....komezove-1.apk
@xlr,
ZIP file u app folderu najcesce znaci da je u app-private pravi APK. ;)
da li netko ima krekiranu verziju whatsapp za androida? i uopce gdje ima krekiranih verzija appa za androida