jdflasher ti ga privremeno pretvori u RED, dakle trebas RED firmware.
jdflasher ti ga privremeno pretvori u RED, dakle trebas RED firmware.
ima li gdje tuturial kako s njim flesat ili onaj s prosle stranice
e kako mislis (privremeno pretvori u RED)
AAA, pucam od živaca :cry:
ovako:
SE K750 koj je bio brown, pretvorio u RED, ali je CID 36, a ima phone lock.
a jebeni XS nece radit na CID 36, a i neznam odkud mi skripta koja bi mi ga odkljucala.
i modao sam ga u W800, ali i dalje ima phone lock. al ne onaj od operatera, vec onaj sta sam stavis.
vec sam kao probao neke skripte preko FAR-A stavit, al nisu mi ga odkljucale, makar sumnjam da su i bile tocne...
H E L P . :hrv:
pa ne trebas otkljucavat,kod mozes ocitati pomocu xs++,ides tamo pod gdfs i ocitas ga,a mozes i sa setool-om,ali nisam ti 100% siguran radi li to na brown mobitelima posto nikad nisam imao brown mob ali trebalo bi ako si ga puknuo u red
jel meni moze itko pomoci... ja bih trebala unlockat k750, kodiran na simpu... please pomoc...
ubaci mu onlock patch,reci koja verzija firmwarea i znaš li patchati,ako ne znas procitaj si prvu stranicu ove teme ili potrazi upute tu na forumu za rad sa FAR managerom ili setoolom a patch cu ti uploadati onda
kada probam kenktirat kompijuer sa mobitelom kompijuter mi se zamrzne i nista nemogu nego resetirat.Mobitel iskljucen , drzim c i ustekam kabal i onda se komp zamrzne.Moze li mi netko pomoc molim vas?
problem u OS-u a ne firmwareu moba,odabrao si krivi podforum za ovo pitanje
xs++ nikako nece da me pita hocu li koristit breakin metodu.jeli to vazno
uspio sam hvala vam :bigjump:
pozz ljudi imam velikih problema sa svojim K750i... prije nekoliko mjeseci sam vam se javio i reko da mi kamera ne radi... video je normalno radio... samo kada sam htio da slikam jednostavno mi je izlazilo... a sada pokrenem kameru... i jednostavno telefon pocne luditi... stalno ulazi u kameru i izlazi iz nje!!!
moze li neko pomoci???
Pozdrav ponovo!
Onaj problem sa kamerom na W800@K750 (prije dvije stranice, slika kasnije i sporije) još uvijek nisam uspio riješiti. Probao sam izmijenjati sve moguće drajvere: kriomag, sarmad, kopritis... i ništa uvijek isto... Ne znam šta da radim više s tim?
A u međuvremenu, pojavio se problem i sa kamerom na sestrinom W800@K750: kad otvorim poklopac kamere, displej pokazuje potpuno bijeli ekran, a to je i ono što kamera uslika ako okinem: potpuno praznu, bijelu sliku. Ako podesim efekt: negativ, onda displej i uslikana fotografija budu potpuno crni (logično, zar ne?) Što bi to moglo biti? Isto sam probao izmijenjati sve moguće i nemoguće cam drivere, ali sa svima bude ista situacija.
Dakle, nema mi druge nego "šrafciger" u ruke?
(odnosno predaja na servis)?
pokusao sam danas flashat k750 u w800 i pri flashanju maina izbaci mi ovu poruku
http://i35.tinypic.com/vxkehl.jpg
sta da radim? :D
mozda ti se kabel pomaknuo malo pa se odstekao i to se dogodi.probaj opet,mora raditi
nece, jednostavno nece...
bin. format?Neznam jel to tocno?Ali ja sam za k510 vidio da je mbn...hmm
pa kako da onda flasham mob?
Probaj skinit novi main...neznam...hmm....mozda ovi sa tim mobom znaju kako....
Pozdrav, trebam pomoc, kod fleshanja moba k750I restartal mi se komp tako da nije komplet zadatak obavljen, sad vise neda se ni upaliti a ni povezati sa kompom, sto mi je za raditi???
Hvala! :-(
ako komp nece ocitat mob znaci da je EROM unisten,ali mislim da to nije slucaj kod tebe.ako si sada mob na drugi port stavio provjeri dal su ti dobro instalirani flash driveri i samo flashaj mob ponovo.nema veze sto ti se komp restartao,ponovi cijelo flashanje i mob bi morao raditi
Eto sad sam probao al bez uspjeha, samo u traju napise USB Divice Not Recognized, ne dozivljava me ni pod razno, dogodio mi se restart u najgore vrijeme, nesto je u tom postupku kod prekida prije nego sto je gotovo ocito crklo....
Probaj sa 2+5 sa setool-om...